• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    Pravidelná poptávka ID BAKCHA po spolujízdě: Pá, So: Ostrava > Brno Ne, Po: Brno > Ostrava
    rozbalit záhlaví
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    EUCHENIE: tak ja jsem jela busem teda, hlasim :)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    kdyby jel nekdo v patek mezi 14 a cca 17 z brna do phy, dejte mi vedet, do zitra, jinak kupuju lupen na bus, dik
    BECKO
    BECKO --- ---
    kdyby jel dneska někdo k večeru-večer cca od té šesté z prahy do brna nebo z brna ještě dál směrem olomouc, prosím pošta
    SCREE
    SCREE --- ---
    JANCAA: Reference pro tuto slecnu, jen ty nejlepsi:) Je v pohode, mluvna, pokud slibi cokoladu tak slovo dodrzi:) A hlavne umi treba balit cigarety napriklad pokud ridic kouri balene, nikdy se mu s touto slecnou nestane ze by musel zastavit, pustit ruce z volantu na D1...atd. a tak podobne

***** 5/5 :DDD
    JANCAA
    JANCAA --- ---
    Prosím prosím, ráda bych v PÁTEK jela směr PRAHA - BRNO, třeba za čokoládku :)
    a popř. v neděli zpět. Nemáte někdo volné místo? pošta. děkuji převelice*
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    nepojede někdo ted v neděli 30.11. večer z Brna do Prahy?
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Ve středu 19.11 někdy dopoledne jedeme ve dvou z Brna do Prahy. Kdyby někdo chtěl se přidat... tak pošta. (o víkundu jsme mimo internet, tak můžu odpovědět až v pondělí)
    HAWRAN
    HAWRAN --- ---
    shanim odvoz tento patek, 14.11. vecer brno - praha, prosim vnitrni posta
    BEENYY
    BEENYY --- ---
    hej to neee...mně jednou zastavili esli nechci hodit někam poblíž třeba na vlak bus nebo tak abych nestopovala:D
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    ELECTRICFRET: ty jo, mezi Brnem a Prahou stopuju už 6.rok a nikdy nic...jenže jako holka většinou nečekám víc jak 10 minut,takže policii zas tak neřešim,ale náhoda je blbec...mně právě přišlo,že mě ten týpek tak usilovně přesvědčuje o těch policajtech,že jsem k němu nakonec do toho auta nevlezla,tak proto mě zajímalo,jak to je tady v Brně...
    právě na výpadovce jsem nikdy nic nechytla...
    BEENYY: imho stpaře buzerují odjakživa:-)
    ELECTRICFRET
    ELECTRICFRET --- ---
    JUASINHA: záleží jak kde, ale na dálnicích kasírujou. vlastní zkušenost. lepší je naběhnout na nějakou výpadovku.
    BEENYY
    BEENYY --- ---
    cooo? to už i stopaře chtěj buzerovat...ať jdou někam...
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Máte někdo zkušenost s policií v Brně na stopu?V pátek mi zastavilo jedno auto a týpek mi řikal,že mě radši odveze na nejbližší benzínku,že tam prý každý den jezdí policajti a kasírujou...já je tam teda nikdy nepotkala...
    LADYDEE
    LADYDEE --- ---
    ELECTRICFRET: jo jedeme
    ELECTRICFRET
    ELECTRICFRET --- ---
    nejede DNES někdo cca okolo 18té hodiny z brna směr praha?
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    Ahoj,
    pls někdo 8.11 (sobota) Bratislava (nebo alespoň Brno) - Praha?
    nebo 9.11. (ne.) zpátky?
    děkuju moc.
    SEZI
    SEZI --- ---
    SEZI: uz neni potreba, sehnal jsem off-nyx transport
    BEENYY
    BEENYY --- ---
    zejtra jedeme z brna do jihlavy něco po jedenácté kdyby někdo chtěl - dvě místa volná
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Někdo zítra v pátek odpoledne z Prahy do Brna?
    A někdo v nedělu 30. 10. z Brna do Prahy?

DÍKEC/POŠTA
    LADYDEE
    LADYDEE --- ---
    SEZI: nebuď lenoch a kup si lístek :DDD
    SEZI
    SEZI --- ---
    ma nekdo jedno volne misto v patek 31.10. Praha -> Brno, prijezd do Brna nejak 17-20hod?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam