• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    NAILER
    NAILER --- ---
    LUBANCZ: super postřeh, zeptám se ho! sám mi to neřekl. jinak teda týpek jezdil závodně kolo, spal v tom a v zimě jezdil na hory, je to auto přimo odsud (nesolí se tu, takže bez koroze). zejtra ráno jedu na to druhý. objevily se teď podobný auta s cca o 70t menším nájezdem, ale nemaj vyřešený ty dvě hlavní věci, co se serou - timing belt a head gasket (obojí cca $1500-2000), a to se bojim, že by mě čekalo ...
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    NAILER: dle toho popisu se mi vic libi to druhy, je videt ze to auto pouzival tak jak se melo :)

    ten tvuj prvni mi prijde ze stim jezdil jen po meste a okoli, dle tech veci co popisuje v inzeratu bych rekl ze to mozna bylo lehce tukly na predek. Tezko rict :)


    KOBRAA: 60k, abs plast, nepouzitej
    NAILER
    NAILER --- ---
    tak snad poslední dotaz

    2000 limited subaru outback
    http://vancouver.en.craigslist.ca/nvn/cto/3461017728.html
    vs
    Subaru Outback Limited 2000
    http://vancouver.en.craigslist.ca/van/cto/3419191623.html

    to první jsem viděl, ukecal cenu na $5000, týpek sympaťák, auto v exkluzivním stavu, jede skvěle, na kilometráž nevypadá ani se tak nechová. říkal, že do toho za poslední 3 roky narval okolo $5000 (všechno v dobrejch servisech s dokladama) - a tam váhám, jestli to znamená, že všechno rozjebaný už fixnul nebo se to bude takhle srát dál. všechny podstatný věci jsou opravený. týpek byl opravdu smutnej, že ho chci, když jsem smlouval. to druhý bych si jel prohlídlou pro přímý porovnání... (a taky lepší pozice na vyjednávání ceny).

    nějaký nápady, tipy, postřehy?

    díky moc!
    KOBRAA
    KOBRAA --- ---
    A co za ten body pack ?
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    SCOTT7279: ten GT55 SRT WRC bodykit mam jeden v dilne, kdyby nekdo chtel :)
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    Po dlouhý době jsem si zase trochu poslintal monitor nad touhle stránkou s dílama. Tak se s váma podělím (pro ty co neznají) teď před Vánocema ideál, pokud nevíte co si nadělit k Ježíšku ;) http://www.subaruwrcspares.com/14.html
    DBR
    DBR --- ---
    NAILER: pokud ti nevadi US jednotky (galony,mile)
    NAILER
    NAILER --- ---
    LUBANCZ: hmm koukám na import, vzhledem k ceně auta jsou ty poplatky tak vysoký, že se mi nevyplatí hledat levnější auto v US :-(
    NAILER
    NAILER --- ---
    LUBANCZ: jj vancouver a okolí, na hory jezdím asi nejvíc do washingtonu, takže tam by to pořídit šlo (říkaj tam tomu vtipně subaru and lib tech mountain:-)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    NAILER: na canadu zadnej vyhledavac nevim, ale zkus http://www.riv.ca/importingavehicle.aspx a http://www.tc.gc.ca/eng/roadsafety/safevehicles-importation-usa-index-445.htm :)

    sem myslel ze ses nekde v usa kolem ca/fl, ale ted sem si vzpomel ze sem vlastne videl naky foto od skautika z hor :))
    NAILER
    NAILER --- ---
    LUBANCZ: Jenom jakoby ukazovali jiný datum na faktuře, klidně mohli bejt tak blbý, že to popletli sami :-) Ale dík za nakopnutí, auto nepotřebuju zejtra, takže spíš počkám a připlatím (plus bych rád spíš Outbacka než Legacy).

    Muscle nechci, chci AWD kombíka na hory (tady se Subaru jezděj všichni) a rozumnou spotřebu na cestování v létě. Koukám souběžně na Pathfindery a Cherokee (podobnej rok a podnobná cena), ale ty maj třeba dvakrát takovou spotřebu a servis a běžná údržba jsou o dost dražší.

    Hmm, jsem v Kanadě, nevim, jak moc je složitej import aut z US...
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    NAILER: uz z tohohle principu cos poslal, bych to auto nebral.. pokud se snazily udelat nejakou boudu jen s razitkem, co pak stim zbytkem?

    jinak proc subo a ne nakou "muscle"?
    btw. lepsi nabidky nez na craiglistu mi prislo hledat tady
    http://goo.gl/hYKGW
    NAILER
    NAILER --- ---
    4PTO: zatím ne, byl jsem se na to podívat, nastartování na první dobrou a jede skvěle, ale vnitřek auta je děsnej. majitelka je jasná alkoholička (byla tam s přítelem a táhlo to z nich), všechno špinavý, hromady záslepek vyrvanejch, auto obtažený pětikorunou. moc se v autech nevyznám, tak jsem jen pár věcí zkoušel... když jsem hledal VIN, přiznali, že to bylo bouraný, prej jen přední nárazník. ukazovali mi nějakej výpis ze servisu, kterej měl proběhnout nedávno, tak na faktuře bylo uvedeno datum opravy 2010 a snažili se mně ukecat, že je to 2012 (invoice date vs print date). plus na tý faktuře byl uvedenej rok výroby 2002 (ale VIN správnej). takže jim moc nevěřim, přemejšlim, jestli investovat $60 do detailního checku podle VIN a nebo prostě jít dál. na druhou stranu manipulace s údajema o autech (například stáčení kiláků) je tu prej dost trestaný, takže se to nedělá... takže klasika s bazarovkou tipuju :-)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: Dyš já nevim co bych mu radil. :-(
    4PTO
    4PTO --- ---
    NAILER: čekal jsem že ti poradí třeba ixik ale asi tu nebyl.. koupils ho nakonec?
    NAILER
    NAILER --- ---
    Potrebuju rychlou radu - jdu se dnes podivat na toto
    2001 Subaru Legacy Wagon
    http://vancouver.en.craigslist.ca/nvn/cto/3471936218.html
    Na co si mam dat majzla? Na co se mam podivat? Dik moc!
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    4PTO: 60k
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    LUBANCZ: pěkný
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam