• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    KECAM
    KECAM --- ---
    SPIDERMANOLOG: Ale trebas je to nejaky potomek, kdyz jsem v mlasi sazel vejce do basaku :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    KECAM: nj, tak bude fakt asi nevlastní ..
    KECAM
    KECAM --- ---
    SPIDERMANOLOG: Nema moji pihu krasy a luxusne plesnive dready :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    KECAM: hele nezapírej! jsi to ty, bo tvůj nevlastní brácha!
    KECAM
    KECAM --- ---
    FREETEKK: no prave, taktak, ze neni vetsi jester nez ja :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    KECAM: ale joo, startky v ruce by sedely, akorat ma nejakou novou ksiltku :))
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    TECHNIK: uááááá ford moje srdcovka :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    však to je jasný že odtahovkou, jinak to fakt nejde - ale co je zajímavý, že nikdo nic neviděl ani neslyšel - přitom odtahovka neni auto jako malej-polskej-fiat, navíc v bohnicích na sídlišti, kde místo na projetí mezi autama moc neni - takže je fakt divný, že si nikdo ničeho podezřelýho nevšimnul - navíc v době mezi půlnocí a půl sedmou ráno a ještě pod našima oknama ;-)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    TECHNIK: to je dobra olckul fordka, jsem ani nevedel ze jsi neco takoveho vlastnil

ale teda to stepanovo nepojizdny snad museli z te rady dostat odtahovkou, ne?
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    jo, tak já myslel ten praprikův asi, ten je nezapomenutelnej ;-) .. mno, koho by nenasralo ukradený auto, ať už vypadalo jakkoliv - žejo ..
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    SPIDERMANOLOG: Tohle neni přesně ten můj, ale jenom stejnej typ a červenej taky. Byl v trošku horšim stavu, ale tak nasralo mě to, že jo :-) No kupoval jsem to od jednoho týpka kterej byl z party kolem Strahova a Spirituálů, ale neni to ten co měl myslim že Paprika, nebo čí to bylo.
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    jj, nepojízdný auto mi ukradli a ještě bylo normálně v řadě aut (před i za ním, takže normálně by i vyjet byl problém) - mno, někdo si chtěl přilepšit vw bydlíkem - aspoň mě hřeje to, že asi byl někdo nasranej, když zjistil že to nejezdí ;-) .. jo a samo policajti nikdy nic nezjistili .. ten tvůj je pěknej, takovej měli bo pořád maji (nevim) strahováci tušim, pěknej kousek ..
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    Cože? Ukradli nepojízdný auto? Mě takhle "ukradli" před barákem pojízdnýho transita (tenhle typ: http://alteisenfahrer.de/tl_files/bilder/untersaetze/mk2-82/0055.jpg) a když jsem to byl nahlásit na fízlech, tak o tom nikdo nic nevěděl. Když jsem potom pátral na vlastní pěst, tak jsem zjistil, že ho odtáhla naprosto neopodstatněně na základě vypuštěný pneumatiky správa služeb a hned druhý den ho sešrotovali, což je naprostej nesmysl u auta který má majitele. Prostě ho odtáhla správa služeb a předala ho hasičům tady kousek od nás který tyhle auta sbíraj :-)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    já byl rád, že se auto i posádka dostali v poho zpět do čech .. žel, za tři týdny to nepojízdný auto před barákem ukradli, takže jsem měl fakt smolíka ..
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    SPIDERMANOLOG: Aha. Tak s VW jak to je netušim. No ono se většinou jako finanční rezervy počítá spousta hovorů do Čech kamarádům a rodině a sháňka někoho kdo to někomu pošle na účet :-D
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    tehdá jsme neměli ještě mb ale vw aka wilíka ;-) .. jo a bylo to na cestě zpět domu, takže peněz bylo tak akorát pár drobných po kapsách ..
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    SPIDERMANOLOG: Samozřejmě musíš mít nějaký finanční rezervy :-)
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    SPIDERMANOLOG: Hele na Mercedes? Ve východní evropě? Prej skoro kdekoliv, ale rozhodně bych si ho já sám neovážil měnit ani v dílně a ještě k tomu na ulici :-)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    TECHNIK: nic se neměnilo - rovnou odtah do Čr, jako měnit motor - kde bych ho vzal? ;-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam