• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: byl to odlet akorat zavcas, viz ti bahnaci :))
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    FREETEKK: sem koukala na naky fotky...parada...:)
    INXS
    INXS --- ---
    FREETEKK: a jsem ráda že jsme odjeli před tim největším vedrem když ted tak koukám na fota
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    INXS: my sme se nakonec rozhodli pro grilovacku u kamosu na baracku a pro cachtani v rece...a bylo to super;) nak se nam nakonec nechtelo na rozpaleny letiste...
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    EWICZKAAA: suprova, hodil jsem konecne poradne skrpalem, zahrali dobry flaky, lidi byli fajn :)
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: byl no. jinak kdybyste slyšeli že owa jede do polska, tak je to tak že Iva jede do polska (pokud pojedou grankáči jak jsme se předběžně domlouvali) ... aby bylo jasno a předešla bych případným nejasnostem
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: no fuj ty :) a takovy hezky post to byl :)
    INXS
    INXS --- ---
    EWICZKAAA: co děláte za kalbu za 14 dní?
    INXS
    INXS --- ---
    EWICZKAAA: dobrá, jak jinak. co vy?
    INXS
    INXS --- ---
    at žije cenzura...
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    a jaka byla kalba?:)
    TINA_LOTA
    TINA_LOTA --- ---
    NO_ON: no neke, a jaký je plán? :)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS: Jaaj, uz jsem asi vypadnul ze slangu ci co :))) Jinak moji drazi, nechal jsem se inspirovat Bongem a momentalne jsem v procesu vyrizovani rocnich viz do Kanady...kdyz to klapne, v zari s mou drahou odlitame, tak nam drzte palce! :)
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: jedine nekonecne tekno :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    on.ket :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: to je ale náhodou hezký jméno pro koníčka! ;-)
    INXS
    INXS --- ---
    NO_ON: jezdit? kam jak co? jo .... no.. já nevim jestli jsme se pochopili ondro :-* můj kůn se jmenuje Ket :P
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    Ty jo co je to tady za spolek, jste se rozhodli se zacit postupne likvidovat, jo? :)) Kazdop. drzim palce Ivo a az budes zase jezdit, dej vedet, to chcu videt na vlastni! .)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: novinky.cz, urcite to.bude pravda..:)

jinak kdybyste tech navrhu.na vikend meli malo, prijedte na kalbu k Taboru:)))
    INXS
    INXS --- ---
    jako sorry
    Na Českolipsku někdo brutálně zabil koně, zaživa z něj ořezával maso – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...73-na-ceskolipsku-nekdo-brutalne-zabil-kone-zaziva-z-nej-orezaval-maso.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam