• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    JESSE_MORENO: Neměl by.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    AXTHEB: a zadnej fatal nasledek nebyl jo?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Veselá historka z natáčení: Do motoru se mi dostal nějakej binec, možná se uvolnil někde nějakej jinak nepotřebnej šroubek. Následkem toho poskočil klíňák od klimatizace, prodřel kryt od rozvodů a kus se ho do těch rozvodů nastrouhal. Prozatimní výsledek je, že na jedný straně byl řemen přeskočenej o 3 zuby.
    IKSIK: Prosimtě jaký sou potřebný momenty na utahování? ;)
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: podle mýho má TOMYK rv 2007, stejnej jako byl můj, akorát AT, proto se ptám.

Na novým Forestrovi mám psaný oboje a jelikož stál na 17" (Limited ;-]) držim se jich.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: asi záleží kterej rok, ne? Nebo já teda nevim, ale na starým OTB jsem měl 16" a na tomdle mám 17" ..
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOMYK: nevim, ale zvědavost mi nedá - 17" jsou na to psaný? Já jsem měl na SG zapsaný jenom 16".
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Kucí, rád bych se hnal nová litá kola, rozměr 17 na svého forestra. Ideálně originál Subaru. Nevíte o něčem?
    4PTO
    4PTO --- ---
    blik z valašky a jdu spat

RUFF23
    RUFF23 --- ---
    CROSS: njn mě to taky moc neoslovilo :) jakože človek + 4 kopyta = AWD :)

Tady je galérka už polepené rezy: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150674202888400.420253.264962988399&type=1
    CROSS
    CROSS --- ---
    RUFF23: jelikož se pohybuju v marketingu, dovedu si představit, jak na toho kentaura přišli (teda pro Japonce mi to moc typický nepřijde), ale zdá se mi to trošku přitažený za vlasy. Asi pustili kreativce trochu moc z řetězu. ;-]

Když jsem to viděl viset nad stánkem Subaru, první co mě napadlo bylo, že se někdo splet ;-]

Ale ta barevná kombinace je pěkná. Ne že by modrá byla okoukaná, ale beztak do modrý laděj BRZ.
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    CROSS: Je to kentaur viz. info / vysvetleni zde: http://www.rallylife.cz/valaska-2012-stajf

Oslava 40 let AWD
    CROSS
    CROSS --- ---
    4PTO: zajímavej design, nějakej marketingovej přesun od modrýho STI k ambicióznímu oranžovýmu XV?

A co maj s tim střelcem / kentaurem / WTF, toho jsem si všim na veletrhu taky.
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX: tak tlak turba jo, ostatní je užitečný v každým autě

a Štajfův design na 2012:
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    CROSS: :-) rozesmáls, ale auto super!
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    CROSS: neboj voni si nakonec koupi radeji golfa kteryho ukormidlujou :o)

a delat z toho cabro? nestras! Byl bych radeji kdyby se rozhodli k bezpecnejsi a mnohem elegantnejsi co se vzhledu tyka volbe: TARGA!

CROSS
    CROSS --- ---
    když vidim, co za lidi kolem toho postává, tak ani nevim, jestli bych to chtěl :-]

Možná, až z toho za pár let odstraněj střechu (proslýchá se, že Toyota to prý plánuje).
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: Voni v jinejch diskuzích sou všichni strašně chytrý. :)
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    4PTO: tenhle budik je v atmosfere stejne platnej asi jako plastovy mracitka na felicii...nebo se pletu?
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX: v jiné diskuzi tady se jim moc do jejich atmosfér nelíbil :) já ale vím že mám to nej, a sere na to pes, potřebuju vědět co se s autem děje..
    NILOR
    NILOR --- ---
    dobrej vlk :)
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    4PTO: peknej budik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam