• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit

ANKETA LOGO

|KALENDÁŘ AXÍ|

tedy krome macka. tomu to prijde jako kryptokomunisticky projekt jehoz vznik byl provazen nasilnym prevzetim majetku presne ve stylu nejlepsich bolsevickych postupu.....
    http://radio23.cz/
    KDYNÁZEVKDES KÝM/MAPAFLYER
    11.10.2014OWA + guestsklasika link
    7.11.2014OWA SELFMATCHDouble Helixlink
    28.11.2014uvidíšbudeš čučetlink
    link

NEXT SOS: http://www.nyx.cz/index.php?l=events;l2=2;id=13489

žabák - ORANGE AVAIBLÉ :: Upcoming tee :: Mikca návrh 01 :: Oko Dsgn Tee

rozbalit záhlaví
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    INXS: stačí když si někdo napíše do svého infa, že pracuje třeba u systému nebo podobně a ona se automaticky založí stránka.. mě se to stalo když jsem si tam změnila firmu, kde pracuji a je tam přesně to samý..
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: no ale jak zjistíme, kdo to založil?
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: No u me rozhodne ne a ten, co to udelal, at si me nepreje
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    TECHNIK: to znám, to se mi stává celkem běžně!
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    Určitě mu někdo hodil něco do pití :)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ctyrbarevny oci :D
    INXS
    INXS --- ---
    pyčo ten pes mě rozsek
    [ DUB @ FOTKY Z AKCI ]
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    NO_ON: to má být výzva? ;-P
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    SPIDERMANOLOG: ..tak ja se ti ozvu, az zas neco bude a muzes zkusit, kolik vydrzis :))
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    NO_ON: obě flašky (bílé i modré) jsem vypil, né tedy sám - a fakt moc dobrý to bylo, nálada prima ;-) ale jem jsem dopil, už jsem chtěl další - asi nejsem dorostenka, tak snesu víc ;-D
    KECAM
    KECAM --- ---
    KECAM:
    INXS:

Tak určitě :D - YouTube
    Tak určitě :D - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=9xoArki0yA4&feature=share

INXS
    INXS --- ---
    NO_ON: haha tak je to jasný, už nejsem panna!
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS: Pěkný - jak mi tady fičí vítr za oknem, docela se do té vánice i vžívám :)) Jinak jo, modrý je nebezpečný, takový odpaňovač na dorostenky :)) Má víc alkoholu než ostatní...
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    FREETEKK: Růžové je svatovavřinecké 2010.
    INXS
    INXS --- ---
    FREETEKK: při tom taková ničim nezajímavá story :D ale bylo to tak, modrák je zrádnej, je to sladký a teče to, pak to motá hlavičky
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    ted jsem to prozil cely s tebou :)
    INXS
    INXS --- ---
    tak já si modrý otevřela na štědrej den po večeři, doma ve Vrchlabí vyčmanila dvě skleničky a byla veselá, pak nás Mech vezl na motex, ale nevyjel až k chatě a tak nás vyhodil cca 800 metrů vod chaty, jenže byla šílená vánice, my neměli čapky, šály, zaplý bundy, tahali sme v ruce dárkový tašky a v nich dárky a já v pravačce ještě to víno. Strašně sme mrzli, vítr do nás vostře řezal, velký sněhový vločky všude, jednu prázdnou tašku jsme nechali naschvál uletět, ale pes to nepochopil a jal se zachraňovat situaci a že tašku donese. Naštěstí sme ho vodvolali zpátky.
    Celej tenhle marast jsem řešila tim, že do sebe naleju co nejvíc alkoholu, aby se mi líp šlo, takže když jsme došli celý zmrzlý do chaty, ve flašce bylo na dně.
    Pak jsem si ubalila stěží brko, zjistila, že jsem strašlivě vožralá a usnula v křesle.
    Konec pohádky :))
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    modre jsem pustil stepanovi, ale to ruzove fakt good.. cervene na mne bylo krapet vyraznejsi, ale taky uslo
    INXS
    INXS --- ---
    NO_ON: tak sosni nějaký info z čeho se to vyrábí, díkes
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    FREETEKK:INXS:
    Vyřídím výrobci :) Jinak to růžové jsem ještě ani já nepil, ale mám doma jednu lahev, tak se aspoň můžu těšit..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam