• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    PUDINGK
    PUDINGK --- ---
    Nejede nekdo v Patek z Prahy do Brna po 14.hodine????
    LADYDEE
    LADYDEE --- ---
    jedu dneska 19. 9. v Brna do Prahy někdy ve večerních hodinách, čas bohužel ještě nevím..... když tak pošta
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    POPTÁVKA
    zdravíčko dobří lidé,
    neni mezi Vámi někdo, kdo by sháněl společnost do auta na tuto neděli z Bzence/Brna do Prahy, nejlépe nějak v odpoledních hodinách, nebo prostě s příjezdem navečer??
    bylo by to případně pro 2 nebo 4 osoby, dle možnosti s tím, že bysme dali nějaký peníze na pohonný hmoty, pokud by to nevyšlo dráž než vlak, nebo bus..

budu tady na příjmu asi jen do dneška do dvou odpoledne, tak kdyžtak do tý doby pošta, nebo během víkendu na tel. čísle 607 701 178 - Tomáš

děkuji
    SPIRA
    SPIRA --- ---
    Aha, už vim..tak to podpořim s chutí !
    SPIRA
    SPIRA --- ---
    Moc ráda podporim, ale nemám ponětí, o co jde ... a co je to favál? :)

JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    jasný,jdi na favál...sedmá nebo osmá ranní je jasná....a ještě podpoříš protestfest:-))
    SPIRA
    SPIRA --- ---
    Díky dík. alternativa je to zkusit probdít v místních klubech :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    SPIRA: prespani - VS koleje http://www.skm.muni.cz/
    SPIRA
    SPIRA --- ---
    V pátek se chystám do Brna na bienále, v sobotu zpět do Prahy.
    Kdyby se nasel nekdo, kdo má stejnou cestu (nebo aspoň půl), ráda přispěji na pohon, když mě sveze...
    A kdyby měl někdo radu, kde v Brně levně přespat, tak budu taky ráda, bo mi ušetří čas a nervy. díky
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MAJKA: hm chyba byla na moji strane ;) mates telem ^^
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    KALIBAN: ehm, jak bych to rekla, fakt tam zadnou chybu nevidim ;]
    LADYDEE
    LADYDEE --- ---
    KALIBAN: já bych jela odpoledne.... nechceš počkat :))
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MAJKA: precti si po sobe ten puvodni post prosim.... :)

pojedu v patek rano z Brna do Prahy :)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    uaa! pisu swahilsky, nebo jsem proste martan? ;] to je jedno, uz jsem vsechno objela, vyflazla za obe cesty asi petikilo (tosnadnenimozny) a jeste k tomu ten vlak cestu zpet jel asi tri a pul hodiny, ale jsem doma, takze konec dobry, vsechno dobre. nicmene jestli zde nekdo jezdi do Brna nejak casteji ci pravidelne, a jste ochotni me svezt, tak se mi prosim ozvete do posty, domluvime se, jeste tam planuju treba tak do mesice jet..
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    MAJKA: A teda z Brna do Prahy, jo? ;)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    KALIBAN: jakou ze to chybu? ;] potrebovala jsem v sobotu do brna a v nedeli zpet, takze byste mi stejne nepomohli, ale dekuju ;]
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Skoda ze nevim v kterym tom jsi udelala chybu... za hodinu jedem z prahy do brna... :)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    kdyztak posta prosim ;]
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    nepojede dneska odpo nekdo do Brna z Prahy? Nebo v nedeli naopak z Brna do Phy?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    brno > praha jedu v patek rano... kolem osmy. kdyby nekdo, tak nabor blizko dalnice nebo zidenice.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam