• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    WIRUSS: rozhodně se nepovažuju za zkušeného hráč a navíc jsem nějakej měsíc nedal ani partičku, tak mě někdo opraví. A teda použitelnost v klasických balících neřešim. Nicméně:

    ad třeba WB - exile za 8 many mi přijde jako pekelnost... nehledě na to, že když to zahraješ dřív, tak to na tom stole bude trčet minimálně další 2 kola zbytečně a soupeř má čas pořešit. Mě to přijde jako vyloženě zbytečnost.

    UR - nějaký artefakt deck, 4. kolo to už člověk na stole klidně může mít i těch 5 artefaktů... pak v 5. kole dáváš pašáky za 10 many... já myslím, že by to mohlo jít.

    BG - možná do nějakejch pašíkovejch balíků mi to přijde zajímavé, ale to rozhodnutí má téměř zcela v rukou soupeř + remove, vrácení do ruky to řeší a proto si tím nejsem tak jistej. 5 man je pak docela dost, ale to zase už na tom grave něco bude.

    RW - kdejakej voják má first strike nebo vigilance a hlavěn v EDH nebo jednokarťácích se dá postavit cokoliv. Navíc to v late game může pomoc brzdit útoky a zároveň se to hodí i na dorazení opponenta.

    GU - tady je to ovlivněné tím, že mám +1/+1 counter deck, takže to vyložim a s velkou pravděpodobností transformuju a pak to je skvělá dopovačka, která dává ještě navíc flying, paráda :)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    A začínají se mi zamlouvat i ty piráti (mimo T1 balíky), jen poskládat z nich URW, no nevím...



    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Jako mě přijde, že všechny mají uplatnění, nejméně asi UR, jelikož do Tolarky má daleko, ale tu GU si docela umím představit s pummelerem... Ta RW je dle mého škoda, že je tam ta bílá, jinak si to umím i představit k těm novým pirátům...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    ASYD: z pohledu jednokarťáku mě přijde WB jako docela na nic... BG si nejsem jistej. A teda UR by mohlo docela fungovat. RW a GU se mi vyloženě líběj.
    ASYD
    ASYD --- ---
    CATHACK: tyhle jsou fakt brut jako
    CATHACK
    CATHACK --- ---
    A ještě jeden hezký cyklus tu máme.

    WB

    UR

    BG

    RW

    GU
    ASYD
    ASYD --- ---
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    ICARUS: Co spíše si to umím představit do EDH, jelikož to nebude moc drahé...
    ICARUS
    ICARUS --- ---


    Tohle se mi hodne libi do modernu v nejakym controlu. Skoda jen, ze 10 permanentu se v controlu jen tak nestane a ze Search for Azcanta je teda o dost lepsi karetni vyhoda na lande :(
    MAKROBIJEC
    MAKROBIJEC --- ---
    ASYD: poprosim o reprint Pongify
    ASYD
    ASYD --- ---
    ASYD
    ASYD --- ---


    into

    KUTAS
    KUTAS --- ---
    ICARUS: tohle má podle mě velkej potenciál do jednokarťáků... do mých W vojáků podle mě super, i kdyby to mělo sejmout v podstatě jednu indestructible nebo protection potvoru.
    ICARUS
    ICARUS --- ---


    Slaughter the Strong 1WW

    Sorcery

    Each player chooses any number of creatures he or she controls with total power 4 or less, then sacrifices the rest.

    Tohle by mohlo byt hratelne i na eternal formatech, dobry proti go-wide a velkym potvoram zaroven. treba v nejakym geistovi to muze byt dost dobry.
    ASYD
    ASYD --- ---
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    ASYD: skoda ze nema flash :(
    ASYD
    ASYD --- ---
    WIRUSS: kdyz v tom se ze sluchatka ozvalo

    ASYD
    ASYD --- ---
    no hlavne straslive napushovali Merfolkuy v Rivalech... new elves
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Jako mě se atry líběj snad všechny, ten G je takto zajímavější, než full art (foil by mohl být za pakatel, tak si min jeden do alba dám), ale celkově mi nejsilnější přijde první představený, tedy B a R, které jsou na 6 slotu, navíc s novou dinosauří rampou se trochu zrychlí...

    Pro mě je to tak, že Dinosauři byl jedinej trochu hratelnej tribal balík z tohoto setu, doufal jsem, že by mohlo něco přijít pirátů a až na Direho zatím nic moc...



    KUTAS
    KUTAS --- ---
    ASYD: mě u toho U vadí mana cost a u toho discardu mi chybí něco navíc... třeby kdyby aspoň vrátil target potvoru do ruky.
    Takhle ho asi do svýho discard/draw jednokarťáku cpát nebudu, za 7 man mi přijde, že musí jít na stůl nějak vyloženě win button.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam