• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SERGEIAmerický Fotbal a vše o něm!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    POHODAR: možná to bude tim jak řikali že ty co maj držet kapsu tak to jsou veteráni a nestačili mladý defense NYG.....ale škoda pak ke konci jak patriots vedli 14:10 2min před koncem sem se už radoval že vyhrajou........ale Eli je prostě čim dál lepší!!!!
    POHODAR
    POHODAR --- ---
    vubec me nepotesili vsadil sem na ne ten bucks.....:o))))
    POHODAR
    POHODAR --- ---
    jak sem to sledoval...New York obrana...dobry...ale mel sem spis pocit ze NE offensive line....to kurvila jak ozivot....nedarilo se jim drzet kapsu...a Tom nemel vubec cas ani se rozhlidnout...taky to podle toho vypadalo...docela ho masakrovali
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    POHODAR: tak to fakt neni tak strašný ale muže to bejt lepší no, ale patrioti no tak si to nechat vzít, řek bych že to podcenili, ale obrana NYG byla fakt dobrá
    POHODAR
    POHODAR --- ---
    samozrejme....never made it through play offs...:o))))
    POHODAR
    POHODAR --- ---
    myslim ze tenhle rok nedopadli tak straslive....8-8 in season...
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    jo a nevíte náhodou na jakejch stanicích se bude vysílat ProBowl??? Třeba i na nějakejch německejch?!?
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    POHODAR: jj slyšel sem o nich ale ne nějak v letošní sezoně kdepak skončili???
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    JOSEF_MASOPUST: Jasný no jenže já se díval na galaxii sport a už je konec sezóny takže musim čekat až do září :-(, jasně že tam je tým z Kansasu jmenujou se Kansas City Chiefs: http://www.kcchiefs.com/ , tak těch pozic je tam vážně dost taky se ještě v některejch nevyznam ale časem to pochopíš!!!!
    POHODAR
    POHODAR --- ---
    nejhorsi tym co me napada sou HOUSTON TEXANS...nevim jesti ste o nich slyseli...jsou officialni NFL team...hodne husta parta....:o)))
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    SERGEI: no hele kdyz se hraje baseball, tak prvni zapasy zacinaj v sedm vecer naseho casu a posledni ve ctyri rano a kdyz jsem to zral nejvic, tak jsem cumel skoro porad na mlb.tv

Miami Doplhins fandit nebudu, je tam nekdo z Kansasu? v mlb fandim Kansas City Royals.

jinak me tam dost mate tech strasne moc pozic, je to docela zmatek
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    JOSEF_MASOPUST: nejslabší? tak v letošní sesóně to byly suveréně Miami Dolphins vyhráli jen jednou ze 17 zápasů, ale jinak držej historickej rekord! Ale až se do nfl pronikneš tak tě totálně pohltí, třebá já se na SuperBowl (což je finále NFL) díval z něděle na pondělí do 4 do rána!!!! To sem si přece nemoh nechat ujít :-)
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    ja do NFL teprve pronikam, driv me chytil baseball, kterej sleduju uz ctvrtej rok,ale musim rict,ze baseball je oproti NFL nudna podivana;]

zatim nikomu nefandim,musim zjistit kdo je nejslabsi a pak to budou moji oblibenci;]
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: bedny? to sou hovada tak s tim bych se nechtěl potkat na hřišti :-)!!!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tyjo já chci taky triko :-(!!! A jaký to je v USA byls někdy na živim zápase, kolik stojí lupen?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    patriotum ;-) padz mam kamose v Bostonu a mam dve patriotacky trika ;o) a v baseballu samozrejme musim fandit Red Sox, jinak bych k tomu kamosovi nemoh do domu ;o)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    Hlasujte nová anketa!!!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tak aspoň něco ale pardubice dostali 62:0 od brna alligators :-( tak komu jinak fandíš v NFL???
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    no vedou si dobre, akorat na pantery to zatim neumi ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam