• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit

ANKETA LOGO

|KALENDÁŘ AXÍ|

tedy krome macka. tomu to prijde jako kryptokomunisticky projekt jehoz vznik byl provazen nasilnym prevzetim majetku presne ve stylu nejlepsich bolsevickych postupu.....
    http://radio23.cz/
    KDYNÁZEVKDES KÝM/MAPAFLYER
    11.10.2014OWA + guestsklasika link
    7.11.2014OWA SELFMATCHDouble Helixlink
    28.11.2014uvidíšbudeš čučetlink
    link

NEXT SOS: http://www.nyx.cz/index.php?l=events;l2=2;id=13489

žabák - ORANGE AVAIBLÉ :: Upcoming tee :: Mikca návrh 01 :: Oko Dsgn Tee

rozbalit záhlaví
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    FREETEKK: tak dneska nic, musim vencit psa
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    SURB0NT: hooj, musim zjistit par veci jako venceni psa a oprava auta jestli mi neco takoveho zitra nehrozi a pokud ne, tak bych na pivo i zasel :)
    SURB0NT
    SURB0NT --- ---
    FREETEKK: zdravim owu :) kdy zajdem na pivko ? :)
    Jdeme zitra s Fikem na puli cesty pred fireshow. Nechcete se zastavit ?
    Sraz na metro punkrac nebo budejovicka ?
    KECAM
    KECAM --- ---
    TECHNIK: OK, ok :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    TECHNIK: souhlas! a zhulit :D
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    KECAM: Ale já myslel že na tom už jsme se shodli, že ty strany co tu jsou nelze nazívat pravicovejma ani levicovejma, protože 100% hodný těhle jmen tu žádný strany nejsou a jak jsem psal, tak tohle označení je velice zastaralý a zavádějící :-)

Ale už dost politiky. Serem na to. Radši bych se šel pořádně vožrat :-)
    KECAM
    KECAM --- ---
    naprosto dokonale :)

Návod pro obyčejného člověka, jak volit:
    Vážení občané této země, chcete si pojistit vítězství sociálních jistot, vítězství levice? Chcete svým hlasem podpořit budoucnost obyčejných lidí?
    Pojistěte si vítězství levicových stran a při volbách vložte do jedné obálky volební lístky ČSSD i KSČM současně, znásobíte tak sílu svého hlasu. Nebuďte lhostejní k budoucnosti svých dětí, toto je to nejlepší, co můžete udělat!
    KECAM
    KECAM --- ---
    TECHNIK: Prosimte, ukaz mi jedinou pravicovou stranu hodnou toho jmena :) ja bych to videl tak maximalne na svobodne a i tam to v urcitych oblastech pokulhava :)
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    KECAM: Cibulku znam. Ví toho docela dost a mluví víc pravdu než kdokoliv ostatní, až teda teď na ty svobodný, (který opravdu štouraj do věcí, že ejnom čekam kdy se jim začnou stávat různý nehody) ale bohužel je hrozně jednostraně zaměřenej proti Rusku a naprosto ignoruje nebezpečí ze Západu.

FREETEKK: Mě jenom mrzí, že většina z Vás ty zjevný lži, populistickou politiku a podobný věci vidíte jenom na tý jedný straně, ale to to samý i na straně druhý.

Já prosim Vás taky levici nemam rád v čele státu a teď doufam že to nepochopíte jako nějakej útok proti malejm podnikatelům, který já klidně budu obhajovat do poslední kapky krve, ale já prostě nesouhlasim s tim co tady prosazujou pravicový strany jako úplně normální a to je to že jsou desítky ohromnejch společností, kde jsou milionový až miliardový zisky, který si rozděluje pár akcionářů a tisíce lidí v tý společnosti makaj za podprůměrnej plat. Ty samý společnosti, který zaměstnávaj v zemích třetího světa lidi za nějakej ten dolar na den a devastujou jejich země a rozprodávaj si je. Oni všichni věřej že pravice to myslí s náma dobře, ale nemyslí. Stejně jako levice by nejradši aby nás ovládala strana, tak pravice by nejradši odevzdala naši zemi společnostem jako je Enron, Gilead, Halliburton a podobnejm. Nikdy pořádně nechránila obyčejný živnostníky a malý podnikatele. Pokud někdo pracuje například ve stavebnictví, tak se podívejte na to jak Skanska, Metrostav a podobný (kamarádi těch pravicovejch stran) Likviduje na každý stavbě desítky malejch živnostníků a podnikatelů a to naprosto schválně a neopodstatněně.

