• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    SKUNK23: Zkus postavit pauper cube, je to levny a srandy kopec :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KUTAS: Copak účko, to by se vydejchalo. Ale změna ilustrace se (z obvious důvodů) neodpouští :)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    SKUNK23: rád si s Tebou někdy zahraju jednokarťáky.... a teda daleko hnusnější mi přijdou třeba čistě bílí vojáci... než nějakej zelenej deck.

    Já si nemyslim, že by mtg nějak začali nudit (hraju asi od roku 2000 vyloženě casual úrovni)... jen se prostě posouvá ta úroveň. Což imho bylo jasný už před pár lety, kdy se Serra Angel stal obyčejným Učkem :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    HEERO: Mno je trošičku nařáchlej.
    Už vidim jak to zvedne úroveň našich jednokarťáků..... zábavnost MtG se začíná pomalu blížit nule.
    Já si chcu zahrát pro švandu, což díky těmdle picovinam, ktery si kazdej hned nacpe do baliku celou zabavu posila ke dnu. V naší karetní partičce sem jedinej co nehraje zelenou (a ani nechci nudná, tupá barva co má během 3 kol před sebou 6-7 many a zahraje pak co chce, opravdove mistrovství v MtG).
    Z láskou vzpomínám na to když sme hráli jen c,uc baliky, kostku. To byla sranda člověk měl radost z toho že za 8 many vyndal 6/6 co nic nedělá, ale tohle ? :(
    Nejvíc ze všeho mne ale štve jakou z toho udělali a dělaj ždímačku na prachy.
    Mno a teď hrr do mne za můj rouhačskej názor na stupidní zelenou a to kam se MtG ubírá.
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    HEERO: tarmogoyf je 4/5 (nebo i vic) za 2. a to potrebuje jen jednu barevnou manu

    ted uz holt zijeme v dobe, kdy 5/4 za GGG neni nic overpowered. a za me je to asi i dobre - souboje bytosti jsou imho zajimavejsi nez souboje creatureless decku
    HEERO
    HEERO --- ---
    SKUNK23: 5/4 za 3? :-D a jeste toto
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---


    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    Za mě s posledním patchem určitě palec nahoru - velký posun v UI. Celkově je to určitě hratelnější, i když ve srovnání s HS je to stále ještě (v takové té herní dynamice) pozadu. Hrál jsem teda jen krátce, ale přijde mně, že stávající systém questů a odměn víc motivuje ke hraní. Fakt jsem příjemně překvapen oproti předchozí verzi...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Tak me arena zatim docela bavi, hlavne ted, kdy ma kazdy v podstate nejaky sealed deck, takze ty hry jsou vetsinou relativne vyrovnane. To, ze se ted nedaji kupovat boostery mi prijde dost rozumne - kdyby to slo, tak uz hraju proti komplet ramunap redu a ub controlu.

    Ekonomika mi zatim neprijde nijak zavratne skvela. Prijde mi, ze hodne kopiruji business model Hearthstonu - limit 30 vyher za den pro odmeny (kusovky) mi prijde uplne zbytecny. Ted po 30 vyhrach proste nemam motivaci hrat dal.

    Jinak nejlepsi vysledky mam zatim s RG dinos - kombo forerunner of the empire a needletooth raptor je super proti 90% fieldu mi prijde.
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    MATHES: uvidim. jako realne ve skutecnosti mame o neco mene boosteru, kdyz budeme pocitat vsechno na boostery, ale novy system se mi libi asi trochu vic nez vecne divny ICRka. mythic drop rate je opravdu nizsi a ve vaultu dostaneme navic random mythic.

    revealed karty jsou fajn. s hrobem jsem mela stejne problemy oponent zcyklil censor a v hrobe na me koukala stale riddleform. order v hrobech pri cilovani karet porad vselijaky a porad jsou oba hroby v jednom.

    uvidim po par dnech/tydnu jestli se s tim bude dat neco delat. 3 boostery za den zni lepe nez za jeden, i kdyz ve skutecnosti kdyz dostaneme vsechny rewardy tak dostavame lehce mene nez minule za tyden (o necely booster). (nejak jsem ztratila svuj myslenkovy pochod...musela jsem jit streamovat).

    btw men of MODO meli peknou podcast o Arene. Jsou snad jedini, kteri byli vylozene nadseni. Tak doufam, ze svoji nadsenosti jeste nekoho nakazi at mame i nejaky ten pozitivni content online.
    MATHES
    MATHES --- ---
    Magic: The Gathering Arena | MAGIC: THE GATHERING
    https://magic.wizards.com/en/mtgarena

    tady kdyztak kdyby nekoho zajimalo o cem se tu bavime:)
    MATHES
    MATHES --- ---
    STSUNG_NAVANA: ekonomika mi urcite prijde lepsi, nez predtim (predtim bez tech weekly bonusu to bylo dost unreal) na druhou stranu si myslim, ze dramaticky snizili mythic drop rate

    ja jsem rad, ze jsou *konecne* videt revealed karty v ruce, ze ve hrbitove je videt posledni karta (a ne porad prvni karta, co kdy do hrbitova spadla).
    WRATA
    WRATA --- ---
    STSUNG_NAVANA: Hral jsem celkem kratce, vetsi rozbor bude az o vikendu ale naopak mi prislo ze ekoniku boostli. Quest za 550 G sem predtim nevidel. Vsechny bejvali za 200-300. Doufal jsem ze pridaji nakup crystalu s tim ze ti to pri kazdem resetu vrati. Klidne bych nejaky boostery koupil. Co mi ale doslo az dneska rano je ze tam nejsou foily :/
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    Economy nerfla, AKH a HOU je sice fajn, ale dokazeme z toho vubec dostat karty, co chceme? Hra vypada o dost lepe, a dokonce konecne vidime poradi blokeru. yay! Par veci zvladli napravit, ale obecne jsem cekala, ze se pohnout dal vic a rozhodne jinym smerem s ekonomikou nebo jak se tomu rika.

    WRATA: mel bys napsat na foru a pochvalit jim to at to tam neni jenom silena zaplava nadavani.
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Musim uznat ze dnesni patch skutecne dobry. Reset kolekce me nepotesil ale vedel jsem o nem. Pridali AMK a HOU, zprehlednili ziskavani daily questu i obecne rewardu. Uicko vypada zase o neco lepe. Pokud to takhle pujde dal tak zari je realne
    MATHES
    MATHES --- ---

    MTG:Arena

    32 hlasy od 32 respondentů

      MATHES
      MATHES --- ---
      Who is the Raven Man? - Articles - MTG Salvation
      https://www.mtgsalvation.com/articles/49659-who-is-the-raven-man
      ASYD
      ASYD --- ---
      ASYD
      ASYD --- ---
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam