• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    Pravidelná poptávka ID BAKCHA po spolujízdě: Pá, So: Ostrava > Brno Ne, Po: Brno > Ostrava
    rozbalit záhlaví
    DHIRIAXX
    DHIRIAXX --- ---
    Někdo v sobotu směr z Brna do Prahy a večer z Prahy do Brna?:)
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    zdravím, potřeboval bych poslat malý balíček zítra 18.4. z Prahy do Brna.. nepojede někdo? odměna jistá! díky
    JOZIN23
    JOZIN23 --- ---
    neděle cca 6 ráno z Ostravy do Brna,jedu dodávkou ....
    GOGGA
    GOGGA --- ---
    v utery rano (+/- v 07:30) odjezd z Prahy do Brna, vecer navrat (odjezd +/- ve 21:00)
    JOZIN23
    JOZIN23 --- ---
    nabízím odvoz Ostrava-Bruntál,dnes po 16:00-volat 776100547
    KUBADERA
    KUBADERA --- ---
    PŘIBLIŽMESSE ! Zítra po 12té hodině jedu z Prahy, mám 3 místa v autě. Nabízím spolujízdu za příspěvek 200/os na pohonnou hmotu. Návrat z Brna zpět v sobotu cca v 10 dopoledne, podmínky stejné.

    Carpool to PopMesse tomorrow around 12 from Prague for 3 people. Contribution to petrol 200CZK per person. Way back on Saturday around 10am, same rules.

    UPDATE: cesta tam už obsazena, volná místa už jen cestu zpět. / trip to Brno occupied, way back to Prague still available
    ZRZKA
    ZRZKA --- ---
    Poptávám jedno misto, jestli má někdo kdo pojede v neděli 10/7 z Prahy do Brna. Díky za případnou zprávu do posty
    PETUSH
    PETUSH --- ---
    Prosím neplánujete náhodou někdo jízdu v pátek 8.4. odpoledne z Ústí nad Orlicí směr Jihlava / Humpolec apod. přes Vysočinu? Kdyžtak pošta, děkuju.
    SM3
    SM3 --- ---
    Zítra ráno/dopoledne mi jede dodávka Praha - Brno - Praha, pokud byste někdo něco potřeboval, tak pošta.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    Ahoj. ve stredu 5.1. po obede a nebo 6.1. jedu dodavkou do Spanelska. Zamer je byt behem par dni ve Valencii, ale na jeden zatah to asi jet nechci, tak je mozny, ze bychom dali poceste prespani v aute a trochu chill-treba v termalnich "laznich" v Pyrenejich. Mam jedno misto v kurackym aute, kde je dost mista na to s sebou vezt treba psa nebo whatever
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    nabizim odvoz ve ctvrte 4.11. kolem 8:00 z Prahy do Mostu zadax
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    Jedu zejtra ráno (6-7) z Prahe do Hodonína / Stážnice, pak na Pálavu a pak zpět. Budu tam fotit. Kdyby někdo chtěl svézt nebo něco odvézt. Jedu ovcí v kombajnu
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Zdar! Pojedu teď v pátek 2. července z Prahy přes Brno, Uherské hradiště na Slovensko do Piešťan. Kdo chce vzít, toho vemu, možno přibalit i větší náklad.

    POŠTA/RB
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ahoj,
    potrebovala bych nekoho, kdo by v nasledujicich dnech mel cestu z Brna do Prahy, konkretne bych potrebovala nabrat balicek v Malhostovicich. Pujde o zivy zvire, ale nemel by delat problemy, bude to kohout v krabici. V Praze, nebo i blizkym okoli bych si ho ihned prevzala v kterejkoliv cas.
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Nepojedete nekdo zitra nebo v pondeli pres Pitelovou u žiaru nad hronom a nevzal nam par veci do Prahy? (Případně i mě s manželem..) Kleklo nám auto, servisy zavreny..zitra to budem resit s nejakym clovekem z vesnice, co dela do aut, v pondeli budem obvolavat servisy..mame starou fabku, radi bysme si nechali par mesicu starou baterku, + nasich par svestek abysme mohly jet do phy nalehko.
    BALIQ
    BALIQ --- ---
    Hledám někoho kdo by byl ochoten v úterý odvézt z Českých Budějovic do Prahy , kamarádku se psem a pár taškama, normální osobák určitě stačí. Časově se přizpůsobíme, odměna samozřejmě bude,záleží jak se dohodneme ale snad by se někomu s autem hodila koruna...díky moc
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Ahoj, náhodou měl by někdo cestu přes Opavu do Prahy? Potřebovala bych vyzvednout dětskou kuchyňku Rozměr: 75x36x89 cm, Váha: 8,3 kg. Během tohoto týdne? :))
    ALESH
    ALESH --- ---
    Nejedete nekdo zitra rano Brno - Praha? Klidne vlakem nebo busem - potrebuji privezt balicek (dve male lahvicky). Platim zlatem!
    SINC
    SINC --- ---
    Budu mit zitra (pondeli) dopoledne par mist na trase Praha - Brno - Korycany. Kdyztak posta.
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    vaše zkušenosti se stopem smer praha - polsko? chystáme se za týden na 3-5 dní stopem, přítel stopem.skoro nepolíbenej, kámoši se odtama vrátili hrozne nadšený...ale jelikož jsou hodne akčni mají odstopováno, a přítel je skoro stopařskej panic, tak jestli je to vhodnej cíl...
    připadne budu ráda za jiný tipy kde to frčí a je vhodný pro začátečníka.

    (vím že počasí a pod clovek neovlivní a dokáže hodne zkazit/umocnit zážitky ale s tim počítáme.případne bysme z phy vyrazily za par korun flixbusem nekam mimo čr ale nechavam to otevřený)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam