• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    Pravidelná poptávka ID BAKCHA po spolujízdě: Pá, So: Ostrava > Brno Ne, Po: Brno > Ostrava
    rozbalit záhlaví
    GAF
    GAF --- ---
    ORISKOVANUTELA: jj přesně jak říká ROMANET Přímo na dálnici ne, je to prej o hubu pro řidiče i pro tebe. Nevim přesně jak - ale tak jsou tam fakt veliký rychlosti a brzdná dráha je taky fakt dost veliká. A různě se tam můžou dít pak nehody, který člověk nepředpokládal. Druhak je to vysloveně zakázané a za nějaký slušný pokuty snad dokonce.

Sám jsem stopoval minimálně nebo vůbec, tak nevim jestli ti moje rada k něčemu je. Ale mně by přišlo v pohodě někomu odpovědět na dotaz, když jako už jdu pryč z benzínky a mám vyřízeno a ...někdo se mě zeptá. No tak řeknu jo nebo ne. Ale když jdu do benzínky nebo platim nebo jsem u auta, tak je to takový... že něco konkrétního chci dělat a ten člověk me u toho ruší. Jestli mi rozumíš. A to u toho auta je navíc takový... hele někdo tě osloví, když máš otevřený auto s tim, že po tobě něco chce. Jako každýmu asi zapne hned trochu instinkt "bacha"... Tak proto to první.

A jinak přece musíš znát ty lidi co postávaj na vjezdech na dálnici s kartony :) ? Tak asi tak taky... Buď karton s nápisem nebo prostě palec. To je myslim taky dobrý. Auta tam maj ještě malou rychlost jak teprve sjeli z nějaký tý zatáčky a tak...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ORISKOVANUTELA: na dálnici nikdy a za žádných okolností nestopovat. je to příliš velké riziko.

stopovat se dá pouze na nájezdech a na benzínkách. je úplně jedno, že tam jede méně aut než na dálnici. méně je někdy více.

místo by mělo být takové, aby na něm šlo bezpečně zastavit a nikdo nikoho neohrožoval. u nájezdů je proto dobré stopovat tam, kde auta ještě nemají vysokou rychlost.

nejlepší jsou ale benzínky. hlavně na odpočívadlech stojí lidé, kteří jedou ještě daleko. u nájezdů velká část aut jeden jen třeba na další sjezd.

ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Jak stopovat na dálnici?:D je to asi trochu ot, ale nedávno sem si udělala vejlet, kluk mě vyhodil v olomouci, potřebovala sem do Brna, tak sem si stoupla, kam mi řek, a děsně sem tam promokla, a málem vystála důlek:D nakonec mě vzal pán po vedlejšce do Prostějova, odkad sem dojela vlakem...
    Tak nevím, kde sem udělala chybu, na který straně stát... Nebo jestli je lepší benzínka....Tipy, jak na ní? Nebo jestli zmoklý stopaře nikdo nebere...:D
    BRASILMAN
    BRASILMAN --- ---
    Dnes nekdo Praha - Ostrava?
    BOAR
    BOAR --- ---
    tel: 725083229
    BOAR
    BOAR --- ---
    2 mista
    praha -> plzen ctvrtek, cco 12 - 14 odjezd
    plzen -> praha nedele 24-00 - poindeli 0100 odjezd

znacka: metalfest
    MARENKAJ
    MARENKAJ --- ---
    Ahoj sháním místo na pátek 31.5. z Prahy do Ostravy (nebo i někde poblíž, cíl je Frenštát pod Radhoštěm)- po 16 ok. No a v neděli pojedu zpět... kdyby náhodou :) Díky!
    EXX
    EXX --- ---
    zitra jedem do mnichova, ráno. z prahy, pošta..
    SIHAJKA
    SIHAJKA --- ---
    někdo někdy z Telče na slovensko okres Zvolen, kdyžtak pošta vřelé díky
    LOBOCOBO
    LOBOCOBO --- ---
    Někdo v pondělí dopoledne z Prahy do Brna? a nebo večer z Brna do Phy? příspěvek na poh.hmoty samozřejmostí.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MOLLY: kolik vas je?
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    ahoj, někdo zítra do Německa? uvažujem o stopu, ale kdyby byl začátek jistý, tak by to bylo milé (jedem do Duisburgu)
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Dneska kolem 20:00 z Prahy směr Humpolec nebo aspoň někam poblíž, jede někdo? Kdyžtak do zpráv, díky
    SIHAJKA
    SIHAJKA --- ---
    někdo ze slovenska na Prahu v uterek?? Jsme dva a miničoklice pod nohy dyžtak pošta díky předem
    pak někdo Slovensko Brno kolem poloviny Května? jedna osoba a jedna fena
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    2 volná místa
    Náchod - Praha 17.5.(možno se dohodnout na 18.5 ráno)
    Praha - Náchod 19.5.
    pošta
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    3 volná místa
    Náchod - Praha 1.5. (odpoledne, spíš večer)
    pošta
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Volná místa
    Praha -> Brno - Neděle 8:00
    Brno -> Praha - Pondělí 22:00
    3 místa v autě
    tel 602 660 736
    TIMOTHY
    TIMOTHY --- ---
    hej hola, nabízím: trasa praha - brno pátek 19.4. kolem 12:00. tel 774017722
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    Ahoj,

ve ctvrtek odpoledne (3-4) vyrazim z Prahy pres Brno a Bratislavu do Budapesti.
    V nedeli vyrazim po obede z Budapesti stejnou cestou zpatky do Prahy

mam 2 mista
    NYXEL
    NYXEL --- ---
    Ve čtvrtek ráno jedu směrem Praha 4 / 10 -> Teplice a blízké okolí, např ústí, odpoledne pak zpět ... zájemci prosím sms na 607 105 705... jo a pokud je na nyxu lepši klub pro tento směr tak mě prosím přesměrujte, dík ;)
    BRASILMAN
    BRASILMAN --- ---
    Po 13 hod vyrazim z Prahy do Ostravy, kdyby nekdo potreboval pribrat.....
    COBWEBDRIVER
    COBWEBDRIVER --- ---
    Praha - Slovensko(nejlepe Banskobystricky) s pejskem - cim drive tim lepe - nabidky kdyztak do posty prosim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam