• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    NIGHTHUNTER: Asi tam někoho vyšlu na výzvědy :) Uvidíme, co zjistíme .. Že se prodává tak dlouho jsem netušil, začal jsem po nich koukat v pátek .. Ale když oželim těch 33 tis. km, daj se najít i levnější s třeba 50 tis. najeto ..
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    T_MAX: Na toho Forestra koukam uz dlouho, protože už se chystam jednoho koupit, ale nakonec to bude jinej. Takhle se mi taky hodně líbí, jen na něj nemam a hledal jsem nějaký mouchy - proč je tam v nabídce už skoro půl roku, stále za stejnou cenu a nikdo ho nekoupil, má pražský SPZ, servisovanej v Hostivaři a najednou se prodává až u Ostravy... Ale mít na něj, asi bych se domluvil s někym, kdo by ho šel omrknout ;-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KINGFISHER: No s postovanim nezajimavejch fotek si zacal.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KINGFISHER: Nechceš už držet pysk? My si tu povídáme o našich autech, tak se do nás přestaň srát a jdi si prudit jinam.

Btw, začínám uvažovat o prodeji mýho OTB a místo toho koupit http://www.tipcars.com/subaru-forester-20-lpg-13060858.html ..

Kdybyste někdo věděl o někom, kdo shání OTB z roku 2006 v plný palbě, dejte echo :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    IKSIK: já s tim nezačal ;-) ..

NILOR: k čemu nám je, že by za to sekal ruce id T_Max :-)

NILOR: hlavně tohle auto má na stopro nějakej teenager, což by i tomu vzhledu odpovídalo.. ten forester STi co jsem dával parkoval na místě pro rodiny, tak bych si klidně tipnul, že ho má nějaká mladá mamina s dětma..
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    KINGFISHER: Hele nech toho už. Mě to taky moc nezajímá, že se ti nelíběj nějaký votuněný auta.
    NILOR
    NILOR --- ---
    KINGFISHER: já si třeba myslim že žijou v jiným "decentním světě"
    NILOR
    NILOR --- ---
    KINGFISHER: a k čemu nám to je že bys za to sekal ruce
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    třeba tohle je naprosto otřesný, to uznávám.. za tohle bych sekal ruce, ale za decentní spoilery a prahy fakt ne..

o pár aut dál tahle Altezza zase na druhou stranu si myslim, že v pohodě..

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    IKSIK: tohli si koupil kámoš před nějakym tim rokem asi za 80.. ale bez kůže a nechával tam dávat lpg..

prodává to bazar, takže tý ceně se neni co divit..
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Jinak tohle je docela zajímavý. :-))))
    Hlavně ta červená kůže nebo jestli je to vůbec kůže.
    A ty plasty stříklý na stříbrno jsou hardcore.
    A ta cena...
    :-))))))))))))))

Subaru Legacy 2,0i 85kW 4x4 Kůže,Klima *LPG*, 1998r., 1994cm3, 85kW - otoMoto
    http://otomoto.cz/subaru-legacy-2-0i-85kw-4x4-kuze-klima-lpg-C15568790.html
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Hlavně bacha na tohle - http://otomoto.cz/subaru-legacy-2-0-kombi-4x4-C10343444.html
    to je strašlivej křáp. Na začátku roku ho prodávali za 80 tisíc (!) a i teď za těch 55 je to šíleně drahý na to, v jakým je to stavu. Navíc už to, že to tam stojí celej rok bez pohybu tomu taky moc nepřidá.

Tohle je něco podobnýho - http://otomoto.cz/subaru-legacy-2-0-kombi-C9451916.html
    Taky ležák, ale drží cenu. Je tam taky asi tak rok. Viděl jsem to jenom za plotem, ale leštěnka to zrovna neni.

Tohle jsem původně nechtěl kvůli tomu automatu - http://otomoto.cz/subaru-legacy-2-0-jm-cw-automat-C8746276.html
    Na fotkách vypadá docela slušně, ale už je tam podezřele dlouho a mám pocit, že už jdou s cenou taky dolů, aby se toho zbavili. Osobně jsem to neviděl.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    DURMA: To jsi tady správně. Já jsem si takhle za pomoci kluků z Nyxu taky koupil takovýho voňavýho kombajna. :) Ale o žádným konkrétním ke koupi teď nevim. Chce to hledat a hledat a je to zdlouhavý a otravný. Já jsem objel doslova půl republiky, než jsem našel to svoje. Mám kontakt na chlapa z Mníšku p/B, kterej je schopnej vybrat v Reichu slušný auto a přivézt ho. Může tě vzít i s sebou ať si vybereš sám. Jestli ti stačí zhuntovanej křáp na dohuntování v lese, tak na to je zase expert jeden tlusťoch v Praze v Měcholupech. V tom bazoši, kde jsem nakonec koupil já, taky nabízej možnost dovezení auta "na zakázku". Možností je dost.
    DURMA
    DURMA --- ---
    Nazdar lidi, tak mě sem napadlo zavítati za účelem poptání se po nějakým subaru combi, např. Subaru legacy combi rv94-98 nejlépe na LPG-však není podmínkou..takže kdybyste prosím někdo o něčem věděl, tak dejte vědět...díky
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    hele hoši, mě to jedno, já se sem nepřišel hádat. šašek mi možná ujel, většinou takovej nejsem (někdy na ten okruh dementů, kteří mě akorát tak všude jenom serou).. bany nemám proto, že bych něco dělal špatně, ale proto, že ve všech těch klubech figurujou jako spolusprávci pořád stejný lidi (hlavně id jeniik, kterej je známej oblíbenym banovánim) .. na nyxu jsem přes 4 roky a bavim se v tématech který mě baví a jednim z nich jsou i auta (resp. okruh aut který mě bavěj a líbí se mi) ..postupně se do mě začli všichni kolektivně s oblibou srát. zmrdielita je už natolik chorá, že se do mě naváží při první příležitosti kdykoliv a kdekoliv.

JESSE_MORENO: z toho banování jsem si akorát odnesl zjištnění, že jste banda kreténů.

konec sraček. je to nuda.

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    T_MAX: to byl příklad tuzingu (jak ty řikáš).. ne forestra vs. imprezy
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    PALMEX: Já to zejtra taky už přezuju a bude to. :-)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    COMMANCHE: No to je nápad! To bych bral! :-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PALMEX: Já přezouvám v pondělí :) Už jsemo bjednanej :))
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    COMMANCHE: co myslis zdejsich....ja pri pohledu na predpoved pro Krusny hory docela vazne uvazuju o tom ze tam este vecer hodim zimaky a zitra rano si misto drandeni po okruhu nekde v Pisku trosku driftnu za barakem....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam