• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    No tuhle diskuzi jsem založila hlavně proto,protože tuhle trasu jezdím dost často a už mě nebaví....vlak je drahý(POA:dík za typ!!!ach jo,ale 600 je nárazově dost,ale aspoň že něco ty ČD udělali...)
    Autobus taky zdražil a nemám ho ráda a stopem mě to přestalo taky bavit,pže mě už začalo vytáčet,že si řidiči berou stopaře hlavně kvůli pokecu a vzhledem k tomu,že mám radši přemýšlet o svých věcech, než si povídat,tak už jsem od toho taky upustila....
    Prostě Praha-Brno je zoufalá cesta.....
    POA
    POA --- ---
    PIPLA: zatím to vždycky dopoledne bylo v klidu, manžel poprvé taky čekal po půlnoci.... platí se to kartou přímo na netu, musíš mít kartu která to umožňuje.... pak si jízdenku vyzvedneš na pokladně na nádraží.... na stránkách píšou, že je potřeba ještě vytisknout doklad, který přijde mailem, ale zatím ho po mně nikdo nechtěl....

nebo si na pokladně vložit peníze na inkartu a pak to koupit v automatu na nádraží... u nás v Brně je, ale to jsem ještě nezkoušela....
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    nebo, nejede zítra někdo po obědě z Brna do Prahy :--)
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    POA: prosím tě, dneska si dávám budíka na 24:00 a chci poprvé zkusit koupit tu elišku. Brno - Praha. Prosím, jak je to s placením? kdy a jak se to platí? At dnes večer na něčem neztroskotám. Dík moc.
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    POA: to zni hrozne :)))
    jsme ted dali za listky do phy (na trpaslicon) a zpatky 800...
    vypada to hrozne, kdyz je takhle kupujes naraz
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    budu potrebovat odvoz do phy behem dne v sobotu 12.4 a zpatky druhy den
    dva lidi, prispeli bysme na benal
    ABYSSS
    ABYSSS --- ---
    Super, tohle se mi bude hodit!
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ja skoro kazdej tejden jezdim praha > bllava > praha a skoro vzdycky sam autem... myslim ze za spolecnost / brko neni problem nekoho nabrat na chodove a vyhodit nekde u dalnice v brne...

aktualne jedem z bratislavy do prahy v patek odpoledne... do brna jedu v pondeli rano (8ma cca) a zpatky ve ctvrtek po obede.
    POA
    POA --- ---
    vlakem je možné jet trasu Brno-Praha za 35,- od ledna i EC, IC.... pendolino s místenkou za 86,-.... pak cesta pendolinem stojí 121,-

http://eshop.cd.cz/eliska.aspx

podmínka je mít in kartu.... stojí 600,- na tři roky.....

jízdenka se jmenuje šťastná eliška, jde koupit pouze v den odjezdu přes internet, je jich omezený počet, ale pouze jednou se stalo, že už nebyla, a to někdy pozdě odpoledne...
    YORKI
    YORKI --- ---
    jedna poptávka,ať to tu žije.) neděle k večerním hodinám Praha - Brno, čtvrtek 5.3 Brno - Praha kolem poledne

na nástěnku by jsme mohli dát rady ohledně busů....dneska jdu zjišťovat jak je to s tou společností Turancar...prý se to dá ošéfovat za 50!
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    no! a kde sou ti taxikari?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam