• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    ahoj lidi, nejede někdo zítra károu do brna (z prahy) tak po 16:00 nebo klidně večer ? jestli jo, přidal bych se za příspěvek na béňo...budu na nyxu dnes do 15:00, pak už nebudu, tak když tak pls na foun: 607 67 87 64. díky.
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    plíz sháním lift z Brna do Prahy, dnes 27.6. pro dva lidi, prispevek na palivo samozrejmost. Vecir kolem devaty tam potrebujeme bejt.
    kdyztak posta nebo 774 86 76 76, diky moc
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    MUXX: Nojo, dik :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    PIPLA: jo, ja jsem to cekala, tak jenom hlasim, ze fakt uz... podle me teda bylo naprosto jednoznacny, ze tech 35 korun moc dlouho nevydrzi... ale chapu, ze pokud nekdo jezdi malo, tak je to opruz
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    mam dotaz, nejel by zitra nekdo z brna do ceskych budejovic okolo 12:00??? zaplatim cestu plus bude mit volny vstup na party na ktere budem dekorovat, zkejsl nam odvoz a sem docela v pruseru, takze kdyby nahodou nekdo mi chtel pomoci a zaroven si uzit party, budu neuveritelne vdecnej.... diky moc...kdyztak do posty, diky
    LADYDEE
    LADYDEE --- ---
    jedu zítra Brno - Praha někdy kolem 18 hodiny...... (pošta)
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Prosím, neděle večer?? tak po osmý Brno - Praha? 2 lidi, dík moc!!
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    (repost)
    Ahoj,
    sháním odvoz v sobotu - (21.6.), pro 3 osoby, BA - > Praha (nebo alespoň Brno - > Praha, do Brna snad stopem), někdy dopoledne, dík moc (pošta, cash na benzín samozřejmě).
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    KATIA: no, novinka, bylo to už nějakou dobu na veřejnosti, že v půlce června to budou zase zdražovat... a bohužel už je to tu. zajímalo by mne, kolik lidí si koupilo tu inkartu kvůli Praha - Brno za 35kč.... prostě se cítím dost podvedena... sice já naštěstí nepatřím mezi ty, co si ji zřizovali kvůli této akci.. ale pár takových znám.
    KATIA
    KATIA --- ---
    tak e-lisku mi to prave vyhodilo za 105,-, predpokladam, ze to je novinka po pondelnim zdrazovani...
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    KATIA: no neboj, to víš, že neumřu...
    MUXX
    MUXX --- ---
    MORRIGHAN: letni jizdni rad. mas to tam napsany
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    A nevite, jestli ty Roztyly zrusili natrvalo nebo je to jenom nejaky letni jizdni rad? Jezdim 2x tydne, tak me to docela stve... :(((
    KATIA
    KATIA --- ---
    PIPLA: no, ja jezdila brno praha/resp. podebrady tydne nekolik let, ted jezdim cca 1-2 do mesice... jasneze e-lisky jsou bezva atp., ale proste vetsina lidi takovou sanci vubec nema a taky zijou, no ;-)
    MUXX
    MUXX --- ---
    tak ty roztyly jsou zlo teda. aspon ze jsem skoncil skolu a koncim s pendlovanim
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    KATIA: :) já su z Brna, zatím... a časem jsem byla zvyklá jezdit za 35,- za 50,- , tak uznej, že 310 je fakt hodně. Jinak doted jsem jezdila za těch 70, a i 97 mi příjde fajn. Ale jak zjištuju, tak z roztyl se jim už jezdit nechce, (3 busy denně, o víkundu 1), takže hold budu muset jezdit za 140,- naštěstí už nejezdím každý týden praha brno.. tak už to tak hrozné nebude. Ano, jednou za čas se těch 300 kč dát dá... ale bolí to. Ale já jezdila každej tejden celej rok.. to by už lezlo do peněz fakt hodně...
    KATIA
    KATIA --- ---
    PIPLA: no, nevim, mne to tak hrozny neprijde, autobusy stoji tak 150 jedna cesta, ne? pokud clovek nechytne nejake slevy...
    je fakt, ze ja jezdim ted hodne na na e-lisku, ale nejsem z prahy, takze tak obvykle muzu jezdit jenom zpatky. a cesta tam na in kartu me stoji 190...
    jako ja fakt nevim, co byste chteli ;-) prazaci jsou rozmazleny slevama, odjinud se jezdi takhle bezne....
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    PIPLA: hm vobracene jo ;)) nedele praha > brno
    REONA
    REONA --- ---
    PIPLA: Špatně jsem pochopila co jsi napsala, nicméně jsem nepsala že je to levný.

V bazaru tady na nyxu někdo nabízel kilometrickou banku, nevyčerpanou, co bude brzy končit, myslím, že to byla Amazonia, tak se jí zkus zeptat, jestli ji ještě nabízí - může na to jet víc lidí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam