• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: já ti to připomenu v prosinci :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    AXTHEB: No tak jedeš s předohrabem na kluzku posranějc. Ony ty naše čtyřkolky (zvlášť) Legacy taky nejsou kdovíjaká spása. Nepřu se o tom, jak je to boží, ale mimo zimu to využiješ tak akorát na mokrý trávě. :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IKSIK: Nedá. Pohon všech kol ti dává lepší kontrolu nad autem za kluzka, do ostřejších ztáček a podobně, kdežto štelování zdvihu použiješ kdy?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    AXTHEB: Přesně tak. Ono se dá polemizovat i o tom pohonu všech kol, že ano. :)))
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    KROTITEL: Radši si to nekupuj. Mě by se to taky celkem líbilo i když to nepotřebuju, ale nikdy jsem to neviděl funkční. Vždycky to byla předělávka na normální pérování. Buď to má v inzerátu nebo přímo na autě napsáno, že je to Hubertus a na zadním okýnku, kde je napsáno ABS, je i malinkej nápis AIR SUS.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KROTITEL: V praxi to štelování zdvihu stejně neužiješ ;)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    ok tak že pružiny jsou lepší. ale líbí se mi to štelování zdvihu, i když teda je to věc určená k rozbití
    jinak dal 2t za novej, pozor! zřejmě dobrej oddíl :)))

dík za info, zas jsem o něco chytřejší :)
    KEDUEL
    KEDUEL --- ---

auto který má najeto víc jak 150k ma mechy 5 min před smrtí asi tak na 90 proc., 2000 mohl dát za starej měch u kterýho nikdy nevíš. Já koupil 3 starý a nakonec jsem měchy stejně vymenil za pérování. koupil jsem stary péra a stary tlumice dohr asi za 4000 a mam klid. Označení auta je HUBERTUS a z fotek v inzerátu to jen těžko poznáš, možná tak že na fotce motoru v rohách u uložení tlumičů jsou elmag. ventily a trubičky
    KROTITEL:
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    KEDUEL: poruchovost je vysoká?? potřebuju pojízdnou káru tak koukám všude možně a kdybych na to narazil tak abych věděl. a hlavně jaký označení to auto má když má měchy??? dá se to takle poznat třebas z obrázku inzarátu??

kámoš tady na vsi má lego na měchách a docela jsem na to koukal a líbí se mi třebas to že si můžeš zvednout podvozek o 5cm to je hodně šikovný.. a porouchal se mu jeden měch, tak to tuhle měnil. novej prej stojí 12t a koupil ho za 2t novej??

chce to prostě pořádnej kočár :)))
    KEDUEL
    KEDUEL --- ---
    tady o tom pisou že to dali do kupy tak jim muzes pisnout
    http://www.subaruclub.cz/forum-tema/air-sus-rady-porady-68299
    KEDUEL
    KEDUEL --- ---
    KROTITEL:
    joo měchy sem taky řešil do kola, je to supr poježdění dokud to nezacne blbnout, vyřešit se problémy dají většinou výměnou celého měchu za nový, skoro všechny čidla jsou uvnitř měchu
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    4PTO: a platíš hotově při převzetí :D
    4PTO
    4PTO --- ---
    Na dobirku? :-]]]
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    TOMYK: určitě se dočkáš :))
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    KROTITEL: takhle bych chtěl taky dostat autíčko pod stromeček...
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    prosbička:
    kde pls najdu nějaký lepší počtení ohledně vzduchových měchů na legacy do r 2000.
    nejlépe link. popř nějaká osobní zkušenost.. ??

díík
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    hezkej repast.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: Stačí otočit monitor :) Subaru Die Weltmeister Marke

KROTITEL: Jojo, už se to blíží, jupyjeej! :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    No jo no. Vyhrajeme si s těma našima náklaďákama moc hezky. :))))
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    KEDUEL: Pěkný! Hele, co ty to máš napsáno na tom zadním skle? Já mám SUBARU ...natürlich mit allrad.
    Ty tam máš koukám něco jinýho. :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: z tvých obrázků jde zima, no fuj! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam