• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    KONTRAPHUNKA
    KONTRAPHUNKA --- ---
    REONA: má to podobně, jezdím do brna ve středu ráno a zpátky ve středu večer. zatím to řeším SA roztyly - florenc, tj. 200kč týdně. kdybys přišla na něco lepšího, tak dej vědět:)
    REONA
    REONA --- ---
    ALESZBORIL: No pravdou je, že jestli chceš podporovat menší podniky, tak si na této trase nevybereš. Protože tohle jezdí fakt jen ty velký (ĆSAD, Eurolines s Asianou, SA). Ale líbí se mi, že máš nějakou víru a té se držíš, to je podle mě správný.
    KONTRAPHUNKA: Jo, studuju v Brně a bydlím v Praze. Do Brna jezdím teď ve čtvrtek večer a vracím se v pátek odpoledne, už moc školy nemám...
    KONTRAPHUNKA
    KONTRAPHUNKA --- ---
    REONA: studuješ v brně a bydlíš v praze nebo naopak?
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    SANDMAN85: jj,tohle všechno uznávám,ale radši podpořím něco menšího
    FINSON: myslim,že určitě je,a to nejen v oblasti dopravy
    SANDMAN85
    SANDMAN85 --- ---
    ALESZBORIL: oni se stali megaspolecnosti protoze hold nabizeli kdysi sluzby o 200procent lepsi nez ostatni :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    ALESZBORIL: Cuže? No jestli se SA podaří si ošéfovat opravdu celou dopravu v ČR, tak se zlobit nebudu...
    Ona už je SA megaspolečnost? A ČSAD nebo Connex je potom co?
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    MUXX: to máš pravdu,taky se to tak dá brát....ale když mám na výběr sa ne sa,tak rozhodně volim nesa,ale ne vždy,to je jasný
    MUXX
    MUXX --- ---
    taky mi chybi ty nudny, spinavy a smradlavy karosy s protivnyma ridicema na ktery jsem tak rad staval radu abych se nakonec dozvedel ze pro me uz neni v autobuse misto. kde jsou ty casy...
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    REONA: ty jo,to je dobrý,to stojí za prozkoumání:-))...mně ta obsluha zas tak nevadí,spíš mi to příjde trapný...mně spíš vadí,že si SA vošéfovala celou dopravu v ČR,nebo na Florenci to tak aspoň vypadá...a já nerada podporuju tyhle megaspolečnosti...
    REONA
    REONA --- ---
    MUXX: Ještě nevím, první vklad si dám u nich...ale mělo by to jít online, podle mě...
    MUXX
    MUXX --- ---
    REONA: ja mam vzdycky stesti ze chytim bus bez wifi. jak funguje dobijeni kreditu u megabusu na kartu? da se nabijet online?

ALESZBORIL: jj, grand je posledni dobou pekne precpanej
    REONA
    REONA --- ---
    ALESZBORIL: No tak eurolinky mi taky vyhovovaly, ale hlavně proto, že nebyly tak nacpané a často jsem měla dvousedačku pro sebe. Ale od zdražování jsem s nimi nejela, protože se mi to už nevyplatí, no.
    Obsluha u SA mi nevadí, ale většinou si jejich sluchátka píchnu k sobě do notebooku a koukám si u sebe na co chci..nebo surfuju, tou wifi mi zase udělali celkem radost.

Teď jsem se zaregistrovala na tom Megabusu, za korunu se jezdí když je to rezervováno 21 dní předem (což pro mě třeba není problém, celej semestr budu jezdit prakticky stejně) a čím kratší doba, tím více se platí, ale je to slušně odstupňované, týden předem je třeba za 40...
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    MUXX: právě...všichni se hrnou za capuccinem,ale tam je to bez front a bez souseda,což je přeci jen pohodlnější....
    Ale už bych je od toho Grandu "vyhodila",je tam toho moc,není tam záchod a ani nějaká budka na přečkání....
    MUXX
    MUXX --- ---
    uz jsem nad kartou pro megabus premyslel protoze megabusy jezdi poloprazdny

ALESZBORIL: asiana = megabus
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    MUXX: a jak vypadaj autobusy asiana?
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    REONA: no oni to všude inzerujou,já na to koukala na netu a nějak jsem to nepobrala,ale je fakt,že jsem neměla čas tam proklikávat....ale tušim,že za 1 kč to bude tak na pět let dopředu ne?:-))
    já mám asi nejradši euro-lines(jestli to není to samý,jako megabus,nějak se to měnilo),mají příjemné řidiče a nikdo ti tam necpe do hlavy,že tě vítá na palubě,jak se jmenuje apod
    REONA
    REONA --- ---
    No a od prvního března se ruší i těch 95, takže...
    já teď jedu pár týdnů z Roztyl s SA, protože hlídám babičku a od ní to jezdí na budějárnu, tak ideál a stojí to 97

no a kámoška si teď zřídila kartu na Megabus, tam jsou ceny závislé na tom, jak dlouho předem objednáváte a začíná to na 1 kč! ještě jsem to nějak nezkoumala, myslím, že ta akční cena neplatí na páteční a nedělní spoje (ale zase se jí podařilo prý nějaký páteční zamluvit a nešlo jí pondělí, tudíž to asi ještě nemají na 100%)

no každopádně to určitě stojí za to omrknout..
    MUXX
    MUXX --- ---
    ALESZBORIL: za 50 to bylo kdyz se asiana rozhodla nasadit linku na praha-brno. coz je porad duvod proc jsou nektery spoje za 95 - jezdi v casech kdy jezdi asiana.
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    vim,že to bylo za pade,kdysi...ale já SA nemám ráda,tak je nepodporuju...ale je fakt,že filmy sou dobrý,tj
    BURAK
    BURAK --- ---
    mno ted se da jezdit s SA Brno-Praha za 95,-, kdyz mas kreditovou jizdenku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam