• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: Zdá se mi to nebo je ten motor celej nějak nakřivo? Jinak to ale vypadá hodně zajímavě!
    4PTO
    4PTO --- ---
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: dam ti bůra, když mi dáš 125 :D
    4PTO
    4PTO --- ---
    T_MAX: áčka za 70k , kolik mi dáš? :)))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: Když se zbavim outbacka, tak to bude forestřík .. Teď je to zatím ve hvězdách ..

Kdyby náhodou někdo věděl o někom, kdo by si to auto vzal, tak za zprostředkování jsem ochotnej nabídnout odměnu!
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mimochodem byl jsem v pondělí v servisu a i po 120 tisících prej kotouče a destičky furt dobrý (prej až příště). Kromě toho se ukázalo, že i ty Geolandary, co jsem se chystal vyměnit, ještě sezónu v pohodě vydržej. To už teda před pár týdny, když jsem byl v Čechách, kde jsem zároveň byl na technický. Tou jsem prošel v poho, ale napsali mi (nic neřekli, až pak jsem si toho všimnul) do protokolu netěsnost motoru a převodovky nebo nějakou takovou blbost. To nechápu, nikdy z toho žádný náplně neunikaly.
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: k nasrání mi zní ještě jako understatement... Je to fakt smůla.
    4PTO
    4PTO --- ---
    T_MAX a co to teda bude? forestřík?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: Nechci se tim zabejvat, mám připravený jiný auto ke koupi, nemám čas to řešit a když už bych to řešil, tak mě to bude stát daleko víc, než když to prodám takhle pod cenou a někdo si to za pár korun opraví sám :(
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    T_MAX: Mels to nejak pojistene nebo se ti s tim uz nechce zabyvat?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: jojo, když si to někdo udělá doma, popř za pomoci kamaráda mechanika ..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: je to k nasrání .. akorát jsem to vezl na prodej ..
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    Uf, to je pech...
    Ale cena je uz docela zajimava, pokud se to da spravit do tech 20 tisic :).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Aktualizace inzerátu - bohužel jsem měl dneska ráno trošku box na jižní spojce :)

Subaru Outback 2,5 i
    r.v. 7/2004
    121 kw
    najeto 229 tis. km, při 160 tis. km výměna motoru
    čerstvá STK
    redukční převodovka
    pravidelný servis v Subaru Carpenter
    maximální možná výbava (lcd display, navigace, palubní počítač, digitální klimatizace, vyhřívané sedačky, velké střešní okno, .....)
    zabudované BlueTooth Handsfree
    zámek řadící páky
    zeleno stříbrná varianta
    litá kola, zimní gumy 70%
    nové tlumiče, čepy, ložiska, ..........
    cena 130 tis. vč. DPH

prohnuté PP dveře, materiál na opravu dle LL Carpenter cca 18 tis.

crash:
    http://i.nyx.cz/files/00/00/05/93/593299_c3701b464e4c3dd55f8d.jpg
    CROSS
    CROSS --- ---
    Píšou mi z Freye (pražskýho), že prý 9.-15. května dny "pootevřených" dveří, kdyby to někoho zajímalo. O víkendu prej "fondue, playstation a malé občerstvení". ;-]

V pondělí se pro změnu chystám do ženevskýho Freye na 120k prohlídku, už si dělám výpisky z francouzskýho slovníku. ;-] Nevim nevim, jak jim vysvětlit, že to dělá podivný zvuky, takový jakoby praskání od podvozku, třeba když se v garáži rozjíždim, tak je to slyšet. Je možný, že to dělá odjakživa, ale nějak jsem si toho dřív nevšímal.
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: pak je asi vše v pořádku a měl sis koupit 2,5l s automatem :) ...né já nevim, diagnostika?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Právě jsem prolezl celej podvozek a po benzínu ani památky. Všude jenom smrad od psích chcanek. To to zase bude smrdět pokaždý, když nebudu moct lízt pod auto. :-/

A z výfuku to taky neni. K tomu si můžu čuchat jak chci a furt z něj fouká skoro čistej vzduch. Žádnej štiplavej ani nasládlej smrádek, ani se mi z toho netočí hlava. Prostě jako vzduch. Takže lamdby budou asi taky v pohodě.

Takže vážně nevim, proč mi to žere jako 2.5litr s automatem. :-(
    4PTO
    4PTO --- ---
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    ajaj ----
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Tak s tou naší spotřebou se to má tak, že nám někde uchcává benzín. Je to nejvíc cejtit vzadu vpravo. Tam jak je hrdlo nádrže, ale přímo z něj to neni. :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam