• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    4PTO: znama a krasna cesta od vapenky na karlik. tam uz zustalo aut :-)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    4PTO: O tom to je!
    4PTO
    4PTO --- ---
    COMMANCHE: ujedes vsem a jeste muzes vezt nalozenou pracku
    CROSS
    CROSS --- ---
    COMMANCHE: nema to smysl u vsech forestru, jen u vybranych kusu. :-] Mne by se to jako druhy auto libilo.

BTW pokusy predelat Lego na offroad tu uz byly: nedavno zminovany Hubertus :-]
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    COMMANCHE: Vysoká krabice??? pořád je to kupé oproti Toyotě LC :D
    ale jo...
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    KOSIC: Jaky je smysl, delat z Forestra ospojlerovanou silnicni karu? Je to vysoka krabice :). Jeho sila je mimo trat. To je jako predelavat Legacy na off-road :).
    4PTO
    4PTO --- ---
    CROSS: píšou džpen 2004+
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOSIC: tohle se mi taky libi, ale mam takovej dojem, ze se to prodavalo jenom v japonsku, tj. s volantem vpravo, ne?
    4PTO
    4PTO --- ---
    KOSIC: jsem se lekl zes uz nasel fotku toho tvyho lesnika :)))
    njn. stromy neuhnou :).. a nabořils ji při nějaké ostřejší jízdě nebo nějaká normal situace?
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    prakticky dotaz. na lesnikovi mi "zarejzaj" plechovy disky jde se toho nejak elegantne zbavit?
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    4PTO: jj gt kombi, 99, strom. mysak byl kamose, dopadl taky spatne, namotanej na mostni konstrukci.
    tohle chci :-)
    4PTO
    4PTO --- ---
    KOSIC: ptal jsem se už ve fotkách.. "bylo" to gt? (a ten mišák taky tvůj? :))
    4PTO
    4PTO --- ---
    btw v sobotu pořádá CSC Monte Písek vol. IV
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    jinak pred forestrem (marne hledam fotku)... dopici
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: 2x!15... o víkendu zjistim normální cenu :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    No to jsou ty zadni tlumice, ty jsou jak ze zlata. Kdyz jsem rek kolegovi u obeda, co me staly, opacil, ze jeho staly vsechny ctyri na Megana min. (V debate na tema Megane vs. Forester jsem nicmene nepokracoval. ;-])
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KOSIC: cykávo .. slušná darda :)
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    ja forester 2.0 ve 120k rozvody, vsechno co tece, filrty, brzdovy desticky, nejaky picoviny u kol + zadni oba tlumice 48k kc
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    AXTHEB: Jsem moc levnej. Měl jsem po tobě chtít za to kafe z termosky aspoň ten litr. :)))
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IKSIK: Dva tisíce za rozvody, tisíc za olej, tisíc za filtry, tisíc za kávu a desítku za práci, co je na tom divnýho? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam