• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    HEEROMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ALERGON1
    ALERGON1 --- ---
    Ahoj, pokud mám Radagasta, vztahuje se jeho schopnost i na creatures jako je Walking Balista s XX, kdy při vyvolání by se automaticky počítala za 2? Takže s Radagastem při zaplacení 1 many bych vykládal 3/3 . Díky

IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    BOREC: děkuji moc, to jsem nevěděl, a zároveň mi to odpovědělo na řadu dalších potenciálních otázek :)
    BOREC
    BOREC --- ---
    IFEELGOOD: ne, you control není v knihovně
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    Ahoj, lze (pokud je Draáda na stole) hledat kartami typu Cultivate v library i non-basic landy, protože Dryad k nim přidá basic land type?

RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KUTAS: jako ve trech to prvni bude vic o nahode, protoze uvidis min karet a vic jich "nahoodu" bude pribyvat. Ale mozna to taky bude fungovat, ale bude to vic nahoda, min taktika a pamatovani. To druhy si nedovedu ve trech predstavit, uz takhle to bylo kokotsky.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    RUTHLESS: já si nějak těmi formáty nejsem jistý pro 3 hráče.

MOMENT: díky, ale já upřímně nesnášim commandery..., takže tomuhle se budu chtít určitě vyhnout.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KUTAS: hele cestou tam jsme zvladli jen 2:1 a ty posledni dve jsme dohravali pozdeji. Tedy ten Winston byl stopro delsi na draftivani. Ale rozhodne zabavnejsi. O hodne. Tamto me moc nebralo. Ale zase jsm ti nalozil, takze dobrý :D
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    Ted jsem hral commander draft :) ve trech by to asi bylo idealni jako pick two draft…

- vsechny legendary maji zaroven partner
    - nepouziva se singleton pravidlo, stejnych karet muzes mit v baliku kolik chces
    - hraje se 60 karet vcetne commanderu
    - rozbalujes 4 boostery
    - na nic jineho si nevzpominan :) ale doporucuju brat i horsi karty do barvy, kdyz uz mas commandera, abys pak nemusel hrat 30 landu ;)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Co za formát zvolit pro 3 lidi? Respektive jaký draft? Uvažuju o Rochester, ještě jsem viděl i Houseman draft, ale budou hrát spíš začátečníci (old hráči, kteří dlouho nehráli). Děkuji za jakýkoliv komentář.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    super bany
    VFISA
    VFISA --- ---
    Tak jaky byl prerelease?
    WRATA
    WRATA --- ---
    Jelikoz karty jsou legalni na vsech formatech od chvile co je ziskas tak vetsinou rytir i najada prodava co ma k dispozici hned v den prereleasu
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Lidi asi koukali co se to tam děje ne? :)
    BESH
    BESH --- ---
    VFISA: Obvykle hned po prerelease vikendu (tento vikend) a nekdy jdou predobjednat.
    VFISA
    VFISA --- ---
    Kdy bývají nový sady v ČR? Teď aktuálně Hobbit třeba…
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Tak jsme zkusili winston (KUTAS) s Foudnations na cestě do Libeň - Svinov a tenhle formát MATEEJ s Crimson Vow na cestě zpátky.
    Musím říct, že ten winston byl asi zábavnější - člověk si víc "hraje" a je tam ten formát překvapení a i balíčky se postavili asi zábavnější, i když to bylo možná i edicema. Dobré bylo, že cesta vlakem s mírným zpožděním krásně stačila na celý draft na 3 vítězné (3:2 a 1:3), včetně pohody v jídeláku. Vlastně úplně ideální zábava do vlaku.
    ASYD
    ASYD --- ---
    MATEJKYS: DanDan top rychlohra
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    MATEJKYS: Jenze me bavi ty nove karty, ruzne pak zarazuju do desek nebo do starych jednokartaku.
    Vsak Ti to pravidelne rikam, ze me ty cube formaty ze starych karet uplne neberou ;)
    MATEJKYS
    MATEJKYS --- ---
    KUTAS: Prohrab starý karty, postav DanDana a máš o zábavu pro dva na cesty vystaráno :)
    DanDan DeckList - Original List - Dandan | Moxfield
    https://moxfield.com/decks/UwoI_9PCXUqK1ZZZvXlhUA
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Xakru mozna se k nam prida 3., ale ty formaty mi porad prijdou zajimave…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam