• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    Jedu zejtra ráno (6-7) z Prahe do Hodonína / Stážnice, pak na Pálavu a pak zpět. Budu tam fotit. Kdyby někdo chtěl svézt nebo něco odvézt. Jedu ovcí v kombajnu
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Zdar! Pojedu teď v pátek 2. července z Prahy přes Brno, Uherské hradiště na Slovensko do Piešťan. Kdo chce vzít, toho vemu, možno přibalit i větší náklad.

    POŠTA/RB
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ahoj,
    potrebovala bych nekoho, kdo by v nasledujicich dnech mel cestu z Brna do Prahy, konkretne bych potrebovala nabrat balicek v Malhostovicich. Pujde o zivy zvire, ale nemel by delat problemy, bude to kohout v krabici. V Praze, nebo i blizkym okoli bych si ho ihned prevzala v kterejkoliv cas.
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Nepojedete nekdo zitra nebo v pondeli pres Pitelovou u žiaru nad hronom a nevzal nam par veci do Prahy? (Případně i mě s manželem..) Kleklo nám auto, servisy zavreny..zitra to budem resit s nejakym clovekem z vesnice, co dela do aut, v pondeli budem obvolavat servisy..mame starou fabku, radi bysme si nechali par mesicu starou baterku, + nasich par svestek abysme mohly jet do phy nalehko.
    BALIQ
    BALIQ --- ---
    Hledám někoho kdo by byl ochoten v úterý odvézt z Českých Budějovic do Prahy , kamarádku se psem a pár taškama, normální osobák určitě stačí. Časově se přizpůsobíme, odměna samozřejmě bude,záleží jak se dohodneme ale snad by se někomu s autem hodila koruna...díky moc
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Ahoj, náhodou měl by někdo cestu přes Opavu do Prahy? Potřebovala bych vyzvednout dětskou kuchyňku Rozměr: 75x36x89 cm, Váha: 8,3 kg. Během tohoto týdne? :))
    ALESH
    ALESH --- ---
    Nejedete nekdo zitra rano Brno - Praha? Klidne vlakem nebo busem - potrebuji privezt balicek (dve male lahvicky). Platim zlatem!
    SINC
    SINC --- ---
    Budu mit zitra (pondeli) dopoledne par mist na trase Praha - Brno - Korycany. Kdyztak posta.
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    vaše zkušenosti se stopem smer praha - polsko? chystáme se za týden na 3-5 dní stopem, přítel stopem.skoro nepolíbenej, kámoši se odtama vrátili hrozne nadšený...ale jelikož jsou hodne akčni mají odstopováno, a přítel je skoro stopařskej panic, tak jestli je to vhodnej cíl...
    připadne budu ráda za jiný tipy kde to frčí a je vhodný pro začátečníka.

    (vím že počasí a pod clovek neovlivní a dokáže hodne zkazit/umocnit zážitky ale s tim počítáme.případne bysme z phy vyrazily za par korun flixbusem nekam mimo čr ale nechavam to otevřený)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Mohl by nekdo zitra odpo vecer vzit 2 zeny na vodu z Brna do Banske Bystrice ?
    EDISN
    EDISN --- ---
    Ahoj, mám následující cesty před sebou - pomalá dodávka :-)
    Pátek 7.6. brzy ráno: Sázava - Humpolec
    Pátek 7.6. podvečer: Humpolec - Brno - Ostrava
    Sobota 8.6. podvečer: Ostrava - Brno - Sázava
    Časy a místa upřesním.
    Na příspěvku se jistě dohodneme, hlavně ty dlouhé trasy nechci jet sám....
    Kdyžtak volejte, nemusím být na netu...
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    kde je nejlepsi stopflek z Prahy do český třebový? Jezdíte podobný trasy s cedulí? (příp.je lepší psát rovnou třebová, nebo spíš litomyšl, hradec...?)
    BDQRTSV
    BDQRTSV --- ---
    Ahoj. Praha-Ostrava?
    GLOBUS
    GLOBUS --- ---
    Náhodou někdo Skotsko / Uk --> CZ ?? ;o
    MAZNAK
    MAZNAK --- ---
    Nabízím spolujízdu příští pátek 7.9.
    Praha-Norimberk-Lyon-Barcelona-Faro
    Nechci jet hlavně sám, na ceně se dohodneme.

    H
    GRED
    GRED --- ---
    Nejezdite nekdo pravidelne (idealne jednou tydne) Praha - Brno? Posilam jednou tydne do Brna balik (malej, cca 30x20x20cm), kdybych ho mohl nekomu prihodit do auta, tak by to bylo super. Prispival bych na benzin/naftu.. diky
    FILSHAVE
    FILSHAVE --- ---
    Dneska cca ve 4 z Prahy do Brna (well, az do Bratislavy). Jedno misto, maly auto
    ROBINSON
    ROBINSON --- ---
    Ahoj..nejedete někdo zítra (5.5) Brno-Praha?
    RANO
    RANO --- ---
    RANO: (jakože kdyby někdo měl cestu prázdnou dodávkou nebo něčím u čeho si věří že se to tam vejde a chtěl to naplnit, náklad i výklad blízko dálnice takže by to nemusel být moc opruz, za dvě tři kilča třeba. a nemusí to být jenom v dalším týdnu, platí to asi dokud někoho neseženu protože vlakem po jednom bych to s mou frekvencí přejezdů vozil tisíc let.)
    RANO
    RANO --- ---
    zdravím, kdybyste někdo měl cestu praha > brno někdy tenhle pátek, sobotu, neděli, nebo asi i v dalším týdnu, potřeboval bych poslat nějaká jízdní kola - vraky. třeba čtyři, takže asi dodávka nebo prostě něco většího než malý auto. a spíš lowcost, dál je odlifruju za symbolický ceny nebo zadax, tak ať do toho nezahučím - třeba nějaký ekvivalent toho kolik stojí je vzít vlakem (což bych udělal, kdyby to neznamenalo jet asi tisíckrát), nevím kolik je běžný přihodit za cestu. kdyby náhodou tak pošta, dík.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam