• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    PIPLA: ale za těch 35 to je jenom výprodej nějakých těch neprodaných jízdenek ne?já právě celou elišku moc nepobrala,je to na mě moc složitý zařizování přes net,nemám to ráda,ale jak jsem to pročítala,tak jsem z toho pochopila,že těch 35 není obvyklá cena....ale nevim,to bych možná kecala....
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    tak prej je vlak - ta eliška - už za 70kč!!!! tyjo, tolik lidi, co si to zřidili kvůli těm 35kč - Praha Brno. a Moc dlouho to teda nevydrželo.
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    PIPLA: ono taky bylo dost na čase, když si vezmeš, co se tam za každou jízdu vyprodujuje bordelu
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    MUXX: hele já to mám podobný jak reona, a to ani ten člověk nemusí smrdět apod...prostě pokavaď mezi mnou a někým není ta metrová vzdálenost,tak jsem hodně nervozní ...takže ráda jezdím eurolines,který jsou furt prázdný
    i když včera mě vytočili zase kvůli záchodu...já fakt nevím,jestli se v tomhle někdy ty autobusy zlepší...záchod tam byl zamčený a cestující si pro klíč chodili k p.řidiči,který mi řekl,že bychom tam chodit neměli,protože se rozhodli,že se ten záchod používat nebude, na základě toho,že se lidé chovají jak dobytci....možná to lidi moc neřeší,ale mám s "chozením na záchod"fakt problém,takže když si třikrát za cestu musím pro klíček,tak už je mi to fakt trapný....a kolikrát ten klíček ani není a záchod je prostě zavřený...děs běs

ale začíná mi být SA konečně trošku sympatická,nejen že "myslí zeleně",jak píše PIPLA a navíc jsem se dočetla tohle: http://zpravy.idnes.cz/student-agency-v-dalsi-bitve-s-neplaticimi-politiky-neuspela-ptj-/domaci.asp?c=A080404_110454_domaci_ban
    což mi je sympatický a navíc jsem se dozvěděla,že jsou stoprocentně česká společnost,což je taky fajn...
    MUXX
    MUXX --- ---
    jasny, to ti neberu. potkat nekoho kdo je velkej, smrdi nechutne potem ci cigaretama, nebo se na me snazi usnout pripadne chrape to je vzdycky radost
    REONA
    REONA --- ---
    MUXX: Já se občas taky šklebím, ale to když sedím u okna a vedle mě si sedne někdo, kdo by si měl kupovat lístek na dvě sedadla ;) Já jsem fakt taková netýkavka a jakmile se na mě celou dobu člověk mačká, tak se radši zmenším na polovinu (což je velmi nepohodlné), jen abychom se nedotýkali...občas se snažím to dělat velmi nápadně, ale stejně jim to nedojde...

Výjimkou byl kdysi na nějaké kratší trase klučina, co pořád usínal a padal mi hlavou na rameno...tak jsem mu nabídla místo u okna, že by se mu třeba spalo pohodlněji ;)
    MUXX
    MUXX --- ---
    REONA: ja jsem z tech slusnaku co kdyz si koupi jeden listek na jedno sedadlo tak vim ze mi to druhy nepatri a nacpu si batoh pod sedacku nebo nahoru. az kdyz vyrazime a sedadlo zustane volny tak si tam dam veci :) ale kdyz vidim ty lidi, ktery nekdo pozada o to sedadlo, jak neochotne ty svoje veci davaji pryc, tak bych blil. prijde mi to takovy "cesky" pristup.
    ulicka je nejlepsi. u okna jsem v autobuse nesedel tak tri roky.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ZEjtra kolem 3ti jedu z bratislavy do prahy, v brne na 5tou. Kdyby nekdo :)
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Náhodou, já sice jezdím vlakem za 35, ale včera sem jela na poslední chvíli a vlak byl už za 70kč, tak jsem se šla dívaat do SA na Hodiny, a od včerejška se v SA třídí kelímky!!! což je dosti pokrok a SA myslí zeleně, což je super.
    REONA
    REONA --- ---
    MUXX: A ty když jedeš sám (sama), tak si vedle sebe batoh nedáváš? :)

Já mam na to smůlu, vypadám prostě tak, že si lidi vedle mě sedaj. Proto radši sedám do uličky, abych si mohla odšoupnout tu sedačku ;)
    MUXX
    MUXX --- ---
    eurolines me nedavno pobavil tim ze na nejaky mistenky sere pes. pokud clovek jede ve dvou a prijde mezi poslednima tak musi presvedcovat nekoho aby si sedl jinam protoze prece ridic rikal ze "si muzeme sednout kam chceme" a vsichni si samozrejme sednou sami a jeste si vedle sebe naskladaji batoh a obleceni aby dali najevo ze si clovek ma sednout jinam :)
    jinak souhlasim ze co SA zrusili jizdenky za 50,- tak jsou zajimavy jen kozenyma sedackama a linkou z roztyl
    MISHKA0007
    MISHKA0007 --- ---
    REONA: jako myslim tim pristi vikend.. a do Prahy pak zase v pondeli nebo mozna uz v nedeli jestli nebude porada
    MISHKA0007
    MISHKA0007 --- ---
    REONA: ono se to prave ze porad meni.. treba tento vikend zustavam v Praze a do Zlina pojedu asi ve ctvrtek nejak pozdeji odpoledne, zase abych neprijela nejak moc pozde
    TBC
    TBC --- ---
    Nejezdite nekdo praha-brno? potreboval bych tam odvest jednu zasilku tak 20kg, celkem dost skladny.... za nejakou uplatu.. do posty, diky
    REONA
    REONA --- ---
    MISHKA0007: jaké dny a jaký čas?

Já už si pořídila i megabus kartu, sice tedy má první cesta s nimi trošku zklamání, protože bus chytnul cestou z letiště zpoždění a tak jsme z Florence vyráželi skoro o půl hodiny později, ale jinak to celkem šlo...

oproti eurolines, se kterými spolupracují, je výhodnější cena (v lowcostu) a taky wi-fina (chytala jsem jí mnohem lépe než tu od SA)
    taky je fajn (ale to už u obou), že sedadlo do uličky jde do ní právě posunout, což je při mé alergii na dotyky s cizími lidmi bezva (a nemusím brát ohledy na někoho kdo kolem mě co pět minut chodí s časopisy, nápoji či sluchátky)

u eurolines jsem spokojená hlavně s vodou - za cestu jsem si teď vzala tři a vyhovují mi více, než teplé nápoje zdarma....

a s notebookem na kolenou si můžu pustit film dle vlastní volby - prostě megabu a eurolines jsou pro mě teď dosti zajímaví, SA jim z mého pohledu konkuruje pouze cenou z roztyl
    FAUVE_ROUGE
    FAUVE_ROUGE --- ---
    z prahy do brna sem chtela rict
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    ve čtvrtek někdo brno praha?
    FAUVE_ROUGE
    FAUVE_ROUGE --- ---
    nejede nekdo v sobotu 12. v dopolednich hodinach?
    MISHKA0007
    MISHKA0007 --- ---
    cus vsichni, jezdim co 14dni trasu praha-zlin-praha. Kdyby nahodou nekdo chtel vzit :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Ja som mala ist z brna domov na sk busom co vychadzal z prahy.. radsej som sa nasackovala do ineho na stojaka a obetovala miestenku. Ale strasne by ma zaujimalo kedy dorazil ten moj povodny..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam