• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    CROSS
    CROSS --- ---
    IKSIK: nevim, ani u předchozího benzínu nebyla cena paliva tou hlavní složkou TCO čili celkových nákladů. Platim třeba asi 250 CHF silniční daň (a to mám 50% slevu neb ropák má DPF) a chystám se na první servisní prohlídku (20 tisíc km), tak uvidíme.

Já jsem teda nikdy nelitoval, že jsem šel do Subaru.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Tak to jsi šťastnej člověk. Já už začínám dost litovat, že jsem nekoupil rovnou nějaký sockovský auto v dehtu. :-/
    CROSS
    CROSS --- ---
    IKSIK: co se na to dá asi tak říkat? Pro mě je to cena za pohodlí a nezávislost, že nejezdim do práce sockou.

(BTW poslední nádrž to držim kolem 6/100 nafty podle PP, v reálu tak o půl litru výš.)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Co říkáte na ceny benzínu? Mě už z toho asi jebne. Nevim do čeho mám vrážet prachy dřív. :-/
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: Díky. :) Manželka si s tím hrála prej asi 5 hodin čistýho času. :) A za hodinu bylo po dortu. :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: nejlepší dort!!! to křídlo muselo dát nejvíc práce :) taky jsem jednou takovej dostal :)
    všechno nejlepší ;)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Moje žena mi udělala k narozeninám takovej dort. :)

T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: o-ou ....
    4PTO
    4PTO --- ---
    S. Vorobiov vs Subaru WRX - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Bkohfvh31dY
    4PTO
    4PTO --- ---
    NIGHTHUNTER: njn :) kdyz se de blbnout musí se s tím trochu počítat
    4PTO
    4PTO --- ---
    dnešní klouzání 1:0 pro panel

NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    4PTO: tak ten pocit asi znam - taky sem se jednou na parkovisti klouzal, ale uletel az na obrubnik, na nej sice vyskocil, ale prorazil obe predni gumy a disky taky na odpis...
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    T_MAX: Vzdyt si normalne couva do garaze :).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    1023: Uvažuju, jestli to ten chlapík chtěl, nebo ne :D
    1023
    1023 --- ---
    Vim že Forestr dokáže hodně, ale toto

Ukradeno Čechy kuriozní - choďme a foťme
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    AXTHEB: A užs to zkoušel nebo to našel v nějakým fóru?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IKSIK: Mas tam disgnostiku s jinym protokolem.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Asi jste nikdo nezkoušel zapojit si OBD-II konektor na autě, který nemá OBD-II zásuvku, že ne? Ono to totiž podle mě jde, ale nechce se mi s tím dělat dokud nebudu vědět, že to povede k úspěchu. :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PALMEX: teď jsme se zasmáli doma všichni :D
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    obecně ke slizkejm podmínkám: ano žijeme v podnebném pásu kde se v zimních měsících vyskytuje sníh a to i na vozovkách. Není to jev jež by se nedal očekávat, naopak se s ním dá počítat (pokud teda nebydlíš na hané a tvoje cesty se neomezujou jen na náves ke krámu a zpátky).

Zde musím souhlasit s ID CROSS:, že gramotnost většiny českých řidičů je v oblasti jízdy na sněhu mizerná...buď se vlečou až nesmyslně pomalu a nebo, opojeni dojmem pasivní bezpečnosti se všemi těmi ESP, ABS, 4MOTION, 4MATIC, KDESICOSI systémy, jedou jak hovada, že kroutím hlavou i ze svého kokpitu. řekl bych že tento fenomén je značně na vzestupu úměrně s tím jak na silnicích roste počet obludných pekáčů (čti SUV).

Id AXTHEB: bych poprosil aby zde nemoralizoval, neboť klub je určen fanouškům subaru, u kterých je předpoklad, že si vozy této značky nekupují jen proto aby slepě dodržovali všechny předpisy, ale i proto aby unikátní technologii AWD příkladně využili v duchu ideologie subaru...tedy prolítnout zatáčku driftem, bezohledu na popelnice okolo... :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam