• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TOMYK: Odkud se presne to cvakani ozyva?
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    T_MAX: jojo, tohle taky dělám, tak doufám, že ok. Při zařazení z D na 3 si to výrazně přibrzdí motorem...
    Ale jinak díky za reakce..
    Cvakání nikdo neví?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CHARVYBURGER: no já nevim, já si teda (když jsem nějakou dobu s AT jezdil) podřazoval při brždění i brzdil z kopce motorem (což na klasickej režim nemáš šanci) a v servisu říkali, že pohoda .. že to k tomu přece je tak udělaný :)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    TOMYK: Me tedka dycinky rikali, at na to nesmatam... Ze je to automat a sam vi nejlip co si zaradit. Jediny, co prej nemam delat je stat po dlouhym brzdeni na svetlech na D s brzdou, to by se prej pojebaly kotouce. Nebo kdyz si chci protahnout nohu a vim ze to bude na dyl, tak si tam dam P na svetlech, tim to hasne. Jinak jak pise AXTHEB jednou jsme se tam omylem snazili dat P pri jizde a nebylo to uplne spokojeny, resp. zachrochtalo to a neslo to tam dat, takze pri vetsim nasili bys to asi dojebal...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    AXTHEB: myslíš R jako Raketa? :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Z řazení myslíš jako od selektoru?
    Pro brzdeni si podrazuj jak chces, ono se to nenecha znicit (teda nejaky opotrebeni tam samo nastava, ale nema smysl se tim trapit).
    Poskodit se to da zarazenim P pri pohybu auta, R pri jizde vpred nebo D pri couvani.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: myslim, že to určitě neni problém, ono by tě to nenechalo zařadit nějakej masakr :)

cvakání nevim..
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Mám dotaz na automatickou převodovku. Při brzdění z větší rychlosti v podstatě na nulu se ozve z řazení tak kolem 20 km/h tiché cvaknutí (jakoby nějaký váleček zaklapnul). Je to normální? třeba převod na neutral nebo tak ? Mám prvně automat a rád bych se vyvaroval poškození. A další otázka. Jak řadit (resp podřazovat) kvuli brždění? Neni problem z D vrazit za běhu na 3? Díky
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    4PTO: pěkný!
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX: no vo tom právě mluvím :))
    ..né musím tady trochu rozvířit ten legacoforestří humbuk :D
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    4PTO: no tak to je teda ostuda..takovou dobu už je to venku a já tu sedim a nic nevim.....
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX: dyť je to už 4 dny starý :))))))))))
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    4PTO: ty vole to je dobrý...nikdy jsem to neviděl
    4PTO
    4PTO --- ---
    prolejzači českejch fór znaj..
    YouTube - Simply Impreza...
    http://www.youtube.com/watch?v=VPKtH2qmMZU
    4PTO
    4PTO --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    Jo jo, to aby se pak jeden bal jet do Nemecka na vejlet v takovym aute.

(Je to tu off topic ale odkaz jsem prebral ze Subaru fora :-])
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: Já bych to taky nebral už kvůli tomu, že je to z áček. A navíc podezřele levný. Kdo ví co tomu je....
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: je to pohoda .. máš to za 5 minut vyměněný .. na pravým musíš vycvaknout hrdlo nádobky do střikovačů a na levým sundat kryt filtru, ale to je hned ..
    4PTO
    4PTO --- ---
    COMMANCHE: já vím, právě proto že je to diskutabilní jsem to sem dal :))
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    4PTO: Ta cena mi prijde nejaka nizka - je to provedeni Comfort, 1. majitel, serviska, Cebia... Mozna je v tom nejaky hacek. Ale treba taky ne... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam