• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    PEGGUSHKA: jj, máš pravdu, taky by mi bylo blbý dát kamarádovi jen 50kč za cestu. Neříkám, že se za tu cestu praha brno s někým neskamrádím, ale jezdím pravidelně každej týden 2x, což je 2x70x4=560 za měsíc a to mi příjde docela dost. A mnohem radši bych ty peníze - 560kč dávala někomu, - komukoliv, než ČD. A i 50 kč jsou peníze (dobře, klidně dám 70 kč:-) (88kč až do domu) a jelikož žádný peníze nemám, tak nemám z čeho sponzorovat kamarády, kteří tu cestu jedou tak, jak tak. Až si budu vydělávat tak se klidně na cestu složím fifty fifty.

na všechny: Stejně by mne zajímalo? kolik tak teda platíte? za cestu praha brno? nebo dostáváte? rozpočítáváte to všichni fifty fifty a všichni platíte za odvoz fifty fifty??
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    PEGGUSHKA: to chceš říct, že všichni, co tu nabízejí, že někoho svezou, to dělaj kvůli prachům?? a když nikoho neseženou, tak tu trasu nepojedou??
    Já si to teda představovala tak, že až někam pojedu AUTEM, a budu mít místo a budu to dopředu vědět, tak dám vědět, kam jedu a když někdo pojede se mnou, tak tím líp, a když mi něco dá, nebo ne, tak to je na něm. Ale rozhodně tu trasu pojedu tak, jak tak. A proč by mi dával 300,- nebo já nevím, kolik si účtujete za praha - brno, když vím, že může jet levnějc? já to beru tak, že at je to výhodné pro oba. Tím, že tě svezu, dostanu třeba nějaký peníze, udělám dobrej skutek a tím, že se svezeš, ušetříš a ještě si pokecáš....

no, schválně? kolik teda platíte? za určitou trasu?? kolik si účtujete??? to by mne zajímalo, at nejsu moc naivní.... dík
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    nou cement :D
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    MYJKA: dík :-)

autostop většinou taky musíš domluvit takhle předem. (přes nyx) a neni problem těsně před odjezdem busu si koupit listek. Už několikrat se mi to povedlo. Takže s tím týdnem dopředu také nesouhlasím. Jak kdy. Stejné štěstí jako sehnat odvoz tady, si myslím.

CHEESS:
    a to za 97 - vim, že je to studentská, neasi, jen odůvodnuju, proč bych dala těch 50,-
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    MYJKA: :D
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CHEESS: to je uz druha vec :) ja som iba odpovedala na otazku cim nestudent dojde do prahy za 140 :)
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    MYJKA: no ale na roztyly, coz je v pripade ze se clovek rozhodne par dnu/hodin pred odjezdem jeste k tomu o vikendu naprosto nerealny
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CHEESS: jo a 130 je dospelacka na roztyly s SA :) (kreditova jizdenka)
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    PIPLA: komfort, rychlost, flexibilita
    jinak by me zajimalo cim nestudent dojede do phy za 140
    vlakem tak mozna kdyz vyflaznes xstovek za karticku
    a bus za 97?to tak leda na roztyly kde si to musis objednat tejden dopredu..
    140 je studentska cena u studentagency.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    SASH:
    CHEESS:
    tím jsem dala najevo, že nechápu, kdo by platil hafo peněz za auto, když může jet vlakem za 70 kč nebo busem za 97,- kdo nemá slevy tak do 140,-
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    PIPLA: tak bez treba pesky, koho to zajima, dala nabidku, ber nebo neber.takovy kecy...
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    SASH: tak to já bych tím pádem s tebou nejela... nebo jela, ale nedala ti víc jak 50kč (max 70)
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    jj, souhlasím.. mně se teda ještě nidky nepodařilo jet takhle přes nyx s někým, takže nevím, jak to chodí s financema, ale já mám vlak za 70kč, takže rozhodně bych nepřispěla víc :-) to je logický, ne... takže jestli mne chce někdo vzít i tak.. tak to bude super.... čtvrtky do prahy z brna, a pondělí z prahy zpět.. :-) neveme mne někdo? max 50,- :-)
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    vzal bych tu cestu zpátky...

ale...
    je bezpředmětné psát, co sežere na tuhle cestu celé auto, tím spíš tam i zpět...
    důležité je, kolik peněz si chce řidič vzít...
    protože kdybych to měl přepočítat z toho, co sežere celé auto, tak to je nabídka 100-120,- za cestu, a za tyto peníze mohu jet autobusem
    a předpokládám, že řidič jede i když se mu ty místa nezaplní...
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    FAUVE_ROUGE: socko!:D
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    tak az budu vedet, napisu ;)
    FAUVE_ROUGE
    FAUVE_ROUGE --- ---
    KALIBAN: kdybys jel ve stredu k veceru tak se hlasim ja (:
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    KALIBAN: jj, já jezdím skoro každý čtvrtek do Prahy, takže by to bylo fajn. jen ještě nevím stopro, jestli pojedu ten, co bude :-) Někdo pravidelně čt - Brno - Praha a v pondělí zpět Praha - Brno? :-) to už bych chtěla moc... já vím
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    KALIBAN: tak sem dej vědět, možná bych se svezl ve čtvrtek
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    jop, uz jsem vezl veci i cloveka;))

jedu brno praha, ve stredu nebo ve ctvrtek, zatim nevim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam