• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SERGEIAmerický Fotbal a vše o něm!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    ITZIKELIA: určitě se mu nedá upřít že hrál dobře, ale zase z něj udělali až moc velkou hvězdu....ikdyž proti Steelers zahrál dobře, ale nemužem to házet jen na jednoho...oline fakt hrála hovno takže neměl na nic moc čas a tak se to má správně hrát ;) protože jak víme tak obrana pats neni nic moc :D
    RUTHLESS: já ten zápas taky neviděl, ale přeju jim to a uvidíme co předvedou dál ;)
    ITZIKELIA
    ITZIKELIA --- ---
    RUTHLESS: nic moc výkon? 3 td proti saints? to spíš brees a jeho 5 turnoverů nic moc. s tim nenaděláš nic ani 400 yardama (většinou, samozřejmě)

jinak giants super. i když eli vypadá, že neumí ani do 5 napočítat, tak jsem jim to taky přál víc než packers
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ITZIKELIA: jo, mimochodem, to jsem ti jeste nerikal: GIANTS :-D jezis, jak ja to ted packers nepral... :-)

SERGEI: po deviti letech v PO no... Nevidel jsem prvni ctvtinu (17:0, pravda, to bylo asi jednoznacny pomerne...) ale jinak nic moc vykon. Ale hraje se na body vid... Tri dobry pasy v zaveru a bylo hotovo no.
    ITZIKELIA
    ITZIKELIA --- ---
    no, k tomu umlčení tebowa dost pomohla i jejich o-line. jasně, moc mu nejde házet, ale kdyby měl o trochu víc času, tak třeba vymyslí něco lepšího než nějakejch 9/26. na druhou stranu pořád vyhrál 6 v řadě, že jo...
    a ravens bude muset zahrát i flacco, ne jen suggs, reed, webb a lewis, aby měli šanci
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    RUTHLESS: já ten zápas neviděl ale SF to hodně přeju protože vím, že dřív to byl TOP tým a teď se hodně dlouho plácali u dna....každopádně já jsem Pats fan a líbilo se mě jak umlčeli Tebowa :D ale teď se bojím Ravens protože to je náš úhlavní soupeř a už kolikrát nás v playoff potopili :/
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    todle byl zapas, kvuli kterymu je ten sport milovan. ikdyz jsem fandil breesovi a saints
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Zaslouzena výhra packers. Krasnej tymovej výkon. Jennings ke kral, o tom žádná :-) perfektní zážitek zase jednou :-) letos se to moc povedlo. 4. čtvrtina byla hodne vyzivna
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Zaslouzena výhra packers. Krasnej tymovej výkon. Jennings ke kral, o tom žádná :-) perfektní zážitek zase jednou :-) letos se to moc povedlo. 4. čtvrtina byla hodne vyzivna
    EDASX
    EDASX --- ---
    bych to dokoukal nekde online, ale kde =)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Hodláte někdo dorazit do Belushi? Já tam prave jedu, tak se tak pro zajímavost ptam. Pokud ne, kde sledujete? Doma na gauci? :-)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Finta století! Šnečím tempem prošel obranou | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni/97978/finta-stoleti-snecim-tempem-prosel-obranou.html
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    RUTHLESS: dobrej SB s dobrým koncem....ikdyž po první čtvrtině sem nevěřil že to Saints udělaj ale pak se dobře sebrali a krásně to odehráli ;) no a pick Portera byl dobrej stejně tak jako proti Viks...no Peyton si to vybral ve špatnou chvíli :D ale já ho nemám rád takže sem byl rád ;)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Tak co na to rikate? Desna pecka, koukatelny to bylo. Pral jsem to Saints, ale neveril jsem, ze se Brees dostane z toho zacatku a obecna cela obrana Saints byla v prvni ctvrtine tragicka. Ale ten zaver, lahoda! Porterova interception byla ukazkova. Smula, ze druha interception v play off od Manninga prisla v tudle chvili:-)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SUKY: tohle je dobrý ;) akorát si myslim že něco musí bejt fejk
    SUKY
    SUKY --- ---
    zdravim..nevim jestly tady toto video uz bylo..nasel jsem tuhle diskuzi az ted..ale kdo to nevidel tak mu spadne brada:)
    http://www.youtube.com/watch?v=_Ymkoh-vKzM
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    KUBAN88: tak časký jsou www.caaf.cz tam nejdeš vše a tak nějak kolem;) no tým bo možná moh bejt Pittsburg Steelers nebo New england Patriots ale to je těžký říct Steelers loni vyhráli SB...já osobně to teď nějak nesleduju takže nevim o čem se mluví...akorát třeba že se vrací Brady kterej celou sezonu nehrál možná i Favre bude hrát...pak nevim jak je to s tim Vickem myslim kterej byl odsouzenej za pořádání psých zápasů...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    přátelé, potřeboval bych poradit, už je to nějaký pátek kdy jsem sledoval NFL... muzu se zeptat jaka je ted nejvetsi hvezda, nejatraktivnejsi tym, apod...? pripadne nejake ceske stranky? (stranky NFL original jsou presycene reklamou:))
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    D1RABBIT: asi to bolelo no..... ale nevim jestli to byla náhoda, protože sám Bill Belichick(trenér Pats) řek že už od začátku kariéry učí obránce aby trefovali QB do kolen a ramen aby jim znemožnil takže.......
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    D1RABBIT: no tak hned v prvním zápase v sesoně proti Kansasu dostal hit do kolena a docela zle. Tady máš video kdyžtak http://www.nfl.com/videos;jsessionid=95BCE09655F44871C78A4D436615418D?videoId=09000d5d80aa530c
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam