• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SERGEIAmerický Fotbal a vše o něm!
    rozbalit záhlaví
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    BOD1E: ja fandim plosne vsem tymum z Philly. Eagles sleduju od doby co hraval Dawkins s McNabbem. byval to vynikajici mancaft pod Andy Reidem.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    SUMAC: No offense ale marně přemýšlím, co přiměje člověka zvenčí k tomu, aby fandil eagles :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    P19: Krindy pindy na idnesu, jako před každým SB. Minulej rok zase vodička v rubrice komentáře, rozebíral podhuštěný míče Toma Bradyho.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    P19: umela kauza, bili QB v systemech, ktere hraj read option jsou uplne na ptaka, pac neumej behat. jako fanousek Eagles jsem tuto sezonu trpel pri pohledu na Bradforda, ktery je skvely QB ale do systemu, kterej hral Chip Kelly, se totalne nehodil. USA si bude muste zvykat na lidi jako Newton, Russ Wilson etc. pac presne tim smerem se NFL vyviji. Brady a Rogers budou vyjimky.
    P19
    P19 --- ---
    Super Bowl má nové téma. Skutečně je v NFL rasismus? - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/super-bowl-pozvanka-cam-newton-dmg-/sporty.aspx?c=A160202_195331_sporty_tof
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    BOD1E: S Jargem a Rossim souhlas. Ja to mam s Manningem asi osobni :-) Nebo je to tim, ze Jagr Floridu tahne, Rossi tahne sebe/svuj tym. Kdezto Manning tuto sezonu netahne nic.

A vzhledem k sezone jakou Panthers maji, tak doufam, ze ten SB vyhraji (a v mnohem zajimavejsim SB nez Denver mel naposled se Seahawks)

Keep Pounding!
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    LOOK: Peyton Manning runs for 12 yards, Broncos players in total shock - CBSSports.com
    http://www.cbssports.com/...839/look-peyton-manning-runs-for-12-yards-broncos-players-in-total-shock
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    DETAYL: Asi je to věkem ale poslední léta mě hodně dojímají příběhy sportovců, kteří hrají na vrcholu i v pokročilém věku. Např. Valentino Rossi v MotoGP, Jarda v NHL nebo tady Peyton. Minimálně k nim člověk musí mít respekt. Panthers nejspíš vyhrají ale hlavně ať to není o poločase o 30 bodů a SB rozhodnutý. Kdyby se opakovalo to co loni, vůbec bych se nezlobil :)
    P19
    P19 --- ---
    Příběh, jaký v USA milují: legendu Manninga na závěr čeká Super Bowl - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/...peyton-manning-super-bowl-2016-fuu-/sporty.aspx?c=A160125_135621_sporty_mne
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Ja jsem jen rad, ze Carolina je ve finale a muzou krasne zavrsit skvelou sezonu. Cam a spol to maji krasne rozjete. A Peyton at uz skonci.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    BOD1E: tak nemohl tusit, ze se mu kopac v demi ukopne, a presne ten jeden bod mu bude na konci chybet, zejo.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    RUTHLESS: No tak Peyton drzi snad vsecky individualni QB statistiky. Na toho zatim nema ani Jarda :)

Jen ty prsteny pro viteze SB se mu nejak vyhybaji. Kdyz vidim jeho brachu, kterej ma dva

tak si rikam, jak je ten svet nespravedlivej :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    BOD1E: Rozhodne panthers!!! Nemam tad tydle teatralni gesta ke konci kariéry. At proste prohraje a táhne :-D jedinej kdo si to zaslouží je Jágr. Ale tak za pet sest let no
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Vypada to jako by se chteli polibit ale respekt obema.

BOD1E
    BOD1E --- ---
    SUMAC: John Elway po tom propadaku Broncos v SB proti Seahawks pred dvema lety rozprasil tym kolem Peytona a po drtive ofenzive vsadil na drtivou defenzivu, takze sance tu je. Ale Panthers jsou letos k nezastaveni. Jedinej, kdo je letos dokazal potrapit byli Seahawks na vrcholu formy, jinak Falcons dve kola pred koncem zakladni casti a tam si myslim ze Panteri podlehli sebeuspokojeni.

RUTHLESS: Jenze ted mam problem s tim, ze nevim komu fandit :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    tak a ja jsem naprosto spokojen! prijemny SB to bude. takhle jsem si to pral.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    MAUGLI: obavam se ze ano, Denver ubranil Bradyho a jeho casto dost monotonni utok typu vsechno na 87, Carolina hraje trosku jinak.. jim tam nasazej tak 5 run TD.
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    Ja jsem nakonec taky spokojeny. Sice potom, co jsme videli letos v prvnim kole Arizonu na zivo, tak jsem jim pral superbowl, ale musim sportovne uznat, ze si to Carolina zaslouzila.

Jen doufam, ze superbowl nebude tak jednoznacny jako vcerejsi zapas :-)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E: Jako tiper bych se neuživil. Ale mám radost. Raději v SB Manning než Brady.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E: Abych to ještě doplnil, Cardinals mají letos nejširší kádr v lize, i to bude hrát roli během zápasu, pokud přijdou zranění ale prostě jim nevěřím. Třeba příští rok ale letos je rok Panthers. Btw na zápas Cards @ Panthers se těším jak malý děcko na sunar a asi kvůli tomu nepůjdu spát a v práci to v pondělí nějak přežiju :) Od zápasu Brady vs Manning zas tak moc nečekám. Standardní menu, které neurazí, zasytí ale nepotěší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam