• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    6746: Super, to mám radost. Ozvu se znova, až nám zas povolej se družit.

Jinak tedy trochu automaticky předpokládám, že se oba nacházíte v mezích ČR :)
    6746
    6746 --- ---
    ZLOKOCKA: Na to se asi nechám přemluvit.
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    6746: Že bych o tom napsala článek na Autíčkář.cz
    SPM
    SPM --- ---
    ZLOKOCKA: Já bych do toho klidně i šel, doufám že až covid povolí, tak to bude i samohybný (aktuálně stojí venku na podpěrách, bo první dvě gumy jsou v pneuservisu na přezutí, pak půjde druhá náprava a následně potřebuju někoho ukecat, aby rozmontoval a znova smontoval motor, aby z něj neucházely náplně a vyměnil spotřební díly jako tlumiče a podobně :-) ). Jenom teda jestli nebude vadit, že je trochu volezlý a pupínkatý od takové té ošklivé chemické reakce (oxidace se tomu tuším říká). Už je teda v pořadníku u mého dvorního vyvařovače, ale tam to asi nějaký rok ještě potrvá, než se dostane na dílnu a vyjede ven bez rzi :-)
    6746
    6746 --- ---
    ZLOKOCKA: Nejsem v obraze, o co tu jde?
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    :)

ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    BOB_GALLOWS: Ja bloudila po nyxu, kdyz jsi ty jeste tahal kacera, synku :)))
    A mas pravdu, zacinam se poohlizet po nejakem zajimavem materialu. A zajimave pro me znamena uchylne.

Kluci dole, sli byste do toho? Samozrejme az covid dovoli. Trochu svezeni, hezky vam to umyju, fotky udelam a pak pet minut slavy na vlivnem mezinarodnim internetovem magazinu?
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    ZLOKOCKA: Bude článek v autickari? A vůbec, jsi zabloudila na Nyx? :)
    SPM
    SPM --- ---
    ZLOKOCKA: a když se podíváš o kus níž, tak libero jsem si před 2 týdny dovezl domu :-)
    6746
    6746 --- ---
    ZLOKOCKA: Ehm ehm...

ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    Zdar vespolek! Není tu náhodou nějaký šťastný majitel modelu Libero, Brat či Baja?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    YARY: tenhle mode by mohli zase začít vyrábět jako elektro :)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    Dneska pobavilo ;-)

SPM
    SPM --- ---
    EXCITE: V zatáčkách je to úplně v pohodě, těžiště to má pravděpodobně níž než ten outback :-D Ale moc jsem si s tím zatím nenajezdil, žena odmítla řídit automat, takže já se potupně z bazaru vracel H6kou a libero přivezla žena :-D Ale jinak je to boží :-) Jezdí to v pohodě, jedinej trabl zatím byl boční vítr (kterej teda včera v tom místě byl fakt hnusnej), to bylo dost těžký udržet na silnici, tak musim ještě zjistit, jestli je to prostě vlastnost (900kg a velká plocha) nebo jestli jsou nějak nadměrně rozbitý silentbloky/tlumiče/etc, co to zhorší.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SPM: Nepřevrací se to v zatáčkách? :)
    SPM
    SPM --- ---
    Když je šestiválec moc mainstream a přemýšlíte, jakou blbost byste si domů ještě koupili... :-D
    RYBE
    RYBE --- ---
    KODEXX: děláš si ze mne srandu?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Meet the Subaru Forester Ultimate Customized Kit Special edition
    https://www.topgear.com.ph/news/car-news/subaru-forester-ultimate-edition-a4354-20200109

:-]
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    ROZCUCHANA: pokud je lak popraskanej, resp porusenej, resp promacknuti je za hranou opravy..
    tak pokud si auto planujes nechat dyl, jak tri roky, vubec nejlepsi mas koupit ze srotaku neporuseny dvere ve stejny barve
    ROZCUCHANA
    ROZCUCHANA --- ---
    Nenechával jste si někdo v Praze už opravit promáčklý dveře s popraskaným lakem? Toho prač***ka, co to udělal, jsem bohužel neviděla a netuším, na kolik ta oprava asi zhruba vychází? Taková radost... Dík!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam