ACIDACID: No ono s tím "vypečením" to taky nebude nijak veliký...to je akorat klasicka boule a dezinformace, resp. zmutovane informace :).... Osobně jsem koukal jak Martin s Arnoštem dobře vycházeli(postřeh z min. týdne) a taky se nějakým stylem dohodli...pokud vím, tak Arnošt si bude řešit v budoucnu hospu v te budově směrem ke kurtu(ta nejnovější). A teda to, že to Marťas chce dát trošku do kupy...tak to mi příjde jedině v pořádku, však už to tam pěkně dlouho chátrá. Je v plánu venkovní bar (ne okno), hezké posezení, skatepark v te uzavřene budově(pod maskovačkou) + teplá jídla a útulnější interier. Osobně mi to příjde jako krok dopředu spíš než naopak a teda nevím proč by měl někdo podkopávat nohy lidem co se to snaží z vlastních prostředků pořešit. Čili s tou sabotaží si to kdyžtak ještě rozmyslete, či alespoň se nejdříve lépe informujte kolem a kolem :)
Btw. když si řekneš, že chceš cesťák, lístek a nebo hotovost...tak se dohodnete. Jsme lidi, ne...a teda já s ním zatím žádný problém neměl :) Osobně mám hraní na rychtě teď jako takovou malou brigádku na soboty :)