• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: když to posadíš na břicho, tak je ti i awd k hovnu :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: to že jsi s tim nehrábnul asi nebude o těch 20ti cm bych řekl.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: hele já s těma 20 cm zatim problém neměl a na to, že je to vpodstatě silniční auto, tak paráda .. za dva roky, co s tim jezdim jsem se s tim jedinkrát nehrábnul ani na sněhu a že jsem drandil slušný sračky :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    KEDUEL: dělaj se i na měchách. tak že si klidně přifoukneš a máš to vysoký. ale jediný co tak nevim jak je to spolehlivý. imho oprava asi hrozná facka přes kapsu..
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    5?? vážně? stejně je to málo do terénu, neni to na offroad.. a do terénu mam na zahradě Lc120 tak že kombík stačí. stejně kam bych s tim jezdil do terénu?? zatim všude kde jsem byl mi muj kombik stačil. jen postrádá 4x4 teda..
    KEDUEL
    KEDUEL --- ---
    T_MAX: jojo tydle modely jsou fakt nízký, a když to naložíš, ležíš na prdeli. Starší lega byli vejš.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: utfg vole, nebo seznam cézet :D je to přesně 5 cm a podle mě jě už 5 cm znát, je to o 30% vyšší, než lego ..
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    TOMYK: hrozně se mi líbí ten model před timhle se zamračenejma světlama. tenhle už je takovej usedlej.. ale furt lepší než ty nový ted.

T_MAX: tak 2,5cm?
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOMYK: 1. Forester nadhernej (mam totez s manualem), chvalim. :-]
    2. V zime jezdim na Nokianech G2, ale nejaky hardcore projizdeni snehem nepraktikuju. Vetsinou jen co napada na silnice, nez to nekdo odklidi. Ty gumy nejsou nejak prehnane hlucny ani na dalnici, s trakci jsem nikdy nemel problem.
    3. Original Geolandary, co byly na novym aute, jsou udajne univerzaly; jezdim/jezdil jsem na nich jenom v lete, myslim, ze tahle (ctvrta) sezona byla jejich posledni (IMHO nejsou jeste uplne v pytli, tak kdybyste je nekdo chtel... :-])
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    AXTHEB: svatá pravda :) ámen! :D

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    T_MAX: Akorat ze ta zenska se te pritom nepokusi zabit, narozdil od tech univerzalek:)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    díky
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: krasavec !!!
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: to kamaráde nebudou dva centimetry :)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    A ještě se pochubim novinkou :-) Subaru Forester 2.0 X AT Ecomatic

IMG_0773[2].JPG (2063822 B)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: rozhodně .. to je jak šukat ženckou, co nemá kozy .. taky o ničem :D
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    díky za tipy, na ty Nokiany jsem už koukal, taky se mi líběj i cenou. Ty BF goodrich mají vzorek, kterej by mi vyhovoval asi nejvíc, ale nedělaj je bohužel ve velikosti 16, jen 17ky..
    Jinak jsem slyšel, že ty universály (zima/leto) jsou dost k ničemu. Máte stejný názor?
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    AXTHEB: jsou víc offroad to máš pravdu..
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KROTITEL: nejsou dobry na asflatu a delaj strasnej kraval
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam