IKSIK: nene uplne jsem na tendle klub zapomnel... naposled jsem tu blouzinil o subaru cca rok a pul zpet a kdyz jsem si ho konecne ted v prosinci koupil tak jsem se chlubil jen ve fotkach aut...
rv. 2001, 92kw, jsem prase na oleji mam najeto uz 10500km, prdly mi manzety u prevodovky na prednich poloosach cca pred tremi tydny a porad na tom jezdim a nemam cas to dat dokupy, od koupe vim ze mam zkrouceny predni kotouce a mam je vymenit a ze nejakej chytrak vymenil na prdeli mrtvy samonivelacni tlumice za obycejny ale uz tam nedal ty silnejsi pruziny takze to trochu sedi na zadku... ehm, pak ty rozvody co uz jsem tu zminoval, budik jsem doted nerozebral a neprepajel tam ty kontakty takze nevim kolik je a cumim porad na mobil, uz cca dva tydny beham po kramech a shanim dvouvlaknovou zarovku do zadni pozicky/brzdovky a vsichni na me koukaj jak na tele.... a cas od casu mi poblikava check engine ale to je prej normalni, mam si koupit diagnostiku a vyblikat to ale na toj sem taky nemel uplne cas :o)))
Jo a asi pred tydnem mi nekde trochu prdl vyfuk takze ted jeste delam zvuky jak stara plechovka....
Ale jinak je to super auto, miluju ho a hned jak budou love a cas tak to vsechno poresim! :o)))