Jak se tu někdo dotknul toho soukromýho vlastnictví. Soukromý vlastnictví bych nechal samozřejmě nedotknutelný a nezpochybnitelný, ale a taď budu možná vypadat jako komouš, ale nějakym způsobem bych vymezil nějaký hranice. Jo ať si klidně každej vlastní pozemky, barák, chatu a cokoliv co bude chtít, ale doprčit neni možný aby polovinu země vlastnilo pár lidí. Ano, snaha má bejt oceněná, ale já prostě nemyslim že ten člověk byl tak šikovnej, aby si zasloužil majetek kterej by ani 90% lidí naší republiky nesložilo dohromady.

Prostě já si nemyslim že je férový, když jedno nejbohatší procento lidí na světě vlastní víc jak 90% lidí na planetě.
    INXS
    INXS --- ---
    z Bonyho bude ajták, vzala jsem si ho na klín a přisunula mu klávesnici. jediným uderem zmáčknul ctrl + s
    :D

hele neprodávaj se někde krytky na gramce samostatně? ste viděli, jak se nám do nich práší...
    KECAM
    KECAM --- ---
    FREETEKK: Navic nevidim nic levicoveho na tom, kdyz si banda lidi udela party(kor na statnim, tedy take jejich pozemku). To neni o sdileni vyrobnich prostredku a zabavovani soukromeho majetku, to je o vzajemne dohode lidi, kteru maji radi to same.
    INXS
    INXS --- ---
    levice jsou ty, co rádi přerozdělujou cizí prachy? a pravice ty, co říkaj, že se maj lidi starat sami o sebe a že se o ně nemá starat stát?
    nějak tak? :D
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    TECHNIK: k tomuhle jeste jedna vec, vubec mi nejde o nejaky rozehnany czechtek, ale tu jejich zmrdanou populistickou politiku, rozdavani nasich penez nemakacenkum, zjevny lzi a v praxi nerealizovatelnou ekonomickou politiku, ktera vede do recka. V parte kamaradu se klidne budu chovat komunisticky ale stat je trochu vetsi spolecenstvi lidi a v tom tohle proste nefunguje. Levicova politika na statni urovni je mrdka, mrdka a jeste jednou mrdka! Takze rozumne uvazujici clovek levici nevoli, pokud nechce dopadnout jako v recku...
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: jo a taky mě čeká pohovor v oriflame software, kde skončila pulka unicornu, takže mě tam moje pověst předchází :D a to bez prdele.
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: většinou byla menší, většinou se ozývali tak do týdne. asi se fakt musej prohrábávat hromadou materiálu.
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: Ta prodleva je vcelku bezna
    INXS
    INXS --- ---
    FREETEKK: no bylo by to šikovný. jen mam tucha, že budou mít dress code. zajímavý je, jak se ozývaj po delší době. asi před měsícem a něco jsem odpověděla na pár inzerátů a telefon mi zvoní až tenhle tejden
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: to urcite nerikej, ale mohla bys pak davat tipy na pozemky :D
    INXS
    INXS --- ---
    FREETEKK: fajn, z toho by mohli kápnout nějaký privilegia. takže asi nemam mluvit o tom, že mezi moje hobby patří organizace technoparties na státních pozemkách
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: spravuje statni pozemky aby jsme na nich pak mohli postavit hradby a oddavat se zvukum repetitivniho beatu :))
    INXS
    INXS --- ---
    hele co dělá Pozemkovej fond a náměstek? zejtra tam jdu na pohovor jako asistentka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam