• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: zklamanej? to sis měl teda koupit fábyji jednadvahátépé :))
    4PTO
    4PTO --- ---
    gt 99, naštěstí bez zásahu, akorát intercooler je tam z sti, výfuk sebring, ..
    a jsem opravdu zklamanej, je to daleko silnější než jsem myslel
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: Hezkypěkně !!! Velká nádhera :) Nějaký podrobnosti k tomu?
    4PTO
    4PTO --- ---
    T_MAX: nn,, tu bestii jsem dnes koupil
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: To jsi potkal, nebo sis to koupil? :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    tyjo no, taky mám něco novýho :)

IKSIK
    IKSIK --- ---
    Tak už mám ty dyjódy. :)

CROSS
    CROSS --- ---
    To by mě mimochodem zajímalo, jestli maj u Freye nějakou centralizovanou databázi, kde viděj historii toho auta (tím myslim napříč pobočkama a mezinárodně), tj. jestli tady místní viděj, co s nim dělali v Praze a naopak. Příště se zeptám, i když iluze si nedělám.

U Volva to takhle myslim funguje.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: hlavně to je od Freye, servisovaný v LL a teď to prodává opět Frey :) Ty by si to myslím nelajsli ..
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: to bych čekal - kdo by se psal se serviskou, kdyby chtěl zakamuflovat přestříkání auta.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RUFF23:
    CROSS: Já na tom měřil lak, je to ok :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    RUFF23: jasně - já jsem snad původně chtěl i o něco tmavší, ale z nějakýho důvodu to neklaplo, snad ji tou dobou nenabízeli. Ono v reálu je to docela tmavý, resp. když jsem to nechal před STK umejt, úplně jsem se podivil, co to mám za odstín auta. ;-] Podle techničáku šedá metalíza, kód barvy v něm neni.

Mě jen zaujalo, když už nafotili papíry (a napsali do popisu toho auta), že jim to neladí. Jinak myslim, že za tim bude spíš lidskej faktor (kdo ví, kdo to vyplňoval). Podle mě kdyby to bylo přestříkaný, tak to člověk pozná (kór když to má v laku i zrcátka a nárazníky) a v černý se to normálně dělalo.
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    CROSS: dark grey je podle mě ještě tmavší než ten tvůj lesník, máme v Dark grey OTB a když na to nesvítí tak je to takový antracit. To co máš je myslím tzv Urban grey, která už se teda neděla, to jen na okraj. Jinak máme v plynu i tohoto Forestera a dokonce i v černé a je na tom vidět strašně bordel, co bych dal za tu středně sedou :/. No každopádně je divné že je rozdil mezi techničákem a skutečností, to vypada na buď to jiný techničák a nebo na nový lak, což by taky mohlo znamenat je to někdo odřel a stříknul.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: Aha, vidiš, to mě ani netrklo :) Já rovnou volal Kalinovi do LL, jestli je to auto ok, když jsem viděl kde ho servisovali .. Takže jsem to neštudoval ..
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: to je jasný, že je černej, akorát v popisu maj šedá metalíza a v tom vyfoceným techničáku nebo co to je je taky dark grey, tak mě to pobavilo.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: Tenhle je regulérně černej, to bude nějakej renonc .. byl jsem se na něj podívat .
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: pěknej, akorát teda podle mýho (a podle mýho techničáku) šedá metalíza vypadá trochu víc do šeda. ;-]
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Jinak jak jste se ptali, co místo toho OTB, tak pokukuju po tomhle: http://www.tipcars.com/subaru-forester/20r-n1-27760433.html
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: Zdá se mi to nebo je ten motor celej nějak nakřivo? Jinak to ale vypadá hodně zajímavě!
    4PTO
    4PTO --- ---
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: dam ti bůra, když mi dáš 125 :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam