• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    Sice skoda ze jsem sem nevlez dokud byl snih a nezacal s tim votravovat uz driv ale tak me napada co teda nejakej sraz v Pze a blizkem okoli za ucelem vokazani si aut, spolecneho vychvalovani hvezdicek, nadavani na ostatni automobilky a ukazovani si co se kde da jak udelat na aute samodomo?

IKSIK: jakoze uz jsi to hodil do plynu?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    A abyste věděli, tak máme úplně dokonalý auto. Jak jsem řikal, že jediná jeho nevýhoda je vysoká spotřeba benzínu, tak už to neřešíme. Teď už benzín používáme jenom pro nastartování. ;-)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    JESSE_MORENO: Rozvody jsou na těchhle motorech hračka. Já to zvládnul i na Twinsparku na Alfině. Tam to šlo taky dobře, ale Subaru je odpolední pohodička s kafíčkem a dortíčkem po ruce. :-)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    AXTHEB: me od toho prave kofilka ze subarufanclubu trochu zrazoval ze jestli jsem to nedelal tak to je jedna z mala veci kterou by doporucoval urcite nechat udelat servisaka...

ja si pak uvedomil ze jsem rozvody menil jednou, na bawu pred sedmi lety a jediny co si z toho pamatuju ze to byl hroznej ojeb a moc dobre mi to od ruky neslo :o)))

Jinak mam Forestera rv 2001 s tim 92kw dvoulitrem
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    rozvody u myho suba sem zvladl vyment i ja, co mas presne za auto a s jakym motorem?
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    ale samo zkusim, dik!
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    SCOOBY: zadnej google ale nejakej uberlevnej nakup pres kamarada u stangla coz samo nemusi bejt nejlevnejsi mozna varianta :o)
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    JESSE_MORENO: Netuším, bohužel, mě to dělali najednou se spojkou, přetěsněním motoru, homokloubem a hromadou dalších věci....než to začneš shánět, zavolej awdčkům a Bímovi a zeptej se na cenu. Pokud nemáš přístup k nějakejm hodně levnejm origo dílům, třeba ty díly bude Bím bude umnět levnějc než google...;-)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    SCOOBY: jj to uz je daleko... hele a jen tak orientacne mas predstavu kolik budou chtit za praci na tech rozvodech? kdyz si je koupim sam a privezu?
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    Já byl v Hostivicích dvakrát, pokaždý jsem měl chuť je nakopat, pak se tam vrátit a nakopat je znovu, drahý, neochotný etc., ale světlo měli.
    Vrtílkovi na Kladně jsou OK, nevím kolik dílů/aut má Bím na rozborku, ale jako o servisákovi jsem o něm slyšel jen samou chválu a znám osobně lidi, co za ním jezdí i z pardubic, moravy apod., takže pokud chceš řešit rozvody, jel bych za ním a nenapadá mě nikdo, kdo by to v rozumný vzdálensti od Prahy zvládl líp a za lepší cenu. Já jezdil do awd.cz , ale to ještě nebyli autorizák.... jak je to u nich teď s cenama a co tam má Kotyk teď za mechoše netuším. Nemám rád autorizáky. :-D
    Na jih jinak nevím, leda až Švadlenka v Táboře, nebo Dobřany, ale to bude asi už moc na jih/západ.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    SCOTT7279: a nekoho na jih nebo jihovychod tam nemame ? :o) ne vazne to uz spis provokuju ac bych teda rad sehnal nejakyho mechanika idealne nekde v mem smeru (jesenice/psary)

dost veci si muzu udelat sam ale treba na rozvody si netroufnu a uz bych je asi pomalu mel vymenit... mate nekoho komu fakt verite?

Do prosince jsem mel Mercedes a jezdil jsem za chlapikem do Nehvizd kterej byl normalne medialni mrdka jako ja ale opravoval medvedy pro zabavu a byl to fakt mercedesi doktor, dycky vedel presne co je za problem a kam sahnout aby problem uz nebyl... nekoho takoveho bych rad sehnal na subu, fandu kterej to dela spis pro radost nez jako obzivu... hrozne casto kdyz se setkam s klasickym ceskym mechanikem tak bych ty chlapy mlatil po cuni uz pri pozdravu, nemuzu si pomoct
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Já byl v Hostivici jednou a typek byl docela ok.
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    JESSE_MORENO: JJ :-D možná radši zavolat těm klukům do Kladna http://www.subaru-kladno.cz/ a nebo pokud jsi na druhé straně Prahy, pak Mirek Bím http://www.subarumb.cz/
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    SCOTT7279: neee hlavne ne neochotnej dulezitej lopatak ;o)))
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    JESSE_MORENO: V Hostivicích je vrakáč Subaru, přeju hodně štěstí, byl jsem tam 2x a pokaždý byl ten technik tak ochotnej, že jsem měl 100 chutí ho nakopat. Nebo Vrtilka na Kladně
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IKSIK: Pokrocil si nejak v tom OBD?
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    SCOOBY: Praha a blizke okoli, jednou za mesic Brno

byla to castecne sranda, co se tyka tech pruzin a manzet je jasny ze tam bych mel proste poridit novy dily, to nebudu delat kravu...

Ale pokud byste poradili nejakej dobrej vrakac kde si muzu za par korun kuchnout ten konektor a to zadni svetlo tak bych byl moc rad

Mi to nejakej dobrak hned prvni vikend co jsem mel auto s prazskejma spz v brne prokop...
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    Vrakáč... kde se pohybuješ?
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    nemate nekdo konektor zarovky predniho potkavaciho svetla na forester rv 2001 na prodej? :o) a zadni pravy svetlo cely? a manzety prednich poloos? a zadni zesileny pruziny od invelu?
    4PTO
    4PTO --- ---
    chtěl bych je všechny :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam