• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHORTYMikrotik, Alix a jina mala reseni... Arduino, RaspberryPi, Mikrotik, Alix a jina mala reseni...
    NETWORK
    NETWORK --- ---
    hlavne do te desky nedavej R52... jedine CM9.... konkretne R52 v tehle desce vubec nefunguji - PC se nahodne restartuje... Mam tuto desku (PDSMA+) s 6xCM9 a naprosta spokojenost....
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    jojo cm9 jsou fakt dobry a tos jeste nevidel jak pekne blikaj :)
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    NIX23: R52 - je podle mě horší než CM9 s kterýma já naopak zkušenosti dobrý mám..
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    jo ta deska vypada pekne.. na tom spoji mame prave cm9tky
    NIX23
    NIX23 --- ---
    takze rikate supermicro desky, a jaky karty? pokukuju po tech od ubiquity, s CM9 mam blby zkusenosti a pak jeste zbyva R52
    NIX23
    NIX23 --- ---
    he :) tak mel jsem v planu koupit najky kastroly od jirouse ale kdyz rikate DCOM... asi do toho pujdu, prave jsme v praci nasadily 10GHz alcomy, tak budu moct potestovat...
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    NIX23: tak co nasadis nebo ne? pochlub se , kdyz to tady tak zije
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    NIX23: anteny to sou dcom 27,nebo 29 dbi plny paraboly , maj 60 cm :) .. jo ale jeste je dobry na delsim spoji pridat jeste jeden nahradni spoj (jakejkoliv) pac kdyz se ten nstreme dual rozpoji tak se musi znovu nahodit z obou stran spoje a treba kdyz to ladis tak je celkem voser porad jezdit na druhou stranu spoje :) jen oproti 10ghz to jaksi nefunguje out-of-da-box jeto proste hodne zkouseni , hrani a ladeni. tady ukazka pingu:
    500 packets transmitted, 500 received, 0% packet loss, time 499858ms
    rtt min/avg/max/mdev = 0.486/1.711/3.804/0.720 ms
    NIX23
    NIX23 --- ---
    PACHOLEQ: Jo tak je videt, ze to funguje... jaky na tom mate anteny?
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    NIX23: jo a samo, spoj bezi na x86 intelech :)
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    my ho mame rozbehanej na pojitku k providerovi a naprosta spokojenost , tam kde by se mel uz koupit 10ghz spoj nam zatim dostacuje 5ghz. momentalne nam pres to tece 16Mbit FD ,ale podle testu bysme meli zvladnout az 40Mbit (planujem navysit na 32Mbit fd tak se pozna kde ma spoj konec). vzdalenost 5 km
    SHORTY
    SHORTY --- ---
    JINX: on sem nikdo uz nepise vic jak 3/4 roku. holt to nema tu vejsku.
    JINX
    JINX --- ---
    SHORTY: me se tady libi :-) akorat sem nikdo ted nepise :-(
    SHORTY
    SHORTY --- ---
    se obavam ze tenhle klub je zatuchlej, bude se rusit.
    NIX23
    NIX23 --- ---
    zdravim, mate nekdo bezici N-Stream Dual? Kolik vam skrz to tece?
    SHORTY
    SHORTY --- ---
    tak voyage linux neni zrejme stavenej na to aby na nem nekdo provozoval Xka, co jsem si nasledne dodatecne skompiloval rucne uz plus minus funguje
    SHORTY
    SHORTY --- ---
    imho ma ovladac nejaky psychycky potize... ale kdo vi... kazdopadne to me ted neboli jako tak ze zalogovani do xdm nenabehne fluxbox ani nic jineho...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    tak pust ty Xy a mrkni se na /var/log/Xorg.0.log
    SHORTY
    SHORTY --- ---
    AXTHEB: to neni reseni problemu abych na tom stroji mohl neco delat ne ? ale ANO i ssh funguje ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam