• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SITKOAcidComix sound ensemble **
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    jojo kazdej jak mysli.. ;)
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    MORPH23: taky si myslim ze je to trozku abnormal ale kazdej ma nakej nazor ze.:))
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    SITKO: to je trosku zvlastni nazor na vec.... :)
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Kdyz to chtej stejny tak to budemonoton az na pudu:))
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Ja stim nemam problem se hold udela tekno akce no:)))
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    SITKO: jé, no tak to je trapné s tou rychtou:(
    SITKO
    SITKO --- ---
    Ohledně rychty je to takové na hraně. Co jsem o tom mluvil s Marťasem, tak tam prý nechce akce našeho typu, kdy se mění styl muziky :( Čili párty buďto TEK nebo DNB, říkal že se může udělat víc akcí, ale vždycky s nějakým specifickým zaměřením, ať se tam nehudruje kvuli tomu co se hraje a co ne...však to znáte.

    Jinak další možnost je zákupská varianta, hošani od flings mají čeklí dobrý prostor na celoprázdninová freečka, takže to by bylo také zajímavé, optám se.
    KODOS
    KODOS --- ---
    Viva la psytrance
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    LOOSER_AK47: No to klidne muzem jako uzit si troku psachadelie na naklym hezkym miste proc ne:))
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    TETRIS23: roger dead sir... udělám hloubkový průzkum terénu, ale podle mě by měl byt ten plac z min. roku stále použitelnej, ptž úpravy na ten sportovní areál ve VP Bělá, se měli týkat spíše prosotru okolo hlavních komunikací, každopádně to prověřim a podám hlášení...

    ad psy: že jo :) hlavně by se taky mohl hudebně konečně předvést i bratroň, když sme mu doposavaď nedali moc šancí :) a ja osobně bych si chtěl užít pořadnej psychadelickej náser... :-D
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    tak stema buranovcema by to asi nemel bejt problem mohlo by to bejt celkem zajimave.Jinak tu Castu poresim ja s liberecakama po netu uvidime co napisou treba napisu i jendovy od VB nebo nekomu od pess jak by se na to tvarili a komu by se znoch chtela snama udelat akce.
    Jinak akce s Humbukama nejspis nake free ale nejdriv by to chtelo nakej dobrej prostor zkusit se podivat jak to vy pada v rusarne jestli se tam neco zmenilo nebo ne.A co se tyce rychty muzu napsat martinovy z DM na faceboku.¨
    Sice sem se docela zaukoloval :) ale proce neee vid kdyz neco chces udelj si to sam:)Ale ty bys mohl zkusit jirko zkouknout tu rusarnu.:)
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    TETRIS23: no hele, hlavne promyslet, zadny bezhlavy pousteni se do neceho co by "mohlo" byt good...

    ad rychta: vi se jak to tam bude teda probihat s akcema? paklize by byla zadana nejaka crew co by si ozvucila a zahrala na party, na koho se obratit a s kym si to dojednat?

    ad casta: nevim podrobnosti, need more info :) (aby to nebyla vejprava jak s chudym kralem do boje)

    ad open air: sem za, meli bysme probrat nbejaky blizsi detaily s humbukama abychom se trosku pohli a taky trebas udelat neco ve vlastni rezii...

    k tomu me napadlo co nejaka alternativni party pro nas nezvykleho druhu, trebas psy :)) s buranovcema sme to uz pretrepavali a me by se to celkem zamlouvalo, nebo rozhodopadne bych to videl jako zajimavou zmenu :)
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    By me zajimalo co to znamena zete svrbi palec na noze:))))No tak plany by byl ja cem asi do konce zivota v praci:)))))alejo myslim ze by sme mohli neco vymyslet.Pucime si jeste rychtu?na poradnou rychtu:)))nebo pudem uz ven?Nebo treba ta casta ale tma je prej docela mastnej pronajem ale myslim ze kdyby se to hodilo na dobrej termin tak dorazi dost lidi.
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    Hoši hoši, svrbí mě palec na noze... :o) co budeme vyvádět v nejbližší budoucnosti? Případně, nenaplánujem si něco? Návrhy a připomínky sem, ať se tady něco děje...
    SAA_GLOWREN79
    SAA_GLOWREN79 --- ---
    hlavně žádný hádky.... dědo
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Proletáři všech zemí vyližte si prdel
    SITKO
    SITKO --- ---
    bad news :( na chatě už zewlí děda a rodiče tam razí od pátka do neděle, takže to je pasé jak klobouky.

    Jako děda by rozhodně nebyl problém, však ho znáte, ale néní to ideální pro náš účel restartu a výměny hlav, tak nevím.
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Ale tak kdyz otom vis 2 dny proc si to sem vcera nenapsal?Pokavad chtej bedny tak se tyka nas vsech vcetne paliska kterej na nyxu neni.Kdyz neco peto delame tak senazime poradne trochu iniciativy by nevadilo.O tapcach prave nebylo ani slovo co sem pochopil.Proste me neco takoveho dokaze vytocit.To spravcovství vám pak poslu.

    A kty chate zase opet to sami do patku to bude :mozna asi by to slo mohli by sme.
    At uz se jedna o takouhle akci nebo jakoukoliv jinou proste ty veci ktery se maj resit se musej resit
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    Tetris neni žádná drbna, aby bral sousty za hotovou vec. Se tu jen vyjadril, k tomu co sem mu reprodukoval po telefonatu s garikem.
    SITKO
    SITKO --- ---
    TETRIS23: Wtf? Předevčírem mi zavolal Garic, mluvil o akci na rychtě, mluvil o půjčení zvuku, řekl jsem mu že půjčím akorát moje tapca nic víc, ať se optá Jirky jestli by si nechtěl přivydělat, ale že pochybuju že by se toho chtěl účastnit...o půjčení stěny za odvoz nebylo ani slovo !

    Tak prosimtě neřeš nějaký drby co se kde šustnou jako hotovou věc...lidi toho nakecaj.

    A teď ta důležitější věc...chata. Vyzvídal jsem a zdá se že jí mají zabookovanou rodiče minimálně na neděli, mohl bych snad pořešit pátek - sobota ale to bych musel odřeknout to hraní, což si rozmyslím.......

    Jinak na fotkách dělám, ale dobře mě znáte...takže to chvilku potrvá než budou v galerce na netu, není to tak snadné jak se zdá ;)

    Btw. Tetrisáku hoď nám na fb správcovství acidcomixu a můžeme tam nakydat nějaký věci...od odkazů na sety po obrázky a pod. ať tam tak nezeje prázdnotou,že :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam