• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    D_B_M: Ve 170
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    D_B_M: je to sice retez, ale rozhodne ne na veky..
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    GEKONZPRAHY: a delal ze tu dobu nekdo rozvody?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Má to najeto 180k, to si myslim že je na tenhle motor pořád docela slušný číslo :)
    SPM
    SPM --- ---
    4PTO: H6 spis napred foukne :-)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    4PTO: Tak dík :D
    4PTO
    4PTO --- ---
    GEKONZPRAHY: už at ti to zaklepe a můžeš řešit dospělý problémy :-))
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Stačilo vyndat DVD, profouknout mechaniku stlačenym vzduchem a DVD pak naskočilo. Tyhle opravy za 0 korun mám rád :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Co mám dělat s tímhle, poradíte? Z mobilu mi funguje přehrávání muziky, ale nelze provést hovor. Při pokusu o otevření nastavení stisknutím INFO se dozvím, že vložené DVD neobsahuje mapy. Ehm :)

SPM
    SPM --- ---
    GEKONZPRAHY: Jo, to byl jenom napad, protoze ono vic aut ty DRL rozsveci az pri rozjezdu. Nicmene BR by myslim melo mit denni sviceni v tech mlhovkach a podle me to nijak konfigurovatelny neni. Tedy pokud je prepinac v poloze auto, tak by mely ty denni svitit (nebo za tmy potkavaci, coz ti funguje). Takze bych mozna jako prvni kouknul jestli od toho denniho sviceni nemas smahnutou pojistku.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    SPM: Tohle je BR. Bohužel, za jízdy nesvítí, pár lidí na mě blikalo.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Jo a ještě fotka :)

SPM
    SPM --- ---
    GEKONZPRAHY: Kdy na ty svetla koukas? Ja mam u BS pocit, ze denni se rozsviti az po zarazeni rychlosti
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Ahoj, hlásim se do klubu. 2010, 3.6R, po prvnim majiteli, českej původ. Ta spotřeba mě trošku děsí, ale snad si zvyknu :)

Mám pár začátečnickejch dotazů:

1.) Když přepnu světla na AUTO, čekal bych že přes den budou svítit obrysovky nebo něco, ale prd. V tunelu se xenony rozsvítěj, ale denní svícení nic. Dá se to nějak někde nastavit?

2.) Překvapivě funguje bluetooth streaming, ALE - android telefon mi nezobrazuje názvy písniček. Předchozímu majiteli na iPhone to fungovalo. Jde s tim něco udělat?

3.) Jak spárovat telefon abych mohl volat? Aktuálně když někomu volám, tak přestane hrát muzika, ale zvuk je slyšet jenom z telefonu. V nastavení na infotainmentu jsem nic krom BT audio (muzika) nenašel a přes mini displej na budíkách taky nic. Čudlikama na volantu to samý.

Moc díky všem za pomoc.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Ahoj, nemáte někdo zájem o tohoto krasavce? Prodávám.

Pro milovníky Subaru, prodávám tohoto fešáka, ke shlédnutí v Praze. Velmi opečovávaný v autorizovaném servisu, repasovaný motor.
    Prodám Subaru Legacy Outback 2.5l, r. 2007, 121 kW, manuál, 5dveřový, zlatá barva, nájezd 331 xxx km.
    Motor po repasi – šlape skvěle. Pohon 4x4, redukce, vyhřívané sedačky, tempomat, střešní okno, sklopná zrcátka, parkovací čidla.
    Bluetooth systém Parrot + sada 4 kol s letními pneu v ceně, mříž a vana v kufru. V ceně i měřič rychlosti na přední sklo ;-)

Karoserie má drobnou rez a pár ťukanců – viz foto.
    Více info a fotek ráda pošlu do zprávy.

Cena pro vás - 80000 Kč (Na bazarech prodávám za 85k), nebo, prosím, poraďte, za kolik ho mám prodávat?. Dík.

Víc fotek v plném rozlišení pošlu ve zprávě.
    4PTO
    4PTO --- ---
    LEHUOK: to nějak letí kua
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    D_B_M: super, jestli coltec tak zkontrolovat a vymenit palivovy filtry.. zanedbani mize oddelat ty vstrikovace.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    ten zvuk mi hrozne chybel :]
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    a nerezovy fox sportovni vejfuky, bracha si to mazlil .]
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    LEHUOK: dvoulitr v tovarnim plynu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam