• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    Unstable - Nestabilní Blabovia | CMUS.cz
    http://www.cmus.cz/rubriky/clanky/formaty/limited/unstable-nestabilni-blabovia_11083.html

    Na CMUSu se to objevi zitra rano, ale link funguje a muzu ho pry sdilet.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    JOHNNYCAGE: protoze Unstable! :)
    MAKROBIJEC
    MAKROBIJEC --- ---
    Omg, they turned Augment into real thing

    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    MATHES: Ty obrázky nemaj moc konkurenci, fakt dobrý. Volcanic top. Včera sem zas koukal na ten Unstable ostrov ošklivej a řikal si proč
    MATHES
    MATHES --- ---
    nebojte, nikdo se to nechysta vydat, jen jsem to nasel nekde na webu, kdyz jsem hledal neco uplne jinyho a hrozne se mi to libilo:D
    ASYD
    ASYD --- ---
    ale teda ty arty jsou bozi
    tohle by byl sen
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ASYD: to by nejspíš byla nejkupovanější sada ever ))
    ASYD
    ASYD --- ---
    to bych pak chtel videt prodejnost rivals boxu :)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    reserved list napokec?
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    MATHES: WTF???
    ASYD
    ASYD --- ---
    joooo?
    MATHES
    MATHES --- ---
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    ICARUS: Je to dost srovnatelný třeba s multiplayer Conspiracy. to se asi taky nedá moc hrát "competitive".
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    RORSCHACH: Mas pravdu ze je to o lidech, asi to holt není vhodná edice pro naši hypercompetitive partičku. Mě kindslaver nevadí, naopak mi vyhrál poslední zápas právě o tu foilovou horu. Soupeř moc radost neměl.
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    ICARUS: Problém bych viděl spíš v lidech a přístupu, než v edici samotný. Já MTG nějak extra vážně neberu a ta edice mi příjde super. Taková celkem zdrává kombinace trochu šílenějších karet a mechanik. Rozhodně bych radši hrál Unstable, než spoustu jinejch edic za poslední dobu.

    Pokud tě nějak trápi, když na tebe někdo zahraje Kindslavera nebo že si zrovna nevyhrál first pick v backdraftu, tak to asi nebude edice pro tebe. Jinak o tisíc korun nikdo nepřišel, naopak, někdo těch tisíc korun získal. Ten co tu hru prohrál tu horu neměl ani před ani po hře.
    MATHES
    MATHES --- ---
    ICARUS: budu zitra...teda vlastne dneska psat neco na cmus a moc teda nesouhlasim. nicmene my jsme si udelali vlastni double draft a bylo to paradni a s piratama bych to fakt v zadnym pripade nesrovnaval
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Jinak teda kdyby mel nekdo na prodej ty unstable promo plakaty, napiste a muzem se na necem domluvit, docela bych je chtel.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    tak co unstable? za me teda lehky zklamani, spousta tech funny karet ve skutecnosti neni zas tak dobrych, takze hru kolikrat vyhravani za 3 many 3/3 a hlavne litani, treba za 2 many 2/1 flying, takze ve vysledku je nejefektivnejsi postavit relativne tupy vanilla deck nez neco fakt retardovanyho, ale zabavnyho.

    Host karty jsou docela dobri reznici kdyz se to dobre posklada, hodne me prekvapila kocka, co pridava zivoty podle hodu kostkou - kdyz se to nakombi s augmentem, co se spousti kdyz dostanes dmg nebo kdyz prijde potvora, da to fakt hromadu zivotu.

    Contraptions mi prisly jako hodne pekne udelany, je videt, ze to dalo fakt hodne prace to vyladit. Draft prostredi jima teda docela trpi, hlavne protoze je to super first-pick a neni zavisly na barve a taky tim, ze to zabira picky, takze se zuzuje prostor na nejake manevrovani behem draftu a spekulativni picky, protoze se stava, ze neni dost "playablu". Je to hodne podobny Ixalanu, kde jsou v boosteru bezne 2-3 nehratelny karty, taky tam o dost casteji dochazi k trainwreck draftum.

    Jinak co jsem tak hral, tak ten RG bunkr, na ktery se musi v upkeepu davat karty neni moc funny. Kindslaver taky zpusobje ne uplne prijemny situace, kdyz se koukas, jak ti nekdo cizi uplne vykurvi a prohraje hru, ktera se dala uplne v pohode vyhrat.
    Mozna bude zasadni v tyhle edici nehrat vubec, ale vubec o nic. My jsme backdraftili vsechny rera/foily (nektery rera, jako cryptic nebo urza's head rytir vykupuje za docela pekny penize), vcetne foilovych tokenu a bohuzel i foilovych landu. Otevrela se foilova hora, takze to podle me strasne pokazilo atmosferu, protoze se uz nemuzes zasmat prohre, kdyz jsi prave prisel o tisic korun. Jak jste to hrali vy?
    ASYD
    ASYD --- ---
    este bych prosil pasku pres oko a parrot token
    ASYD
    ASYD --- ---
    oh shit, to je prisne :D

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam