• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    T_MAX: ANO! :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: na to jsi čekal od chvíle, co jsme ti je tu tak pohanili, co? :D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Kdybyste nebyli prďolové a svítili ve dne diodama, tak by vám nepraskaly reflektory.. :-P
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: Máš xenony? U těch se to stává poměrně často ..
    CROSS
    CROSS --- ---
    ...a doufám, že nikdy neuslyším (myslim, že máme stejnej model, akorát já s MT).
    A to svítim vždy a všude, jako docela to hřeje, ale tohle?
    4PTO
    4PTO --- ---
    TOMYK: :-O tak o tom jsem vživotě neslyšel..
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Staka se mi zajímavá věc. Při cestě z Prahy do Zurichu ( asi 700km) mi popraskali obě přední světla. Ty průhledný plasty, ne žárovky. přijde mi to jako vada materiálu. Forester je 3 roky starej (SG). Patrně to bylo z rozehřátí, ze stálého svícení..Ale tak normálně by se to stát nemělo. Patrně vada materiálu. Koukal jsem, že se dají koupit samotný ty plasty,ale netroufám si sám na výměnu. Máte s tím někdo zkušenost?
    4PTO
    4PTO --- ---
    Impreza za 77?
    SWAMP_ASS:
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Zdarte, drzte mi prosim pesti at me pri koupi 2.0 GX 2002 uz nestoji v ceste zadna prekazka, v pondeli bych se tim padem stal hrdym prispevatelem tohoto auditka.
    CROSS
    CROSS --- ---
    COMMANCHE: yy, brzdim motorem a jezdim, jak se rika, predvidave. Naposled v servisu rikali, ze desticky vydrzej do priste (tj. do 135k).
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    CROSS: Pokud hodne brzdis motorem, tak proc ne :). Ja brzdy skoro nepouzivam :).
    CROSS
    CROSS --- ---
    přemejšlim, jestli plyne nějaký poučení z toho, že mi odešly dřív tlumiče než brzdový destičky.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: všechno nejlepší k tlumičům :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    ad CROSS - Hmm tak v prdeli silentbloky vpredu za 15 franku kus a tlumice vzadu za 600 franku kus ;-]

Zajimavy, ze pri testu pri 90 tisicich byly tlumice zcela v cajku, a po dalsich triceti jsou zraly na vymenu. Ale asi je to normalni. Za chvili mam narozky, tak si nadelim nove tlumice.
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    CROSS: skřípání předních kol při parkování by mohlo být způsobený nedostatkem kapaliny v servu...což je naprosto banální záležitost...zadek by pak mohl dělat vychcanej tlumič ale i spoustu dalších věcí..dej pak vědět co ti řekli
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: no doufam, ze to neprobehne jako s mysterioznim zapachem v interieru, kdy to prohlidli, rekli, ze nic nenasli, nikde nic neunika, vsechno tesni jak ma, ale smrdi to dal.

Nicmene Svycari mi oprativne nabidli tenhle patek, tak uvidime.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: držim palce :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tak jsem se objednal do servisu, nebot zvuky linouci se z podvozku uz mi lezou na nervy. Zepredu to zni jako kdyz clovek chodi po stary vrzajici dreveny podlaze (hlavne kdyz otacim kolama pri parkovani), zezadu to tu a tam bouchne, jsem fakt zvedavej, co vyzkoumaj.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Teda kde vzali ty tri hybridy, to jsem nejak nechytil. Tiskova zprava hovorila o trech novych modelech a hybrid k tomu, ale tu tam ani necituji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam