• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit

ANKETA LOGO

|KALENDÁŘ AXÍ|

tedy krome macka. tomu to prijde jako kryptokomunisticky projekt jehoz vznik byl provazen nasilnym prevzetim majetku presne ve stylu nejlepsich bolsevickych postupu.....
    http://radio23.cz/
    KDYNÁZEVKDES KÝM/MAPAFLYER
    11.10.2014OWA + guestsklasika link
    7.11.2014OWA SELFMATCHDouble Helixlink
    28.11.2014uvidíšbudeš čučetlink
    link

NEXT SOS: http://www.nyx.cz/index.php?l=events;l2=2;id=13489

žabák - ORANGE AVAIBLÉ :: Upcoming tee :: Mikca návrh 01 :: Oko Dsgn Tee

rozbalit záhlaví
    INXS
    INXS --- ---
    FREETEKK: ano páč ty v zahraničí odmítám rovnou v poště. abych byla konkrétní 2x polsko a 2x nemecko
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    FREETEKK: je fakt, že převážně všechny kalby se odehrávají blízko našeho kraje, ale dali jsme jich mraky i na druhý straně republiky..
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: doted pokud vim jezdili kuci hlavne po kraji nebo se mylim? 30 myslim minimum lidi, kteri za nima jedou kamkoliv. kdysi byli vsichni do vseho hrrr a pak kdyz se melo solit 20k na provar, tak se nikomu nechtelo..

taham to sem, jelikoz je to jedina nabidka, ktery jsi dala a ja rekl ze je marna. Na nic dalsiho si nepamatuju ze bych rekl ze je marne..
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    INXS: teď jsem právě chtěla napsat, že do teď co jsme neměli sputnika, taky jsme jezdili 2-3 autama s károu, samozřejmě je to vojeb, ale dá se to. Je sice fakt, že na nás vždycky přijede jasných 50 lidí, ale to sorry, na vás taky..
    INXS
    INXS --- ---
    *to
    INXS
    INXS --- ---
    a ad polsko co jsem odmítla... za owu.

slušně si tam vydělali. asi tak. to je jedno, owa a zahraničí co jsem vzdala.
    INXS
    INXS --- ---
    ach jo
    tady nemá cenu nic rozebírat

Pájo Vy ste měli do ted svoje auto? A je vás 30? a máte sponzora na provar?

FREETEKK: a tohle sem vůbec nemotej. to sem fakt nepatří, vůbec nechápu, žes to vytáh.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    jo a nabidky od manyrajdra jsou marne uz ze sve podstaty :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: marny to je vzhledem k tomu ze nemame auto a cele se nam to tak kurva prodrazi, kor u ilegalu kdy nevis jestli te nezatahnou..taky s nama nejezdi banda 30 lidi, ktera by treba dokalila bar, ale tak 5..ale pokud se najde investor, ktery bude ochotny pokryt provar, tak klidne jedu :)
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    nj, holt je to o domluvě mezi vámi.... škoda té akce v září, že se ruší :/
    však se můžeme domluvit a zase něco spáchat, Rovensko bylo taky dost povedený
    INXS
    INXS --- ---
    KOMTESSA: houbeles. my udělali jedinou akci krom privátu.

a o zahraničí at už na dovolenou nebo na hraní si můžem nechat zdát

chjo kurfa fixa už dva roky hniju v praze a tak mě to sere.
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    to jo, my teda tohle léto taky marný
    INXS
    INXS --- ---
    já vim, ale znáš Owu.. tam je to marný a je to marný a je to marný
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    INXS: no to jsme právě včera řešili, jestli to náhodou není jiná akce, pač tam žádný češi ani být nemají a asi 4 stage...kdežto VB nás právě taky zvali..
    je to fakt kousek, od nás asi 120 km, což je fér
    INXS
    INXS --- ---
    KOMTESSA: jj do těch Nemec nás zvali Virtual brain, ale Owě jsem to ani neříkala, už vidim, jak jedou za hranice ://
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    INXS: jojo, máme kontakt na monkey family, tak až se budou vracet z jordánska, tak s nima chceme něco spáchat. a příští víkend snad i granko v Německu, jsme pozvaný přímo od organizátorů, takže super..
    máme mraky fotek, tak pak něco pošlu
    INXS
    INXS --- ---
    KOMTESSA: áha. tak dík za upřesnění. já včera mluvila s mírou a říkal, že oni vše v pořádku a že alespon dovezil hromadu kontaktů na cizince
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    INXS: C10 tam ani nebyla, těžkooděncema se to nazývat nedá, byli naprosto nepřipravený, žádný přilby, jen v tričku a spíš vyklepaný, bylo vidět, že kluci vůbec nevědí do čeho jdou. My jsme to ukecali za podmínky, že složíme celý sound, takže 2 hodiny čekali, až to sbalíme..Frantíci se s nimi domluvit nechtěli, tak jim zabavili centrálu, druhý den si ji vyzvedávali ve městě, tak snad dopadli ok..
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS: ..už se mi nedá věřit...! :)) Ale emo nebrat...nihilisty jo, to je aspoň olckul .)
    INXS
    INXS --- ---
    no Ondro.. to je jako dost hrozný.. skoro uvažuju, jestli by ses neměl jít zabít
    a taky zvažuju, že přejdu na emostyl. já byla vlastně emařka ještě dřív než to v čr bylo (diagnoza existenciální krize a nyhilismus) takže by to byl jen návrat ke kořenům
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS: Jojo, strasnej vek...jinak v poho, sparticku zrovna dneska chapu..jinac neboj, zadna megaslava nebude, jen super vymluva, ze dneska mam fakt duvod! :))
    INXS
    INXS --- ---
    NO_ON: 31? jestli jo ondro......... tak to nevim.. kdy že to je? jo dneska.. dneska je sparta, přes to vlak nejede.. ale ona ondrovy narozky byhc jinak dorazila ráda!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam