• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    WHITE_MONKEY
    WHITE_MONKEY --- ---
    spam: Kdo jste z Brna a máte rádi čaje, přijďte: [ Ochutnávka Barmských čajů / ostatni / 21.5.2009 / CR - Jihomoravsky kraj - Staňkova 359/8a, Brno ] Budeme se na Vás těšit. :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Ahoj, potřebovala bych odvézt z Brna do Prahy ve středu 13.5. okolo půl osmé večer. Dopravím se, kam třeba. Za 150 Kč, vezme mě někdo?
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    No já chodila vždycky na jednu zastávku po Ústředním hřibitovu,asi Bohunická,je to hned před nájezdem. Je to tam pohodlný,ale nebezpečný kvůli policii,ikdyž se mi to nikdy nestalo...
    SCREE
    SCREE --- ---
    ja sem stal presne tady :
    zde dobry na to mje ze je to ve meste a benga nemuzou nic ...
    SCREE
    SCREE --- ---
    ANTIHERO: az uplne na dalnici se mi nechtelo, sem se tam chtel zajit mrknout ale asi po 20m za ceduli zrovna projizdeli benga (nezastavili pac to bylo na najezdu, jen cumeli) ale bylo mi jasny ze esi me tam chytnou jeste dal, tak to asi neukecam:)

B_ART
    B_ART --- ---
    ANTIHERO: tam jsem nejdřív jezdil taky a je fakt, že docela zastavovali, ale nechal jsem toho potom, co tam jeden kamarád dostal docela mastnou pokutu (a taky potom co jsem odhalil tu benzínku, která mi připadá přecejenom pohodlnější)
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    SCREE: tak jasne, ze pred najezdem na dalnici to neni dobry...ale tady je odstavnej pruh, docela dlouhej, a i kdyz tam auta jezdej pomerne rychle, maji dost casu i mista a zastavit...
    SCREE
    SCREE --- ---
    B_ART: no vida, benzinka to sem netusil, diky za info:)
    ANTIHERO: ...tam sem asi byl taky, jeste pred najezdem na dalnici, ale davam tomu tam velke "-", pze to tam auta fkaj tak 100km/h a na okraji ty silnice je asi 10cm prepad, coz si hodne ridicu rozmysli..

Mno nevim jelikoz mi tu nikdo dlouho neodpovidal tak sem zkusil o vikendu tehle flek :

mapy.cz

A jel sem fakt za par minut akorat to chce ceduli, pac je to tam takovy nejsany kam clovek jede (Praha doprava, Bratislava a Wien rovne)...
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    ja jsem chodila pesky z konecne salin ve starym liskovci na misto, kde se pripojuje privadec z liskovce k D1 (ne pumpa, proste hned k mistu kde se ty silnice sbihaj, byvalo tam nejvic stoparu vzdy). Je to cca 15 minut chuze z te konecne pres pole a vzdycky mi trvalo max. par minut neco stopnout. ted uz stopuju jen na nyxu :)

jinak na osovou jezdi 5,7,8 (buhvi jak to je s tema vylukama) ale desitku jsem tam jeste nevidela
    B_ART
    B_ART --- ---
    SCREE: no jo...
    já osobně doporučuju benzínku na sto devadesátmy druhym (zhruba) kilometru
    - dojedeš šalinou na zastávku Osová (jezdí tam určitě osmička od hlavního nádraží a občas taky desítka a pětka a možná ještě něco) a pak buď dvě zastávky busem 69 (to se dobře pamatuje) na čermákovu nebo deset minut pěšky tamtéž (což je většinou rychlejší, než čekat na ten bus), najdeš ulici Čermákova, která odbočuje z tý velký, jak jezdí autobus směrem k dálnici a pudeš po ní pěšky nejdřív po můstku přes potok, pak přes přejezd a až dojdeš k tunelu pod dálnicí, tak vylezeš na násep a a po krajinici dojdeš až na benzínku, je tam krásná pěšinka. Bacha, na mapě to vypadá, jakože se to dá krásně střihnout přes ten velkej nezastavěnej flek, ale ve skutečnosti jsou tam nějaký sady a dva ploty a spousta křoví a tak a neni to vůbec prdel se tamtudy prodírat.

alternativy najdeš na http://hitchwiki.org/
    SCREE
    SCREE --- ---
    koukam stopari vymreli:)
    SCREE
    SCREE --- ---
    HOLDER: ale no tak to uz tam snad zustanes na tu legalizaci do soboty, neee ?:)

Mam dotaz na zkusene brnenske stopare...kde se da v klidu stopovat z Brna do Pha ??? znate nejakyho fleka dobryho ??? podelte se pls ...
    HOLDER
    HOLDER --- ---
    kdyby někdo jel Brno - Praha ČTVRTEK kolem obeda
    a pak Praha - Brno PÁTEK po obede:))
    diky moc
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    potrebuji Praha - Brno ve ctvrtek 30/4 odpoledne (prizpusobim se)
    jeden kus, dekuji pekne
    SANNY13
    SANNY13 --- ---
    Ahoj pátek směr Praha-Brno pleas?
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    snejedete nekdo v patek z Prahy smer Vsetin (nebo jine mesto v okoli)? svezl bych se...
    MAJLA
    MAJLA --- ---
    nabizim streda odpoledne Praha -> Brno btw jedu az do Zlina
    JANCAA
    JANCAA --- ---
    ahojte, nejedete někdo v úterý 28.4. z Brna do Prahy? (nebo třeba Olomouc-Praha).. ráda bych se svezla. hodilo by se mi to někdy odpoledne... číslo na mě 608636914. Děkuji převelice...
    PETUSH
    PETUSH --- ---
    poptavka
    jede nekdo zitra navecer nebo streda rano smer brno? :)
    dekuju
    PLANTAZNICE
    PLANTAZNICE --- ---
    Zítra, t.j pondělí po poledni Plzeň - Bratislava přes Tábor, Jihlava, Břeclav..Možno Brno. Ne dálnice. Vůz luxusní :-). kdyby měl někdo zájem, tak mi napište prědstavu o nástupu/výstupu na email: jankorabecny@seznam.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam