• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SERGEIAmerický Fotbal a vše o něm!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    ITZIKELIA: no s tou urovni je ro tezky...pokud mas moznost hrat v praze tak tam je uroven vysoka hlavne u panthers...taky se u nas hrajou dve souteze a to s 11 hrCema nebo s min (nevim presne kolik)...takze ta uroven tymu mimo prahu je pak hodne o financich jakej ten team ma a vetsinnou to neni nic moc, ale zasee newni problem aby te priuali a zahrajes si...coz v praze bude vetsi problem pokud nejses nejakej talent
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    No me je 26 a s kamosem od zari chodime na naborovy treninky blackhawks, takze nemyslim, ze bys byl zrovna nak starej :) Nejvic kluku je tam kolem 20, ale jsou tam i dva nebo tri starsi nez ja. Ale neni to ani tak o vejsce a veku, ale o chuti to delat a nebejt uplny drevo :)
    ITZIKELIA
    ITZIKELIA --- ---
    TUSIL: 4 roky zpátky jsem chtěl. ale sám jsem se bál :D teď snad ukecam kamaráda k jednomu tréninku... ty hraješ? nebo víš něco o tý úrovni? ty, nebo SERGEI

RUTHLESS: no nahlas úplně ne, ale pousmál jsem se...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TUSIL: 21
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    RUTHLESS: kolik znamena starej?:)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    SERGEI: ted se venujes airsoftu, co? :-) bych tipnul...

TUSIL: ja o tom hodne teoriticky pred takovejma terma rokama uvazoval. Mam slusnou ruku z baseballu a softu, jsem pomerne rychlej. Ale musel bych bejt tak dvakrat vetsi (a to ted neprehanim, bohuzel) Ale ted uz vim, ze neni cas. a jsem starej :-) ((uplne vidim, jak se ted itzikelia smeje nahlas, ale ty jsi do toho taky nesel, u tebe to byly taky jenom reci :-))
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    TUSIL: hrál jsem :)
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    koukam, ze tu neni moc lidi, ale i tak se zeptam - hraje tu nekdo?:)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    ITZIKELIA: určitě se mu nedá upřít že hrál dobře, ale zase z něj udělali až moc velkou hvězdu....ikdyž proti Steelers zahrál dobře, ale nemužem to házet jen na jednoho...oline fakt hrála hovno takže neměl na nic moc čas a tak se to má správně hrát ;) protože jak víme tak obrana pats neni nic moc :D
    RUTHLESS: já ten zápas taky neviděl, ale přeju jim to a uvidíme co předvedou dál ;)
    ITZIKELIA
    ITZIKELIA --- ---
    RUTHLESS: nic moc výkon? 3 td proti saints? to spíš brees a jeho 5 turnoverů nic moc. s tim nenaděláš nic ani 400 yardama (většinou, samozřejmě)

jinak giants super. i když eli vypadá, že neumí ani do 5 napočítat, tak jsem jim to taky přál víc než packers
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ITZIKELIA: jo, mimochodem, to jsem ti jeste nerikal: GIANTS :-D jezis, jak ja to ted packers nepral... :-)

SERGEI: po deviti letech v PO no... Nevidel jsem prvni ctvtinu (17:0, pravda, to bylo asi jednoznacny pomerne...) ale jinak nic moc vykon. Ale hraje se na body vid... Tri dobry pasy v zaveru a bylo hotovo no.
    ITZIKELIA
    ITZIKELIA --- ---
    no, k tomu umlčení tebowa dost pomohla i jejich o-line. jasně, moc mu nejde házet, ale kdyby měl o trochu víc času, tak třeba vymyslí něco lepšího než nějakejch 9/26. na druhou stranu pořád vyhrál 6 v řadě, že jo...
    a ravens bude muset zahrát i flacco, ne jen suggs, reed, webb a lewis, aby měli šanci
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    RUTHLESS: já ten zápas neviděl ale SF to hodně přeju protože vím, že dřív to byl TOP tým a teď se hodně dlouho plácali u dna....každopádně já jsem Pats fan a líbilo se mě jak umlčeli Tebowa :D ale teď se bojím Ravens protože to je náš úhlavní soupeř a už kolikrát nás v playoff potopili :/
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    todle byl zapas, kvuli kterymu je ten sport milovan. ikdyz jsem fandil breesovi a saints
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Zaslouzena výhra packers. Krasnej tymovej výkon. Jennings ke kral, o tom žádná :-) perfektní zážitek zase jednou :-) letos se to moc povedlo. 4. čtvrtina byla hodne vyzivna
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Zaslouzena výhra packers. Krasnej tymovej výkon. Jennings ke kral, o tom žádná :-) perfektní zážitek zase jednou :-) letos se to moc povedlo. 4. čtvrtina byla hodne vyzivna
    EDASX
    EDASX --- ---
    bych to dokoukal nekde online, ale kde =)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Hodláte někdo dorazit do Belushi? Já tam prave jedu, tak se tak pro zajímavost ptam. Pokud ne, kde sledujete? Doma na gauci? :-)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Finta století! Šnečím tempem prošel obranou | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni/97978/finta-stoleti-snecim-tempem-prosel-obranou.html
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    RUTHLESS: dobrej SB s dobrým koncem....ikdyž po první čtvrtině sem nevěřil že to Saints udělaj ale pak se dobře sebrali a krásně to odehráli ;) no a pick Portera byl dobrej stejně tak jako proti Viks...no Peyton si to vybral ve špatnou chvíli :D ale já ho nemám rád takže sem byl rád ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam