• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: aby nám votvíral pivo?:D ha! vidíš, já nemám nealko na cestu:/
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: vod čeho máme Vaška? :))
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: doufám, že umíš nasadit ty řetězy, páč já teda rozhodně ne:)
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: si to zakřik
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: To by bylo super :)
    INXS
    INXS --- ---
    no taky mě napadlo, že by mohly bejt uhelky a mohli bysme tam vykejsnout třá na měsíc :D
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    tak se nam hlavne vratte, bo to tu sam nedam :)
    INXS
    INXS --- ---
    prej jak fouká, je cesta zafoukaná. Máma zkusí domluvit, at to kolem osmý večer protahnou..
    INXS
    INXS --- ---
    PIKKMA: 39 :D zkusim doma vyhrabat nějaký bufy z dětství
    INXS
    INXS --- ---
    takže

co se pujčování sezonek týče, tak je utrum. U vleku stojej 3 revizoři, pokud chytěj člověka na cizí permici, nejenže zablokujou permici, ale nedovolej tomu člověkovi si jí po dva roky koupit.

O víkendech bejvaj děsný fronty. Bylo nám doporučeno jet na sjezdovku hned na devátou hodinu, koupit si celodenní a v 1 jí prodat, protože pak jsou stejně fronty na pul hodiny. No a jet na chatu nebo na freeridy (a jak se dozvim, že někdo freeridoval po stromkách ve špindlu, tak má u mě férově facku)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    INXS: kolikatku mas nohu? mam bud kozeny s koziskem bo snehule ktery sem este vubec nenosila pac nesnasim snih :D ale 36 max 37
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: presne takhle me to vyhovuje. v praze sucho, na horch mravna zima :)
    INXS
    INXS --- ---
    no to by mě zajímalo, jak je na tom zbytek čr
    páč u kogresáku kvete zlatej déšt :D
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    este ze jedu na moravu :)
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: no já spíš řešim, že nemam zimní boty :D a na vánoce sem šla 4 km v botaskách ve sněhu a myslela sem, že budu mít vomrzliny
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: Zacinam se desit :)
    INXS
    INXS --- ---
    report od mámy:
    nikdo z předchozího turnusu nezvlád dojed až k chatě, ale neměli řetězy. Hustě sněží, fouká prudkej vítr, takže sněží z boku. Pluh tam ještě dneska nejel, ale odpolko by měl... je vyházenýho dost místa na parking, pokud k chatě dojedem, vejdem se všichni.
    Řetězy si máme nandat pod Strážným, po pravý straně je busová zastávka, tak na ní. A dávat bacha, aby před náma nejel nějakej Pražák bez řetězů, páč ten skončí v první zatáčce a ty za ním s ním...

máme se hrozivě nabalit, vzít pořádný boty, čepice, rukavice, brejle na lyže.. viditelnost je nulová a zima je opravdu krutá a když to řekne moje máma, tak je co říct

takže na chatě u kamen na viděnou! :)
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: proste pomoci upravy toho souboru presmerujes vsechna URL zacinajci na facebook.com k sobe do pocitace , kde se facebook nenachazi, takze prohlizec jej nanajde a ty ho nevidis....proste tou uravou toho souboru prebises DNS, pripadne nahradis :) http://cs.wikipedia.org/wiki/Domain_Name_System

a pardon,potrebuji novou klavesnici :)
    INXS
    INXS --- ---
    a ještě psát hrubky
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: my tomu nerozumnět
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam