• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SITKOAcidComix sound ensemble **
    ACIDACID
    ACIDACID --- ---
    jak to vidite s novou rychtou? nas tam teka tahali na ctvrtky delat... nevim nevim, na jednu stranu chtel akce atak ale nic za to martin nenabizi. s ohledem na to jak vypekl s arnostem tak ho asi budem sabotovat. ale jeste jsme to moc nerozebirali
    SITKO
    SITKO --- ---
    LOOSER_AK47: a ja teda zase nemyslel ze krom vlaku muze jet cokoliv...mne prave naopak vyhovuje kdyz ma akce nejaky vyvoj...kdyz se to proste meni a nejede furt to same, at uz reggae, drumec, tek a nebo disko ou jeah... Musí to prostě jít pořád dál ne-li nejdál ! :))

    Přesněji se jedná právě jen o tu rychtu a o nový styl pořádání akcí...holt zkusíme jak to bude fungovat a uvidí se.

    Na tu rychtu se asi v sobotu zase vypravim juknout, tak jsem na obsluhu zvedav :) Meli v planu v tydnu postavit venkovni bar a pokud mozno opravit strechu toho sezeni, tak jsem zvedav jak s tim pohnuli :)
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    LOOSER_AK47: jako k upresneni, myslel sem ze rec byla pouze o indoor akcich, freecka si budem diktovat sami, tj jasny ne :)
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    jo, kdyz to nebude vlak tak muze byt cokoliv... tvuj pohled na vec zda se mi ponekud pokriveny...

    jo a hele k ty rychte, jestli tam bude na baru obsluha jako kdyz sem se tam v patek stavil, tak stejne vsichni utecou nekam jinam kde jim nalejou driv nez za pul hodiny a nepocitaj tam dva maly panaky na kalkulacce stylem: jo, 50 deleno dvema je... aha 25 a ted krat 2 je 50... .... :-D
    SITKO
    SITKO --- ---
    LOOSER_AK47: V případě rychty, kde ta organizace není nijak složitá je to výhoda a jsem pro...zopakovat akci není problém. Nicméně v případě freeček a akcí kdekoliv jinde mimo MB, kam se táhne celý sound a všichni se na tom nějakým stylem podílí jsem rozhodně proti hraní jednoho stylu muziky resp. vlaku...ostatně ani na to nejsou djs, ktaří by to uhráli...sice tetris může 4 hodiny hrát, ale co pak,že... :)

    Každopádně v případě rychty jsem pro dvě akce, každou trošku jiným směrem...od Marťase na to prostor dostaneme, takže np.
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    SITKO: z jakych duvodu je to marny teda? :) kdyz si na zaver napsal spis vyhodu :-D
    SITKO
    SITKO --- ---
    Mno, fotky jsou zatim na fb u mne v galerce, nicmene snad konecne i updatnu web...potrebuju na to pristup k lumixovi na techies.cz ale on uz se jakou dobu neukazal na icq :/

    Jinak akce jednoho hudebniho stylu jsou dle meho nazoru naprosto nejmarnejsi napad...a to hned z nekolika duvodu. Jako trebas s tou rychtou by to poresit slo...to clovek pochopi. Kdyz se jedna "jen" o nekolik hodin v klubu a prijdou tam bud lidi co poslouchaj tek nebo co poslouchaj dnb a par jedincu, kterym je to šumák. Čili když by se udělala jednou Tek party a pak zas DnB tak žádný problém...lidi budou urco spokojený a nebude se věčně remcat kdy se bude hrat to a kdy zase ono jak je zvykem.


    No ale tak to se ještě dohodne a prodiskutuje...
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Nechci bejt nak pruderni ale co treba fotky z rychty sitko coooo?
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Taksem mluvil z jestrem a ty jsou pto zopakovat tu akci v beli tak jen uz datum a muzem bejt akcni:)
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    SITKO: ad akce jenoho hudebniho stylu, uz o tom mluvim minimalne rok, ale z duvodu aby si pak nekdo z hrajicich nestezoval ze nemel dostatecny prostor... lec zatim u nas bez odezvy :o)

    a ze si to tam na rychte takhle diktujou, tak je to jejich prostor... ale PUNK is not dead :-D kazdopadne mi to prijde taky divny, tj jako kdyby na plesech smeli hrat jenom valciky a nebo jen polku... nemuzu prijit na rozumnej duvod proc to tak chtej...

    AC vs Fli : sem za, poptej se kde a za jakejch podminek pripadne kdy a dej vedet
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    jojo kazdej jak mysli.. ;)
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    MORPH23: taky si myslim ze je to trozku abnormal ale kazdej ma nakej nazor ze.:))
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    SITKO: to je trosku zvlastni nazor na vec.... :)
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Kdyz to chtej stejny tak to budemonoton az na pudu:))
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Ja stim nemam problem se hold udela tekno akce no:)))
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    SITKO: jé, no tak to je trapné s tou rychtou:(
    SITKO
    SITKO --- ---
    Ohledně rychty je to takové na hraně. Co jsem o tom mluvil s Marťasem, tak tam prý nechce akce našeho typu, kdy se mění styl muziky :( Čili párty buďto TEK nebo DNB, říkal že se může udělat víc akcí, ale vždycky s nějakým specifickým zaměřením, ať se tam nehudruje kvuli tomu co se hraje a co ne...však to znáte.

    Jinak další možnost je zákupská varianta, hošani od flings mají čeklí dobrý prostor na celoprázdninová freečka, takže to by bylo také zajímavé, optám se.
    KODOS
    KODOS --- ---
    Viva la psytrance
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    LOOSER_AK47: No to klidne muzem jako uzit si troku psachadelie na naklym hezkym miste proc ne:))
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    TETRIS23: roger dead sir... udělám hloubkový průzkum terénu, ale podle mě by měl byt ten plac z min. roku stále použitelnej, ptž úpravy na ten sportovní areál ve VP Bělá, se měli týkat spíše prosotru okolo hlavních komunikací, každopádně to prověřim a podám hlášení...

    ad psy: že jo :) hlavně by se taky mohl hudebně konečně předvést i bratroň, když sme mu doposavaď nedali moc šancí :) a ja osobně bych si chtěl užít pořadnej psychadelickej náser... :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam