• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ROARCK001
    ROARCK001 --- ---
    zdravím, mozna se tu tenhle dotaz opakuje casto, ale stejne se zeptam :)

    chtel bych zacit s MTG, jsem prakticky na bode nula. budu potrebovat postavit dva decky (pro me a pro slecnu), ale chtel bych postupne mit balik karet, ze kterych muzeme stavet ruzny decky a menit to atd. dostal jsem deckbuilder toolikit Ixlan a nic jinyho nemam. nelakaji me ty dual-deck sety (neprijde mi to variabilni) - dotaz zni - co koupit ted a co pak nakupovat dal? dik :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    STRANGERD: co je na tom legracniho? HS je dost neinteraktivni, pulku hry jen koukas co dela souper a nemuzes to ovlivnit, to nemusi sedet kazdemu
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    K3BAB: doporučil bych ti se srovnavanim počkat, než o těch hrách budeš něco vědět, takhle plodis dost legrační tvrzení...
    MATHES
    MATHES --- ---
    Ty UB control mirrory jsou v arene docela pain cely je to jen o scarab god:D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Control je fajn, ale ty mirrory trvaj nekdy neskutecne dlouho a je to o nervy...
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    co ma na magicu najviac bavi je ten control, to v hearthstone neni. ti to ma taly fakt feeling, ze hru ovladam ja a kontrolujem supera. negacie su uplne ze super. v hs to taky feeling nema, tam su control decky take jednoduche
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    JULIAN: ja sa este stale ztotoznujem s magicom, quick contructed teda ne. nabehol som tam, vyskocili na mna 3 ub top tier decky a mal som dost :). s mojim ub tragedom to je o hubu, ale vcera som mal dobre hry s nejakym typkom. najskor manascrew totalne ma rozbil a potom nas hned dalsiu hru dalo spolu a dostal control, ze to concedol :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jinak me teda prekvapilo ze se da relativne brzo postavit vcelku ok balik, hraju to asi tyden a mohl jsem si postavit skoro hotovej monored, ale nakonec jsem se rozhodl pro UW Approach, kde to mam komplet, akorat mi chybi 8 dualu, ale da se to bez toho prezit.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    K3BAB: quick constructed muzes hrat porad dokola kdyz das aspon 4-3 a vzdycky za to mas 3 karty. Neni nerealne kdyz je to "jen" jedna vyhra nad prumerem. Nevim proc je draft debilne jen o vikendu, nicmene tam je treba davat 5-3 aspon na to aby to clovek mohl hrat "zadarmo porad", coz je vyrazne tezsi, navic za to dostavas jinou menu, takze to je pro par expertu max.
    Jinak jako jo, Arena je jedna z tech vic greedy her, ale myslim, ze HS je horsi, i kdyz ne o moc - az teda na duplikaty, v HS je to 1/4 kdezto tady tak 1/100. Ten prispevek do vaultu z 5. kopie musej zvednout tak desetinasobne jinak je to fakt vysmech.
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    tak nás na podzim čeká zase ravnica.. meh..
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    MATHES:
    RASTASHAMAN:
    no tak, ved je rok 2018. ja napriklad sa vemi tesim poriadnemu digitalnemu magicu. Vobec sa mi nechce investovat doskutocnych kariet a potom si este vyhladavat ludi s ktorymi si zahram. Vy s tym problem mozno nemate, no mne uplne vyhovuje, ze si sadnem za komp a zahram.


    JULIAN: na draft nemam este goldy a ked ich nasporim aj tak zvazim kedze som este silny amater, no skm na to velmi zvedavy. V kazdom pripade v stave akom je teraz hra, je dost malo odmenujuca. V tomto ma sklamal aj hearthstone. Ved ak niekto chce do toho investovat cas navyse, nech mu davaju karty a nie len za hlupe daily questy. To potom ma clovek pocit, ze developer ako keby ani nechcel nech hraju hraci dlhsie aj po splneni questov. Jo ja chapem, ze je to o zabave, ale kazdy sme predsa zvyknuty na odmeny v hrach a to ze si casto rad clovek zahra aj viac ak ho to niekam aj ked len trosku posunie.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JANDOS: ook, dik. A teda to (1:5) u tech boostru znamena to co si myslim ze to znamena, ze dostat vic nez 1 booster je jen 20% sance, ze?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JULIAN: Dostanes 1-3 packy nezavisle na tom jaky udelas skore.

    0 Wins: 50 gems, 1 to 3 Dominaria boosters, and all the cards you drafted
    1 Win: 100 gems, 1 to 3 Dominaria boosters, and all the cards you drafted
    2 Wins: 200 gems, 1 to 3 Dominaria boosters, and all the cards you drafted
    3 Wins: 300 gems, 1 to 3 Dominaria boosters, and all the cards you drafted
    4 Wins: 450 gems, 1 to 3 Dominaria boosters, and all the cards you drafted
    5 Wins: 650 gems, 1 to 3 Dominaria boosters, and all the cards you drafted
    6 Wins: 850 gems, 1 to 3 Dominaria boosters, and all the cards you drafted
    7 Wins: 950 gems, 1 to 3 Dominaria boosters, and all the cards you drafted
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jak funguji v MTG Arena ty bonusovy packy v quick draftu? Chapu to spravne ze at uz skoncim jakkoliv, jestli 0-3 ci 7-0 tak mam vzdy stejnou sanci 1 ku 5 (tj 20%) na to abych dostal nejaky booster navic? Tj je to uplne o nahode?
    RASTASHAMAN
    RASTASHAMAN --- ---
    Kebab, nerozumis krase moji milovane sberatelske karetni hry ;-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    K3BAB: proboha jen to ne
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Ja by som uplne prijal aby sa turnaje vysielane na twitchi hrali v digitalnej verzii hry a tiez by bolo super mat moznost si ukazat na karticky pri sledovani, tak ako to ma hearthstone.
    Vela krat som narazil na twitchi na turnaje v magicu, ale kedze karty podla obrazkov a nazvov nepoznam, tak som ani nesledoval, no velmi rad by som si pozrel.
    To ovladanie na kompe je celkom v pohode podla mna.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    ASYD: Super, no.

    LUKEH: Přesně. Třeba rychle vykládaná clone-like karta.
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    Třeba s tímhle bylo dobré hrát přesně: http://mythicspoiler.com/kld/cards/aetherstormroc.html
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    _DOMINIK_: určitě je to dobré, ono hlavně to pak i kazí hru, když třeba držíš nějakej trik kterej na přesném nastackování nebo seřazení blokerů atd závisí a soupeř ti jen řekne "prostě dělám tohle". Pak mu musíš řict, že to chceš vidět přesně, on pochopí že se něco děje když normálně tohle neřešíte a začně přemýšlet jak to vlastně udělat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam