WIRUSS: Ja jsem si po x-letech cekani(na lepsiho klienta) a hrani na kamaradove uctu poridil vlastni MTGO. Arena zda se bude vychazet kolem zari a startovat bude pouze ze STD formatem a buh vi jestli tam vubec budou ty starsi edice pridavat. Ano, MTGO ma klienta z roku raz dva kterej x-let trpi memory leakama a je potreba ho jednou za dve-tri hodiny restartovat. Ano, je tam potreba na zacatku udelat nejakou investici ale i budget deckem se daji vydelavat penize na lepsi karty. Jde to samozrejme hur a pomaleji ale jde to.
Pro me hlavni vyhodou je videt ruzny interakce ktery pak sam muzes pouzit.
Krasnej priklad byl kdyz me frajer vytrikoval kombem fatal push na 3 manovku, podrzel si prioritu a odpalil bomat couriera cimz spustil revolt a zabil mi tu bytost. Druha byla interakce dvou bomat courieru, kde opet podrzis prioritu po odpaleni jednoho, odpalis druheho a vezmes si karty z obou courieru.
A uroven hracu je opravdu vysoka takze opravdu te potrestaji za chyby velmi dukladne.
Velkej rozdil je v cene karet. Chces hrat modern/STD tak ty decky o neco levneji, starsi formaty byvaji drazsi protoze tam ty karty skoro vubec nekoluji. Ja doufam ze tam budou dostupny ty challanger decky co vychazeji zacatkem dubna.