• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    AMAZONIA: a na to může jet tu jízdu jenom jeden dycky co..? jakože na ní nemůžem jet třeba čtyři najednou?
    jinak bych možná bral
    AMAZONIA
    AMAZONIA --- ---
    MAM TADY 817 KM V KILOMETRICKÉ BANCE KTERE PROPADNOU 20.06.08.
    KDYBY JE NEKDO CHTEL ZA NEJAKOU MALINKOU CENU, UPLATU TAK SE OZVETE.
    PRAHA
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ve ctvrtek brno > praha ... resp povazska bystrica nebo co to je

v nedeli praha > brno nekdy vecer .. 2 mista budou
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    nebo středa Praha - Brno?
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    a zítra někdo do Brna nejede?? kdykoliv, uplně kdykoliv. Dík
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    ahoj - nepojede někdo v pátek z prahy do brna? a neměl by dvě místečka pro mě a pro přítelku? sme skromný a něco i přispějem klidně
    autobusy sou nějak už plný nějak a dopoledne nemůžem...
    jinak kdyby ještě třeba někdo jel v neděli z brna do prahy....
    děkuju moc, kdyžtak pošta
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    v nedeli pojedu v podvecer praha > bratislava ... tedy pres brno
    REONA
    REONA --- ---
    Já jsem nikdy nějak neobjevila pohodlí vlaků oproti busu. Víc místa na nohy? Jsem prcek, nepotřebuju ho. Možnost projít se? Nevadí mi sedět dvě a půl hodiny na zadku. A navíc se v buse nemusím bát, že když usnu, tak mi někdo šlohne batoh.

Nehodlám to nikomu brát a občas vlakem jedu, protože to je pro mě zrovna nějakým způsobem výhodnější, ale poměr cena/kvalita u mě většinou vlak prohraje.

D1 tedy taky zrovna dvakrát nefandím, to je pravda :-/
    SECONDARYOBJECT
    SECONDARYOBJECT --- ---
    no ale vlak je vlak. To pohodli.... Nemam rad D1
    REONA
    REONA --- ---
    PIPLA: No tak to je fakt podraz velkej :-/ Taky zůstávám u SA za 97, nic výhodnějšího neznám :(

Ale na některém z těch spolujízdních serverů jsem kdysi sehnala pravidelnej odvoz Brno - Chomutov a zpět. Přes nyx jsem se zase dostala z Prahy do Frankfurtu, takže občas se tu sehnat dá :)
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    REONA: jj, to je ta slavná šťastná eliška od českých drah, kdy nalákaly hafo lidí na cenu 35kč - praha - brno a donutili je tak koupit IN kartu - za 600kč na 3 roky a po třech měsících!!!!!! zvedli cenu o 100% na 70kč! a drž se, ted v půlce června tu cenu opět zvednou a bude to stát asi 105kč!!! takže opět zvítězí SA se svými 97kč :-( prostě to beru jako hnusný podraz... a ta reklama- PRarha Brno -- za 35 kč tam visí na nádraží v Brně podle mne dál. Provokace.
    REONA
    REONA --- ---
    PIPLA: Za 70? Jakým způsobem jezdíš za 70? To bude ale asi s nějakou další kartičkou, že? :(
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    REONA: no, já tento klub sleduju hned od počátku jeho vzniku, takže vím, o čem se tu mluvilo, ale chápala jsem to jako náhradu za Autostop a spolujízda, další dva různé kluby, které také sleduji, ale své žádosti o svezení tam nepíšu, protože to píši sem, v domění, že toto má ulehčit shánění spolujízdy na trase Brno - Praha a necpat se jinam...
    myslim, že nejsem jediná, kdo to tak pochopil... tím pádem budu psát svůj dotaz hned do tří klubů zároveň..... jestli to je tak, jak píšeš... :-( rozhodně se nerozčiluju, jezdím za 70 - 97 a příjde mi to krásný... jne mne zajímá, jestli to funguje... a radši přispěju těch 100,- někomu z vás... než ČD... tož to zkusím vedle, no
    REONA
    REONA --- ---
    PIPLA: O způsobech dopravy, možnostech, cenách autobusových společností, dobrých místech na stopa atd. Co třeba se podívat o čem se tu psalo dřív než před deseti příspěvky?

Mně je to jinak celkem fuk, ale aby ses zbytečně nerozčiloval(a), že tu nic neseženeš...
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    REONA: aha, a o čem to tu teda vlastně je??
    REONA
    REONA --- ---
    No, myslím, že to zde není primárně pro domlouvání spolujízdy, takže bych úspěchy moc nečekala. Přeci jen jsou na to specializované servery, pár jich je uvedených v diskuzi o autostopu a spolujízdě obecně.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    nevzal by mne někdo do Brna příští pondělí, či úterý nebo středu?? dík
    funguje to tu vůbec? mám pocit, že jezdím furt a v různý dny a doby, a nikdy nic :-(
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    HONZIK_HAPPY: z prahy :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    kdyby se někdo přesunoval směr vysočina v pátek odpoledne konkrétně jedu do HB prozatím busem kdyžtak pošta ...
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    A v pondělí k večeru nebo v úterý dopoledne mne a kamaráda do Prahy?? díík.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam