• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    4PTO
    4PTO --- ---
    CROSS: preferujou všude kde stojí benzin 16 a míň kč :o))
    CROSS
    CROSS --- ---
    ad COMMANCHE: uz jsem na to koukal, ale tou vetou "Na evropské specifikace Foresteru 2011 si ještě budeme muset počkat." meli spis zacit ;-]

Prijde mi trochu smutny, kdyz ctu v clanku o Subaru o vecech jako "prepracovana mrizka chladice", ale predevsim jsem z toho nepochopil, co s tim motorem. Tak je to ten novej, co nedavno ohlasili, nebo ne? Pac ten predstavili jako zakladni dvoulitr, tak mi prijde divny, ze by jeho prvni zastavba byla jako 2.5. I kdyz je mozny, ze v juesej (nebo kde vlastne?) preferujou vetsi objem.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    Subaru Forester 2011: pro další rok v novém - AutoRevue.cz
    http://www.autorevue.cz/subaru-forester-2011-pro-dalsi-rok-v-novem
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    CROSS: to jsem vůbec nevěděl
    CROSS
    CROSS --- ---
    pak je tu ještě subarufanclub.cz - a to prej jezdí Subaru v ČR málo :-]
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    IKSIK:
    4PTO:
    Hele nevim jaký je tam pozadí...původní je ten "špatnej" (www.subaruclub.cz) co já vim, tak se od něj v nějakou dobu trhla parta lidí a založili ten novej "dobrej" www.czechsubaruclub.cz Důvodem byly snad nějaký zpronevěry a nefunkčnost toho původního ve smyslu dělat akce pro klubáky.... víc nevim a ani nechci....jsem členem obou a ten novej je mi sympatičtější
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: O tom ani nevim. Nemá to něco společnýho s jistým pánem z Dobřichovic? :-)))
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: ááále.. se dohádali jak staří dědci :))
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    PALMEX: Co je na něm špatnýho?
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    4PTO: jj. ale to je ten "špatnej" klub
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    spatřeno v pondělí v KV, svoje jsem ani emohl postavit vedle jak jsem se styděl...
    sorry za velikost

TOMYK
    TOMYK --- ---
    JEECRAFT: super, mrknu na to, díky
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    4PTO: tak to já ne.:-)
    4PTO
    4PTO --- ---
    TOMYK: hele a neměl´s nebo někdo od vás už nějaký súbo? mně se zdá že už jsem někoho s nějakou roubenkou na subaruklubech potkal.. ale možná je to jen moje haluz :)
    JEECRAFT
    JEECRAFT --- ---
    TOMYK: Tak to rozhodne zvaz jeste Bridgestone Blizzak DM-Z3. Doro ze Subaru Clubu jezdi docela husty veci http://www.subaruclub.cz/vozidlo/subaru-forester-808 , nejaky uz taky zkusil a tyhle do snehu prej absolutne nejlepsi!
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    tak díky všem za reakce. Asi zkusim ty COOPEry. Za tu cenu mi to přijde dobrej nákup. Pak poreferuju, jak nato. Máme totiž takovej penzionek na horách, v harrachově a je tam nutný každý víkend zavážet, takže proto tato 4kola, abych tam vyjel:-) A když už sem to nakousnul, tak: www.roubenkaharrachov.cz Kdo by měl zájem, ubytování na horách, ať se mi ozve do pošty. Už jsou nějaký plný termíny, takže je to o domluvě. Budeme třeba testovat zimní obutí:-)
    4PTO
    4PTO --- ---
    TOMYK: hezkej, ať slouží :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOMYK: jako s tema Geolandarama jsem absolvoval leccos, necekana namraza v rijnu, mrznouci mrholeni a podobny radosti, a proti zminenym Nokianum je to rozhodne znat - v drsnejsich podminkach bych se taky bal. V lete s nima problemy nemam, na to, jak si na ne lidi na forech stezujou, jsem celkem spokojenej.

(K tem Geolandarum jeste - myslel jsem, ze je to nejaka Subaru rarita, ale jednou jsem je videl obuty na Mercedesu G; pravda, bylo to v lete a ten mergl byl soft top verze na popojizdeni po meste s muzikou nahlas ;-])
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    TOMYK: cooper hodně dobrý co jsem slyšel! sava žádná sláva imho..

jinak ty Befka se dělaj jak 15" tak 16"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam