• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SERGEIAmerický Fotbal a vše o něm!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    D1RABBIT: Hej to je dobře že sis všim jen sem piš, ještě že SD neporazil PATS, ale potom se moc v superbowlu nepředvedli!!!!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: 30:42 pro NFC :-(!!!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    a jak to dopadlo? nevidel sem to ;o)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    A co řikáte na výsledek ProBowlu??? Já sem teda docela zaskočenej!!! To bude asi tim že nehrál Brady a Moss!!! Ale divim se že se tam nedostal Wes Welker?!?!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: jasný no to by bylo fajn no ale stačilo by mě takový normální jako jenom se znakem něco takovýho http://www.amazon.com/England-Patriots-Navy-Striker-T-shirt/dp/B000VM907Q/ref=pd_sbs_a_img_14 , tak pak kdyžtak dej nějak vědět no mužeš napsat i na mail djbulva@seznam.cz!!!!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    SERGEI: jasny, proste vim ze ces patriotacky triko tak kdyz se naskytne vhodna chvile tak dam vedet ;o)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: hmmm tak to je na ho....! Leda že až budeš zase v USA tak že bys mě ho tam koupil a pak mě ho poslal v čr balíkem kterej by měl cenu toho trika a já ho zaplatil a pošta by ti to vyplatila!? Teda jestli by to takhe šlo???
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    obycejne bejva s&h kolem 20 dolaru.. a jeste pocitej asi tak 10% clo..
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tak atmosféra na superbowlu musí bejt uplně úžasná ale nevim s těma lístkama asi těžko bych je sháněl ale je to můj životní sen vidět alespoň jeden zápas NFL!!!!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tak sem se tam koukal a vybral bych si ale na kolik mě vyjde poštovný???
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    SERGEI: na fotbale sem nebyl, jenom na baseballu.. a jako mazec, atmosfera uplne nepopsatelna, a to sem byl na nejmensim stadionu ve statech (Fenway Park, kapacita 35000 lidi, na kazdy zapas je vyprodano a listky jsou na roky dopredu vyprodany a dost huste se s nima kseftuje ;o)

finale superbowlu musi bejt asi uplne nekde jinde nez baseball to je jasny..
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    JOSEF_MASOPUST: tak to je fakt na hovno no :-(
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    SERGEI: no vetsinou kolem triceti dolacu , na prd je ,ze jsou to dementi a vetsinou se neda domluvit, kdyz si od nekoho vezmes vic veci, tak ti pocitaj to postovny na kazdou polozky zvlast
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    pokud někdo má nějaký fotky či zajímavosti tak ať to sem láduje :-)!!!!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tak jak nevíš dalo by se nějak zařídit to triko???
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    JOSEF_MASOPUST: a kolik chtěj za to poštovný nevíš???
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    MR_3KO: ty hovado nic tady na mě nezkoušej............počkej až budeš mit ty svůj klub :-)!!!!
    MR_3KO
    MR_3KO --- ---
    SERGEI: A tebe to fakt zajímá ten Americkej fotbal? To by ti nestačil klub o Rugby?
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    SERGEI: tricka nakupuju ze statu pres ebay, tam je toho mraky, vyjde to tak na litr cca , nejhorsi je na tom ta doprava ;[
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam