• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: Asi nikdy nejely v subaru ... nedovedu si to představit .. život bez sůba .. :D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    T_MAX: Tak jasně. My jsme tehdy měli krátkou Fabku po mámě. :) Ale taky znám rodiny s malejma dětma, který fungujou v pohodě i bez auta.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: No, mě stačí OTB, měl jsem ho doteď a nemyslim, že by mi prostor chyběl .. určitě to v něm zvládnu i s dítětem (když jsem byl s bráchou malej, tak jsme neměli auto žádný a taky jsme byli každej víkend na horách) :D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    T_MAX: Hehe. To je jak u mě před dvěma lety. Honem něco dotunit doma aby se ta naše malá příšera narodila do novýho a potom to chtělo větší auto, atd. atd. :-D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: No, je to taky něco od LandRoveru .. neuvěřitelně podrobný .. Zkus to CD, co tam má pan cejp a uvidíš, jestli je v tom rozdíl, nebo ne..

Jo, ten ropák by mi náklady na jízdu dost snížil, o tom žádná :) ale je to za půl míče ... chtěl jsem tak něco do 350 tis. Jestli do něj skočim, tak to budu muset vzít přes nějakej leasing, protože teďka potřebuju ještě dotunit něco doma a pak se narodí malá ..
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    T_MAX: Ano, mam plnou vybavu. Co mas za CD? Ja si poridil Subaru DVD 2008, ktere obsahuje i aktualizaci firmware a jako mapovy DVD pouzivam nejake od Landroveru z roku 2009-2010. Funguje to bez problemu. Ted jsem zkousel i nejake novejsi od Toyoty, ale u nej mi nejde zadat adresu, tak jsem se vratil k tomu starsimu.

Nicmene, ted jak Google spustil turn-by-turn navigaci v Google Maps pro Android, mozna se na to vykaslu, poridim si drzak na sklo a budu si tam davat svoje HTC Desire :).

T_MAX: To je prave ono, kdyz ti nekdo vyfoukne vyhlidnute auto v bazaru, neni to zadna tragedie, ba naopak - znamena to, ze muzes sehnat jeste lepsi auto :). Ten Outback vypada fakt dobre, pokud ma najeto tech 42 t. km. A pro tebe je nafta asi lepsi, kdyz hodne jezdis. Zvlaste ted, kdyz je palivo tak drahy.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Tak to na forestera nevypadá :( Pán z Brnele mě solidně vysvinil .. Ve středu jsme měli měnit auto za peníze a dneska volal, že prej mu ho v bazaru nechtěj vydat, kvůli blbě podepsaný smlouvě...

No, ale co jsem při tom splínu dneska neobjevil?

http://www.mejznar.cz/ojete-vozy/ (ten OTB na druhým místě - sice je to ropák, ale co .....)

Akorát je maličko mastnější .. Jenže zas na druhou stranu skorem novej :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    IKSIK: to je mi jasny, to byla jen takova recnicka figura.

IKSIK: neni, kdyz jsem ho zkusil rozhoupat (jako ze jsem se o nej oprel zvenku), tak to bylo taky slyset. Proto podeziram podvozek. Nicmene takhle na pohled vsechno drzi, vyfuk se nehybe... Ale taky me napadlo, ze to mozna delalo vzdycky, jen jsem si toho nevsim.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CROSS: A je nutný mít při tom zapnutej motor?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CROSS: Ty ve, takový parádní Súbo! Ale já bych ho stejně neprodal! :-P
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: Hele ty máš tu verzi s navi? Jestli jo, tak si řekni panu Cejpovi o CDčko na přepálení, mám tam pěkně vytuněný mapy :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    COMMANCHE: dela to podle myho za studena i za tepla, tj. kdyz z garaze vyjizdim nebo do ni zajizdim (za jinych okolnosti nez pri parkovani bych to neslysel). Njn, casem servis, spis mi jde o to, jestli se mam znepokojovat, nebo jestli to vydrzi do dalsi pravidelny prohlidky (najedu tak 3 tisice mesicne, takze do konce leta plusminus). Na jizdnich vlastnostech se to nijak neprojevuje, zadny vule na kolech nebo neco takovyho, je to porad stejne stabilni.

STK - presne, mne rikal neco jako "lekarnicku a tyhle veci, to tam asi nekde mate, ze jo". Kdyz jsem s tim najel nad jamu, tak povida "aaa to je ctyrkolka, tak to nebudem trapit". Pod autem pak neco prohlizel, at mu trchnu volantem a tak, ale s nicim neprisel.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    CROSS: Dela to normalne i za studena nebo i kdyz stojis na miste se zapnutym motorem? Asi by bylo nejlepsi zajet s tim do servisu, kde se na to p odivaji zezdola.

A kdyz uz jsi zminil STK, dnes jsem ji absolvoval. Rano jsem byl dost nervozni a u pripravy povinne vybavy jsem pocital kazdou zarovku a pojistku, neco jsem musel i dokoupit pro jistotu. A samotna STK trvala doslova par minut - pan nic nerikal, par veci si zapsal, povinnou vybavu odbyl slovy "Povinna vybava nejaka je, ze...?" a sel jsem :).
    CROSS
    CROSS --- ---
    ...a kazdej potencialni Subarista doufa, ze koupil/koupi to svoje po nekom jako
    COMMANCHE a ne po nekom jako IKSIK. :-]

BTW otazka do plena pro technicky zdatne: jak jsem uz zminoval, prijde mi, ze slysim od podvozku takovy jako praskani, podobny treba jako kdyz chladne motor nebo kdyz pomalu uvolnuju brzdy. Treba kdyz vyjizdim z podzemni garaze s otevrenou strechou, jak tam rezonuje zvuk, tak je to slyset.

Pred nedavnem jsem byl v servisu, kde nic nenasli, a jeste chvilku pred tim na STK, kde taky nic nenasli. Presto mam pocit, ze nejaky soucasti podvozku asi budou po 120 tisicich uz unaveny. Postouchnete me nekdo, o co se mam zajimat?
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    Ja to svoje zas tolik nezatezuju :).

IKSIK
    IKSIK --- ---
    Na ten vozejk to bylo až až, tak jsem pár tvárnic dal do kufru. Proto je Súbo vzadu takový zmáčklý.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Občas je potřeba ty japonský koně zapřáhnout. :)

DSC04627.JPG (696406 B)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: Rozhodně .. zatim to nechci zakřiknout ,,,,, :)
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    T_MAX: Grats! Tak se nezapomen pak hned pochlubit s tim Forestrem :).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Tak můj OTB prodán .. ve středu mi přiveze pán z brna Forestra :)

Speciální dík COMMANCHEovi, kupoval jeho kolega z práce!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam